Ulka18 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dam Cezarka ponownie na allegro. Dzieki aukcji allegro Mawi przeciez znalazl dom. Quote
Reno2001 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Z tego co wiem Cezar ma allegro i to nawet wyróżnione. Quote
irenaka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Przepraszam, nie wpisałam na wątku. Cezar faktycznie ma allegro. Aga! Dziękuję. Quote
Becia66 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Reno2001 napisał(a):Z tego co wiem Cezar ma allegro i to nawet wyróżnione. może mu sie wreszcie poszczęści ...:roll: Quote
Camara Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Reno2001 napisał(a):Z tego co wiem Cezar ma allegro i to nawet wyróżnione. zaraz odświeżę, bo już się zakończyło :cool1: Quote
Romi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czy są jakieś nowe wieści u Cezarka po "Kundlu..."??? Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cezar prezentowal sie bardzo ladnie i w ogole nie bylo widac po nim, ze jest niewidomy. Moze ktos jeszcze zadzwoni. Quote
Becia66 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cosik kiepsko z tym domkiem dla naszego Cezarka....:-(:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 becia66 napisał(a):Cosik kiepsko z tym domkiem dla naszego Cezarka....:-(:shake: beznadziejnie z tym domkiem ,Cezar byl juz oglaszany wszedzie gdzie się dalo nawet ostatnio byl w czasopismie "mój pies" i nic :shake: Quote
Ulka18 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Biedne psisko tak dlugo juz czeka na wlasny dom... Quote
Becia66 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przypominamy wszystkim, że Cezar czeka na dom.....:roll: Quote
Ulka18 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tak ladnie Cezar prezentuje sie w Moim Psie....i nikt nie dzwoni w jego sprawie? Quote
Becia66 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jakieś to miejsce w gazecie niefortunne gdzie go umieścili. Czemu na samym końcu a nie w adopcjach ? Gdybym nie wiedziala że ma być, to pewnie nie zwróciłabym uwagi na niego w tej rubryce...:shake: Quote
irenaka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Niestety ogłoszenie o Cezarze dla niego samego nie dało nic, ale Bianka ma dzięki niemu dom. Nie wiem co dalej, ale z całego serca mi żal, że nadal nie ma domu i nawet jak go znajdzie przeżyje bardzo rozstanie z Niepołomicami. Quote
Ulka18 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To bardzo dobrze, ze dzieki Cezarkowemu ogloszeniu Bianeczka ma dom :p Moze i na Cezara przyjdzie czas....nasz Mawi tez dlugo czekal. Quote
marichetti Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cezarek musi być w niebie tych pieszczot! Łobuźak.To widać:mad: Ja też posiadam owczarka szkockiego. To suczka i wabi się Luna.Ma 10 mies. Gdy mi się uda to wkleję jej zdjęcie! Pozdro dla Cezarka!:Dog_run: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 becia66 napisał(a):Jakieś to miejsce w gazecie niefortunne gdzie go umieścili. Czemu na samym końcu a nie w adopcjach ? Gdybym nie wiedziala że ma być, to pewnie nie zwróciłabym uwagi na niego w tej rubryce...:shake: Mozna oglosic go oczywiscie na pierwszej stronie ale za to trzeba zapłacić , czy oprocz hotelu za który placi Irenka ,a miala płacic fundacja colli ma tez płacić za ogloszenia? . Na allegro jest bez przerwy ale nikt z forum colli go nie ogłosił i nie płacił za niego tylko camara ,która zjmuje sie z reguły podhalanami i bernardynami. Czy ktos z forum colli oglaszał wogóle cezara w jakiś inny sposób? Bo ja nie jestem z forum colli ale tez pomagalam w ogloszeniach cezara w gazetach jak również w kundlu .(pomoglam tez w adopcjach innych collaków bo pies to jest pies a nie rasa) Uważam ze fundacja coli powinna wkońcu zwrocić Irence poniesione koszty jakie do tej pory pokryla za cezara bo wyciągneła go na prosbe pani Lucynki i bylo powiedziane że fundacja coli za NIEGO BEDZIE PLACIĆ. Jak do tej pory Irenka nie doczekała się złotówki zwrotu. Quote
Becia66 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Foksiu podaj mi proszę obecny link do allegro Cezara. Założymy mu nastepny wyróżniony.....Irenko, jejku nie wiedziałam że ty płacisz za wszystko....:cool1:, myślałam że fundacja....:cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 becia66 napisał(a):Foksiu podaj mi proszę obecny link do allegro Cezara. Założymy mu nastepny wyróżniony.....Irenko, jejku nie wiedziałam że ty płacisz za wszystko....:cool1:, myślałam że fundacja....:cool1: Beciu wszyscy tak mysleli bo tak mialo byc ,i jeżeli nie znajda sie pieniadze na utrzymanie psa w hotelu wraca do schroniska (oczywiscie nie do Orzechowcow bo P.Lucynka powiedziala że go zabierze do siebie 0 ale to jest dla niego wyrok. Uwazam ze Irence fundacja powinna zwrocic pieniązki , i znalesc pieniadze na na dalesze utrzymanie go w hotelu. Niestety koszty utrzymania w Nipolomicach sa bardzo wysokie do lutego od momentu przyjazdu Cezara do Niepolomic koszt jednego dnia pobytu wynosil 30 zł , od marca 25 zł. -jest to bardzo duzo ale ma duzy kojec i mozliwosc spacerow po ogrodzie minimum 2 razy dziennie. Oczywiscie mozna go przeniesc do innego hotelu , w ktorym tez bedzie mogl wychodzic na spacer na ogrod za mniejsze pieniadze 15-17 zl ale bedzie miec mniejszy kojec. Irenka wybrala na tamta chwile najlepsze rozwiazanie bo nikt nie przypuszczal że beda takie klopoty. Beciu Camara caly czas odnawia mu allegro i zawsze ma wyroznione ,mysle że trzeba pomyslec nad innym rozwiazaniem jego reklamy . Trzeba tez zadecydowac co dalej z psem. Quote
Camara Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 becia66 napisał(a):Foksiu podaj mi proszę obecny link do allegro Cezara. Założymy mu nastepny wyróżniony.....Irenko, jejku nie wiedziałam że ty płacisz za wszystko....:cool1:, myślałam że fundacja....:cool1: Cezar na allegro jest ogłaszany przeze mnie. Cały czas ma aucje typu full. Obecna zakończyła się chyba w sobotę ale odnowię ją jutro. Przepraszam za tą przerwę, ale wiecie, że miałam urwanie głowy :cool1: Quote
Ulka18 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Przykre to, ze Cezarek mimo tylu ogloszen nie ma domu :shake: I cala ta sytuacja z forum collie jest przykra, tak jakby tam forumowicze nie wiedzieli, ze jest potrzebna pomoc w oplaceniu hoteliku czy ogloszeniach. Zreszta co bede pisac zajrzyjcie na forum collie, bedziecie wiedziec wszystko. Quote
Ss Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cała ta sprawa z forum collie zaczyna mnie drażnic... może wkoncu polaczymy sily a nie ze kazdy bedzie sie z kazdej strony odgrazal... Mysle ze jakby sytuacja bykla powiedziana w prost znalazlo by sie pare osob do pomocy tak jak w przypadku Kaya..... Moim zadniem trzeba zakonczyc juz ta zabawe w kotka i myszke z forum collie.. no ale to tylko moje skromne zdanie Quote
Recommended Posts