Jump to content
Dogomania

10 letni cocker spaniel we Wrocku - już bezpieczny :):):)

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan z Grudziadza nie jest zdecydowany - mysli , nie ukrywam jednak-mam zle przeczucia. Chwytam sie kurczowo innej koncepcji, ale to jeszcze nie jest pewne, wiec nic nie pisze.Zeby nie zapeszac.

Charlie dostaje tableteczki i z dnia na dzien widac znaczna poprawe ;) Wraca do pelni sil ;)

Posted

Na nowy dom w Schronisku czeka tez Korek - ok 3,5 r mieszaniec czarnego spaniela...

Opis ze strony:

Korek - 3,5 roku, pies, średniej wielkości, mieszaniec cocker spaniela. Jest nieufny wobec obcych. Do opiekunów przyzwyczaja się powoli. Stałemu właścicielowi oddany, wierny i wylewny. Nie lubi dzieci. Powinien trafić do spokojnej, cierpliwej osoby.

czy jest jakas cocerkowa strona adopcyjna??

Posted

[quote name='ulvhedinn']Magdalena ŁazarskaPKO BP28 1020 5242 0000 2402 0158 3871Podawałm juz na kilku watkach, tylko plisss... piszcie co na kogo..Co do diabła, ze nie mogę użyć emotek????
Czy może być tytuł: na spaniela Charliego? :cool3:

[quote name='Agnieszka(Visenna)']czy jest jakas cocerkowa strona adopcyjna??
Jest, nawet dwie. ;) Korek jest przynajmniej na jednej z tego co pamiętam. :roll:
Ale jeszcze sprawdzę i dam znać.

I podam linki do tych stron. Ale to tak za godzinkę. ;)

EDIT:
Oto Strony adopcyjne spanieli:
http://psitulisko.w.interia.pl/adopcje%20spanieli.html
http://www.cocker_adopcja.republika.pl/
Chyba jednak nie ma tam Korka. Muszę się tym zająć. ;)
Ale jest jeszcze inny czarny spanielek. :roll:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Charliego musze jeszcze wyslac, ale nie widze tam zdnego maila kontaktowego.Przynajmniej na tej zoltej stronie..
Asiu, a ty nie chcesz go jednak do kompletu? zastanow sie :cool3:
Kochana, ja to bym chciała pewnie :loveu:, ale moi rodzice już nie bardzo. :shake::placz:
Cóż muszę poczekać, aż się wyprowadzę, może już w tym roku(do Wrocka chyba :cool3:), to wtedy na pewno wezmę jakąś spanielową bidę. :p

Poszukam zaraz kontaktu do osób, które prowadzą te stronki. ;)

EDIT:
Kontakt do osoby, która prowadzi żółtą stronkę (jest na stronce, ale małymi literkami ;)):
cocker_adopcje@wp.pl
Kontakt do osoby, która prowadzi niebieską stronkę:
psitulisko@interia.pl

Posted

Piękny ! Sama mam czarnego spanielka i wiem, ze to wspaniale psy... przyznam,ze nie wiedziałam ,ze AZ TYLE spanieli jest w potrzebie... :(

Dziewczyny, czarniutki ma allegro?
Wystawiałam spanielki ze szczecińskiego schroniska i po kwarantannie odrazu trafiały do domkow ...

Posted

[quote name='doris_day']Piękny ! Sama mam czarnego spanielka i wiem, ze to wspaniale psy... przyznam,ze nie wiedziałam ,ze AZ TYLE spanieli jest w potrzebie... :(

Dziewczyny, czarniutki ma allegro?
Wystawiałam spanielki ze szczecińskiego schroniska i po kwarantannie odrazu trafiały do domkow ...
No niestety spanieli jest trochę w schronach... :shake: :placz:

Allegro chyba nie ma, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, albo nie pamietam... :hmmmm:

Dziewczyny przypomniałao mi sie coś w sprawie usuwania kamienia, taka domowa metoda, niedawno opisywała ją AnkaG na Foto Blogu. :cool3: Zaraz poszukam i dam linka.
Już mam (post 4245):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431&page=425
Czytajcie i piszcie co Wy na to? :cool3:

Posted

Można tak zdrapywać- ja tak robię, ale oszlifowanym odłamkiem kości (zrobiłam sobie coś takiego)- metal jest za twardy i rysuje szkliwo;) No i niestety są psy które tego nie tolerują, np. Piesia...

Posted

[CENTER]Charlie ma allegro (Kam :loveu::loveu:).
Sa kolejne zainteresowane osoby:[/CENTER]

[CENTER]" witam
szukamy spaniela, który "wychowa" nam naszą małą nieznośną 2 miesięczna Nikitę sunieczkę - spanielką... nasza 13 letnia suczka Jagunia niestety nie zdążyła... :-( tego zrobić...
wysłałam już do Państwa maila przez forum...
jesteśmy z Białegostoku, ale.... nie sądzę, żeby odległość stanowiła duży problem
pozdrawiam
Ela i Mirek"[/CENTER]

[CENTER]Odeslalam do zapoznania sie z watkiem. Jesli nie zrazi ich charakter naszego spanielka, bede przystepowala do formalnosci etc. min organizacji wizyty przedadopcyjnej.[/CENTER]

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Można tak zdrapywać- ja tak robię, ale oszlifowanym odłamkiem kości (zrobiłam sobie coś takiego)- metal jest za twardy i rysuje szkliwo;) No i niestety są psy które tego nie tolerują, np. Piesia...

Nono, muszę spróbować z tym odłamkiem kości, tylko skąd ja go wazmę i jak go oszlifować? :hmmmm:

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Charlie ma allegro (Kam :loveu::loveu:).

Sa kolejne zainteresowane osoby:

" witam
szukamy spaniela, który "wychowa" nam naszą małą nieznośną 2 miesięczna Nikitę sunieczkę - spanielką... nasza 13 letnia suczka Jagunia niestety nie zdążyła... :-( tego zrobić...
wysłałam już do Państwa maila przez forum...
jesteśmy z Białegostoku, ale.... nie sądzę, żeby odległość stanowiła duży problem
pozdrawiam
Ela i Mirek"

Odeslalam do zapoznania sie z watkiem. Jesli nie zrazi ich charakter naszego spanielka, bede przystepowala do formalnosci etc. min organizacji wizyty przedadopcyjnej.

O, jak super. :multi: Ludzie wydają się całkiem fajni, do tego spanielarze. :loveu:
W Białymstoku mam koleżankę z dogo, poznałam ją na Zlocie Dogomaniaków. Mogę z nią pogadać w sprawie wizyty, co Wy na to? :cool3:
Chyba, że już macie kogoś. ;)