pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nie wydolicie pienieznie na te smycze ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nie mów.. jak przegryzie smycz "służbową" to mnie Ulv chyba pod lampą na drucie kolczastym powiesi :placz: Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Nie mów.. jak przegryzie smycz "służbową" to mnie Ulv chyba pod lampą na drucie kolczastym powiesi :placz: Aga spoko Ulv Ciebie nie powiesi bo kto zajmie się Twoim psiakiem>?:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oż Ty, to faktycznie jest jakiś punkt zaczepienia :eviltong: :eviltong: ! W razie czego będę miała pretekst :evil_lol: ale wolę nie musieć go mieć... :p Fujara przed chwilą nawarczała na mnie bez powodu, wzięłam go za fraki i przytarmosiłam do pokoju.Skunks wstrętny.. dzisiaj ma u mnie na pieńku ..:mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bardzo proszę, żebyście do ogłoszeń dodawali link do tego tematu - niech potencjalni chętni mają wgląd do bierzących nowinek.. muszą wiedzieć, czego się podejmują.Wielu ludzi po pierwszym nawarczeniu wywaliłoby psa za drzwi.. a ja chcę tego uniknąć :p Quote
Negri Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Kurcze... ja swoich ogłoszeń już nie mogę pozmieniać :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mówię na przyszłość ;) Dzięki Wam wszystkim za zaangażowanie.Zaraz porobie jakieś fotki, Ulv wstawi, bo ja głąb. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kocham!! Jest wspaniały.Bierzcie ludzie, czemu nie ma chętnych? Powinniście się bić o Charliego.. !! Kochana przytulana z charakterem..łazi za mną cały czas i żąda pieszczot.. ktoś będzie miał z niego pociechę, jeśli zaakceptuje jego wady i będzie wyrozumiały.Czyli reasumując po prostu będzie go WART!!!!! Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cockery mają swoje charaktery to prawda-ale jak pokocha właściciela to na zabój! to moja expertyza:loveu: i to jest prawda!:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oktawia, Ty na pewno nie pogardziłabyś jego miłością....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 tak! tak! na 5-tego piesia do mojej kawalerki-biorę je wszystkie:evil_lol: a potem sama się zamknę w schronisku-oby w kojcu:evil_lol: pojedyńczym:eviltong: :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Co to za różnica jeden więcej czy mniej ?? Jak tak bardzo przestrzegasz ilości mężczyzn w domu to exmituj Teza :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)'] Co to za różnica jeden więcej czy mniej ?? Jak tak bardzo przestrzegasz ilości mężczyzn w domu to exmituj Teza :evil_lol: ta myśl mi się spodobała:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No i dostał łańcuch :diabloti: Nie będzie mi tu takie czarne, zaśmiardłe coś smyczy gryzło:mad: Quote
izulkabu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 oktawia6 napisał(a):Cockery mają swoje charaktery to prawda-ale jak pokocha właściciela to na zabój! to moja expertyza:loveu: i to jest prawda!:cool3: To najprawdziwsza prawda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Negri Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 ulvhedinn napisał(a):No i dostał łańcuch :diabloti: Nie będzie mi tu takie czarne, zaśmiardłe coś smyczy gryzło:mad: Teraz pogryzie łańcuch ;) Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A niech tylko spróbuje:mad: Mam nadzieje, że się szybko czarnego paskudka "pozbedziemy", bo Pałek jest coraz bardziej sfrustrowany:shake: i tak dobrze, że nowy mu się nie stawia. No prawdę mówiąc- Pałek jest najmniejszy i najstarszy w stadzie, a obu facetów (Gucia i Charliego) ustawił równo :diabloti: Quote
Korenia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jak jest dziewczyna na dogo, która trzyma psa na łańcuchu, bo przegryzał siatkę to i Charilie może przegryzać łańcuch :P Quote
Negri Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Pewnie ;) Zdolny pies w końcu nie :loveu: Quote
pucka69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 takie dla Was zrobiłam :) :) :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6643589#post6643589 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wiecie kto od nas z dogo jest z Grudziądza?? Potrzebna wizyta przedopcyjna. Quote
Recommended Posts