yewcia1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ulv zostałaś przyciśnieta - wstawiaj foty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pucka69 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jak nie wstawisz fot to nie dostaniesz reklamówki!!! - czy to wystarczjące przyciśnięcie? co tam jest w tej reklamówce? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pan z Grudziadza nie jest zdecydowany - mysli , nie ukrywam jednak-mam zle przeczucia. Chwytam sie kurczowo innej koncepcji, ale to jeszcze nie jest pewne, wiec nic nie pisze.Zeby nie zapeszac. Charlie dostaje tableteczki i z dnia na dzien widac znaczna poprawe ;) Wraca do pelni sil ;) Quote
pucka69 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ale sliczny Charlie ... a ja sobie popłakuję : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74681&page=3 końcowe posty ..... Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ulv, poproszę Twój nr konta, na forum spanielowym chcą coś wpłacić na Charliego. :cool3: http://img529.imageshack.us/img529/5202/image006gu5.jpg Ale wyprzystojniał!!! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Przepięknie sie błyszczy. :cool3: :p Quote
Korenia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Widać, że foty robiła Aga :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 To nie moja wina, ze sie tak wiercil :oops: Quote
yewcia1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pucka Ty masz chyba nr konta Ulv? Agnieszka a może Ty masz? Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 yewcia1 napisał(a):Pucka Ty masz chyba nr konta Ulv? Agnieszka a może Ty masz? Właśnie, kto ma nr konta Ulv? :cool3: Podawać natentychmiast, bo muszę podać komuś na spanielowym. :cool3: Quote
ulvhedinn Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Magdalena ŁazarskaPKO BP28 1020 5242 0000 2402 0158 3871Podawałm juz na kilku watkach, tylko plisss... piszcie co na kogo..Co do diabła, ze nie mogę użyć emotek???? Quote
oktawia6 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 boski:loveu:jeszcze można go trochę dopicowac ale i tak jest super!:multi::loveu:poza tym jest w dobrych rękach:p:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Na nowy dom w Schronisku czeka tez Korek - ok 3,5 r mieszaniec czarnego spaniela... Opis ze strony: Korek - 3,5 roku, pies, średniej wielkości, mieszaniec cocker spaniela. Jest nieufny wobec obcych. Do opiekunów przyzwyczaja się powoli. Stałemu właścicielowi oddany, wierny i wylewny. Nie lubi dzieci. Powinien trafić do spokojnej, cierpliwej osoby. czy jest jakas cocerkowa strona adopcyjna?? Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='ulvhedinn']Magdalena ŁazarskaPKO BP28 1020 5242 0000 2402 0158 3871Podawałm juz na kilku watkach, tylko plisss... piszcie co na kogo..Co do diabła, ze nie mogę użyć emotek???? Czy może być tytuł: na spaniela Charliego? :cool3: [quote name='Agnieszka(Visenna)']czy jest jakas cocerkowa strona adopcyjna?? Jest, nawet dwie. ;) Korek jest przynajmniej na jednej z tego co pamiętam. :roll: Ale jeszcze sprawdzę i dam znać. I podam linki do tych stron. Ale to tak za godzinkę. ;) EDIT: Oto Strony adopcyjne spanieli: http://psitulisko.w.interia.pl/adopcje%20spanieli.html http://www.cocker_adopcja.republika.pl/ Chyba jednak nie ma tam Korka. Muszę się tym zająć. ;) Ale jest jeszcze inny czarny spanielek. :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Widzę, że jest Korek ;) Luny i Tajanka już niet.. ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Charliego musze jeszcze wyslac, ale nie widze tam zdnego maila kontaktowego.Przynajmniej na tej zoltej stronie.. Asiu, a ty nie chcesz go jednak do kompletu? zastanow sie :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Widzę, że jest Korek ;) A więc to jest Korek. Widziałam inne jego zdjęcia, więc myślałam, że to jeszcze inny spanielek. ;) Quote
