Jump to content
Dogomania

10 letni cocker spaniel we Wrocku - już bezpieczny :):):)

Recommended Posts

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Charlie jest nieszcześliwy.Oto powód: kaganiec.Niestety wylizywal sobie rankę i nie miałam wyboru.

Będzie go nosił pod moją nieobecność i na noc.Trudno,musi przeboleć.A jaki jest na mnie obrażony.. :lol:

Biedaczek, oby sobie nie rozbabrał ranki tym kagańcem. Różne cuda się zdarzają, a Charlie widać, że wyjątkowy kombinator... :evil_lol:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, uwaga, mam osobę z Grudziądza chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. :multi:
Na forum spanielowym ma nick Agata_CSA.
Numer telefonu do Agaty wysyłam Agnieszce, żeby dziewczyny sobie wszystko uzgodniły. :cool3:
Agnieszka, jeśli jeszcze nie śpisz, możesz zadzwonić nawet dzisiaj, pytałam. ;)

Posted

[CENTER]AAAA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Asiuniu, jesteś niezastąpiona :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czekam na ten numerek i zaraz dryndam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Przed chwila dostalam sms-a od chetnego Pana, bardzo sie niecierpliwi :p [/CENTER]

Posted

No tak, zapomniałam Adze powiedzieć, że kołnierze leżą w przedpokoju za szafką... dwa do wyboru:evil_lol: Tak więc jutro chłopaka zabezpieczymy porzed wylizywaniem szwów:diabloti:

P.S. A aparat faktycznie zabrałam, noszę go zawsze, bo to człowiek wie, jaką fotę cyknie:evil_lol:

Posted

Wizyta przedadopcyjna przebiegla pomyslnie, ale Pana po zapoznaniu z tym watkiem zaczely dreczyc watpliwosci.Nie wiem jaka bedzie decyzja, ale jedno jest pewne - nie chce fundowac psu wiatraka emocjonalnego.I mam nadzieje, ze osoba do ktorej Charlie trafi - nie zaleznie, czy bedzie to ten Pan czy nie - bedzie swiadoma ciezaru swojej decyzji.I wykaze sie odpowiedzialnoscia - do konca.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Wizyta przedadopcyjna przebiegla pomyslnie, ale Pana po zapoznaniu z tym watkiem zaczely dreczyc watpliwosci.Nie wiem jaka bedzie decyzja, ale jedno jest pewne - nie chce fundowac psu wiatraka emocjonalnego.I mam nadzieje, ze osoba do ktorej Charlie trafi - nie zaleznie, czy bedzie to ten Pan czy nie - bedzie swiadoma ciezaru swojej decyzji.I wykaze sie odpowiedzialnoscia - do konca.

No cóż, tak to już jest z tymi naszymi spanielkami (bez rodowodu), że czasem mają niełatwe charaktery. :shake: Ale wierzę, że miłość czyni cuda. :loveu:
Tym bardziej, że Charlie jest już wykastrowany, więc i to powinno wpłynąć na poprawę jego zachowań. :roll:

Posted

Ulv - pomimo kłód rzucanych pod nogi Elurina i moje ( brak kontaktu tel i sms , niedogodne godziny odbioru, brak info na jakimkolwiek watku ) Elurinowi UDAŁO SIĘ odebrać tajemniczą reklamówkę w Al. Jerozolimskich ;) ;) ;)

Posted

pucka69 napisał(a):
Ulv - pomimo kłód rzucanych pod nogi Elurina i moje ( brak kontaktu tel i sms , niedogodne godziny odbioru, brak info na jakimkolwiek watku ) Elurinowi UDAŁO SIĘ odebrać tajemniczą reklamówkę w Al. Jerozolimskich ;) ;) ;)

Jesteście WIELCY!!!!! :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ!!!!!!!!