Asia & Ginger Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Charlie jest nieszcześliwy.Oto powód: kaganiec.Niestety wylizywal sobie rankę i nie miałam wyboru. Będzie go nosił pod moją nieobecność i na noc.Trudno,musi przeboleć.A jaki jest na mnie obrażony.. :lol: Biedaczek, oby sobie nie rozbabrał ranki tym kagańcem. Różne cuda się zdarzają, a Charlie widać, że wyjątkowy kombinator... :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Uwaga, uwaga, mam osobę z Grudziądza chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. :multi: Na forum spanielowym ma nick Agata_CSA. Numer telefonu do Agaty wysyłam Agnieszce, żeby dziewczyny sobie wszystko uzgodniły. :cool3: Agnieszka, jeśli jeszcze nie śpisz, możesz zadzwonić nawet dzisiaj, pytałam. ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [CENTER]AAAA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Asiuniu, jesteś niezastąpiona :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na ten numerek i zaraz dryndam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przed chwila dostalam sms-a od chetnego Pana, bardzo sie niecierpliwi :p [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Mam nadzieję, że dostałaś numer? :cool3: Jak zadzwonisz do Agaty, to zdaj relację. :razz: Quote
yewcia1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jasny gwint brak czasu mnie dobija ale dobrze, ze coś się rusza Quote
pucka69 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 trzymam kciuki ( i pięć świnkoosób też) - Żeby Się Udało !!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [CENTER]Zadzwoniłam, zadzwoniłam.Wstępnie wizyta przedadopcyjna umówiona jest na piątek na 18 :multi: [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Zadzwoniłam, zadzwoniłam.Wstępnie wizyta przedadopcyjna umówiona jest na piątek na 18 :multi: Super! :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało. :kciuki: :kciuki: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Chcialam dzisiaj porobic zdjecia, ale nie wiem gdzie ciotka Ulv wsadzila aparat... pewnie taszczy go ze soba jak zwykle :eviltong: Jutro porobimy. Quote
yewcia1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wiec czekamy na foty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cockermanka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 yewcia1 napisał(a):asia pie jak dobrze, ze jesteś Ty chyba jedyna spanielara :evil_lol: na dogo innych nie znam:shake: Nie jedyna,nie jedyna ....:eviltong: Quote
ulvhedinn Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No tak, zapomniałam Adze powiedzieć, że kołnierze leżą w przedpokoju za szafką... dwa do wyboru:evil_lol: Tak więc jutro chłopaka zabezpieczymy porzed wylizywaniem szwów:diabloti: P.S. A aparat faktycznie zabrałam, noszę go zawsze, bo to człowiek wie, jaką fotę cyknie:evil_lol: Quote
Negri Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6665439#post6665439 Wybaczcie, że tutaj ale też pomoc będzie potrzebna :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Charlie jest przeziębiony, dostaje antybiotyk...:shake: Niech szybko wraca do zdrowia i do domku wędruje.. bo Ulv ugotowana - wypatrzyła w Schronisku dwie kolejne biedy :shake: 16 letnią ratlerkę i staruszka w typie Pałka:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dużo zdrówka Charlie. :kciuki: :kciuki: Trzymaj się ciepło malutki. :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wizyta przedadopcyjna przebiegla pomyslnie, ale Pana po zapoznaniu z tym watkiem zaczely dreczyc watpliwosci.Nie wiem jaka bedzie decyzja, ale jedno jest pewne - nie chce fundowac psu wiatraka emocjonalnego.I mam nadzieje, ze osoba do ktorej Charlie trafi - nie zaleznie, czy bedzie to ten Pan czy nie - bedzie swiadoma ciezaru swojej decyzji.I wykaze sie odpowiedzialnoscia - do konca. Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Wizyta przedadopcyjna przebiegla pomyslnie, ale Pana po zapoznaniu z tym watkiem zaczely dreczyc watpliwosci.Nie wiem jaka bedzie decyzja, ale jedno jest pewne - nie chce fundowac psu wiatraka emocjonalnego.I mam nadzieje, ze osoba do ktorej Charlie trafi - nie zaleznie, czy bedzie to ten Pan czy nie - bedzie swiadoma ciezaru swojej decyzji.I wykaze sie odpowiedzialnoscia - do konca. No cóż, tak to już jest z tymi naszymi spanielkami (bez rodowodu), że czasem mają niełatwe charaktery. :shake: Ale wierzę, że miłość czyni cuda. :loveu: Tym bardziej, że Charlie jest już wykastrowany, więc i to powinno wpłynąć na poprawę jego zachowań. :roll: Quote
ulvhedinn Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A ja mam nadzieję, że szybciutko ta czarna zołza :evil_lol: pojedzie do nowego domu... :evil_lol: Dla zdrowia psychicznego Pałka;) Quote
pucka69 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ulv - pomimo kłód rzucanych pod nogi Elurina i moje ( brak kontaktu tel i sms , niedogodne godziny odbioru, brak info na jakimkolwiek watku ) Elurinowi UDAŁO SIĘ odebrać tajemniczą reklamówkę w Al. Jerozolimskich ;) ;) ;) Quote
ulvhedinn Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pucka69 napisał(a):Ulv - pomimo kłód rzucanych pod nogi Elurina i moje ( brak kontaktu tel i sms , niedogodne godziny odbioru, brak info na jakimkolwiek watku ) Elurinowi UDAŁO SIĘ odebrać tajemniczą reklamówkę w Al. Jerozolimskich ;) ;) ;) Jesteście WIELCY!!!!! :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ!!!!!!!! Quote
pucka69 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 a ja myslalam ze mnie skrzyczysz za bezczelnosc ;) Quote
ulvhedinn Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ciebie? a w życiu!!!! :evil_lol: Poza tym kontakt faktycznie był fatalny:oops: Quote
Asia & Ginger Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ulv, co w końcu ze spanielkiem? :cool3: Pan z Grudziądza zdecydował się go przygarnąć czy jednak zrezygnował? :roll: Jak zdrówko Cherliego, lepiej już? I poproszę jakieś nowe fotki przystojniaka. :cool3: :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przyciśnijcie Ulv, żeby wrzuciła zdjęcia jak wróci (jak zwykle w tygodniu zapewne będziemy się mijać..). Quote
Recommended Posts