yewcia1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dorze, za nam spanielowa asia się zaplątała w wątek:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Charliego musze jeszcze wyslac, ale nie widze tam zdnego maila kontaktowego.Przynajmniej na tej zoltej stronie.. Asiu, a ty nie chcesz go jednak do kompletu? zastanow sie :cool3: Kochana, ja to bym chciała pewnie :loveu:, ale moi rodzice już nie bardzo. :shake::placz: Cóż muszę poczekać, aż się wyprowadzę, może już w tym roku(do Wrocka chyba :cool3:), to wtedy na pewno wezmę jakąś spanielową bidę. :p Poszukam zaraz kontaktu do osób, które prowadzą te stronki. ;) EDIT: Kontakt do osoby, która prowadzi żółtą stronkę (jest na stronce, ale małymi literkami ;)): cocker_adopcje@wp.pl Kontakt do osoby, która prowadzi niebieską stronkę: psitulisko@interia.pl Quote
doris_day Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Piękny ! Sama mam czarnego spanielka i wiem, ze to wspaniale psy... przyznam,ze nie wiedziałam ,ze AZ TYLE spanieli jest w potrzebie... :( Dziewczyny, czarniutki ma allegro? Wystawiałam spanielki ze szczecińskiego schroniska i po kwarantannie odrazu trafiały do domkow ... Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='doris_day']Piękny ! Sama mam czarnego spanielka i wiem, ze to wspaniale psy... przyznam,ze nie wiedziałam ,ze AZ TYLE spanieli jest w potrzebie... :( Dziewczyny, czarniutki ma allegro? Wystawiałam spanielki ze szczecińskiego schroniska i po kwarantannie odrazu trafiały do domkow ... No niestety spanieli jest trochę w schronach... :shake: :placz: Allegro chyba nie ma, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, albo nie pamietam... :hmmmm: Dziewczyny przypomniałao mi sie coś w sprawie usuwania kamienia, taka domowa metoda, niedawno opisywała ją AnkaG na Foto Blogu. :cool3: Zaraz poszukam i dam linka. Już mam (post 4245): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431&page=425 Czytajcie i piszcie co Wy na to? :cool3: Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Można tak zdrapywać- ja tak robię, ale oszlifowanym odłamkiem kości (zrobiłam sobie coś takiego)- metal jest za twardy i rysuje szkliwo;) No i niestety są psy które tego nie tolerują, np. Piesia... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [CENTER]Charlie ma allegro (Kam :loveu::loveu:). Sa kolejne zainteresowane osoby:[/CENTER] [CENTER]" witam szukamy spaniela, który "wychowa" nam naszą małą nieznośną 2 miesięczna Nikitę sunieczkę - spanielką... nasza 13 letnia suczka Jagunia niestety nie zdążyła... :-( tego zrobić... wysłałam już do Państwa maila przez forum... jesteśmy z Białegostoku, ale.... nie sądzę, żeby odległość stanowiła duży problem pozdrawiam Ela i Mirek"[/CENTER] [CENTER]Odeslalam do zapoznania sie z watkiem. Jesli nie zrazi ich charakter naszego spanielka, bede przystepowala do formalnosci etc. min organizacji wizyty przedadopcyjnej.[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulvhedinn napisał(a):Można tak zdrapywać- ja tak robię, ale oszlifowanym odłamkiem kości (zrobiłam sobie coś takiego)- metal jest za twardy i rysuje szkliwo;) No i niestety są psy które tego nie tolerują, np. Piesia... Nono, muszę spróbować z tym odłamkiem kości, tylko skąd ja go wazmę i jak go oszlifować? :hmmmm: Agnieszka(Visenna) napisał(a):Charlie ma allegro (Kam :loveu::loveu:). Sa kolejne zainteresowane osoby: " witam szukamy spaniela, który "wychowa" nam naszą małą nieznośną 2 miesięczna Nikitę sunieczkę - spanielką... nasza 13 letnia suczka Jagunia niestety nie zdążyła... :-( tego zrobić... wysłałam już do Państwa maila przez forum... jesteśmy z Białegostoku, ale.... nie sądzę, żeby odległość stanowiła duży problem pozdrawiam Ela i Mirek" Odeslalam do zapoznania sie z watkiem. Jesli nie zrazi ich charakter naszego spanielka, bede przystepowala do formalnosci etc. min organizacji wizyty przedadopcyjnej. O, jak super. :multi: Ludzie wydają się całkiem fajni, do tego spanielarze. :loveu: W Białymstoku mam koleżankę z dogo, poznałam ją na Zlocie Dogomaniaków. Mogę z nią pogadać w sprawie wizyty, co Wy na to? :cool3: Chyba, że już macie kogoś. ;) Quote
Recommended Posts