Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko,
kazdemu z nas jest w jakims momencie ciezko. Ja tez mam dolki,
ale ja raczej takie nieplaczace, tylko na smutno i bezradnie ;)
Ale jak tylko napisze, ze cos jest nie tak, to zaraz inne ciotki pocieszaja,
a jak one maja gorsze dni, to ja pocieszam, itd. Dobrze jest wiedziec,
ze sa ludzie, ktorzy o nas mysla, pamietaja.
Dolaczyla do nas Pani Marzenka, to kolejna dobra, wrazliwa dusza.
Oby takich wiecej.

• 2 weeks later...
Posted

Witam,witam, co prawda komputer już mam podobno naprawiony, ale teraz przeżywam prawdziwy najazd "wczasowiczów", którym o dziwo bardzo się u mnie podoba:evil_lol:, i nawet nie mam chwili aby włączyć internet! U nas wszystko w jak największym porządku, jesteśmy zdrowi i cudnie się prezentujemy, aż mój Tata ostatnio stwierdził, że Cezar to chyba jakaś mieszanka collie z niedźwiedziem:eviltong: Na szczęście coraz chętniej daje sobie wyczesywać sierść i znosi te zabiegi póki co spokojnie, choc dzisiaj porwał szczotkę swoimi wielkimi zębami i ledwo co udało mi się ją uratować!;) Mój młodszy kocurek ma kontuzjowany ogon, musiał chyba natknąć się na jakiegoś lisa, ale ranka już mu się goi i powinna zacząć niedługo zarastać futerkiem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czekałam długo tak jak zresztą wszyscy. Teraz z ogromną przyjemnością wklejam zdjęcia Cezarka. Mam nadzieję, że tak jak ja popłaczecie nad nimi ze wzruszenia.
Oto co potrafi zrobić prawdziwa miłość:

Posted

Rzeczywiście trudno powstrzymać łzy ze wzruszenia :loveu:
Piekny Cezarek i jaki szczęśliwy i przytula się na każdym kroku.
Ech..... Cezarku szczęściarz z Ciebie !!!!!!:loveu:

Posted

no i nie da sie nie ryczec,przeciez Cezara znałam,wiozłysmy go z Becia z Orzechowców,"zakupkał "nam całe auto,pewnie ze stresu,nie bardzo dał sie zblizac,a tu taka wspaniała odmiana.

Posted

Czułam wielki respekt przed nim - przyznaję i lęk chyba uzasadniony na tamten czas ale patrząc na te zdjęcia.......ech, łza sie w oku kręci....:great::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Witam ponownie, dziękuję za bardzo sympatyczne komentarze do zdjęć, juz wysłałam Pani Irence nową porcję, tym razem uwiecznione są nasze harce z zabawką, którą Cezar dostał od mojej mamy na początku sierpnia. Początkowo nie bardzo wiedział jak się z nią obchodzić, strach pomyśleć, ale chyba nigdy wcześniej nie miał możliwości zabawy!!! Teraz bryka jak młody szczeniaczek, cały czas mnie zaczepia żebym Mu rzuciła tę piszczałkę, i to jak najdalej, a On bez problemów ją lokalizuje i przynosi w zębach. A że czasem mnie przy tym troszkę stratuje, naskoczy mi na stopę czy przejedzie po łydce pazurem to już mały detal;) Ważne, że jest szczęśliwy i ma solidną porcję ruchu, a z Nim też i ja;)

Posted

Bursztynku, cieszymy sie, ze napisalas o Cezarku :lol:

Biedny Cezarek nie umial sie bawic tak jak moja schroniskowa Casablanka, ona tez nie wiedziala co to pilka, a patyk kojarzyla z biciem.

Jestem pelna podziwu dla Cezara, ze tak swietnie sobie radzi :p

Posted

Dzięki Bursztynkowi zaczynam kolejny tydzień od łez szczęścia! Jak zobaczycie jak Cezar aportuje to naprawdę trudno uwierzyć, że nie widzi. A może jest tak jak z Kają? Bo diagonzy lekarskie swoją drogą a życie pokazuje, że nie do końca się one potwierdzają. Może Cezar jednak kontury widzi? Oceńcie sami:

Posted

Na tych zdjeciach Cezarek zachowuje sie jakby widzial, patrzy na zabawke, na swoja Pancie.
Mam tez wrazenie, ze Cezarek ladnie przytyl, futerko ma bardzo zadbane i czarne jak heban :loveu: