Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta Iwonka to bardzo odważna kobitka...:crazyeye:
Tydzień temu balismy się wyciągnąć rękę w kierunku Cezara a tu proszę...całuski....:buzi: , nie do wiary !!!
Tak bardzo się cieszę......

Posted

Niepolomice maja zbawienny wplyw na zwierzaki :loveu: :p :loveu:

Swoja droga - rzeczywiscie Iwonka jest odwazna...(w pierwszej chwili myslalam, ze to Irenka jest na zdjeciach ;) )

Posted

[quote name='Ulka18']Niepolomice maja zbawienny wplyw na zwierzaki :loveu: :p :loveu:

Swoja droga - rzeczywiscie Iwonka jest odwazna...(w pierwszej chwili myslalam, ze to Irenka jest na zdjeciach ;) )

Oj, Irenka to chyba ma za bardzo w pamięci poczynania Cezara w Rzeszowie i by Mu buzi nie dała :eviltong:...jeszcze nie ...

Posted

Dzisiaj Cezar zostal przebadany na wszystkie strony łącznie z badaniem krwi i odrobaczeniem, weterynarz przyjechal do hotelu, fakt ze chlopak musial miec kaganiec i niezbyt podobalo mu sie szczegolnie badanie brzucha, ale najwazniejsze ze psiak jest zdrowiutki, wyniki badan ok, jesli chodzi o oczy to w jednym ma calkowite zmetnienie soczewki, na drugim pelno zrostow i najprawdopodobniej w ogole nie widzi. Po badaniu odrazu jak mu sciagnelismy kaganiec to nie wykazywal zadnej agresji, przy zakladaniu kaganca tez problemow nie bylo, takze psiak widac ze sie zadomowil:) Pozostaje nam teraz szukac cudownego domku!

Posted

No i stało się!!
Wczoraj jak Paulinka zadzwoniła, że nasza kochana dr Danusia wzięła Cezara przez zaskoczenie to nie mogłam uwierzyć. Dobrze, że dowiedziałam się o wszystkim już po fakcie, bo pewnie bym osiwiała martwiąc się o dziewczyny.
Zostaje jeszcze zaszczepić Cezarka a później tylko "oswajać" aby wiedział, że człowiek już nigdy krzywdy mu nie zrobi. Fakt, że tym razem trzymała go tylko Paulinka, świadczy, że w Rzeszowie przeżył bardzo silny stres, tak silny, że doprowadzało to do skrajnych zachowań.
Jak ja się bardzo cieszę, że Cezar tak się uspakaja i wycisza!!!

Posted

No niemożliwe...jestem w totalnym szoku że Cezar tak się dobrze zadomawia. Macie ręce cudotwórcy (mówię tu o paniach w Niepołomicach).
I bardzo dobrze że PaulinaB wybrała weterynarię.

Posted

Romi napisał(a):
No niemożliwe...jestem w totalnym szoku że Cezar tak się dobrze zadomawia. Macie ręce cudotwórcy (mówię tu o paniach w Niepołomicach).
I bardzo dobrze że PaulinaB wybrała weterynarię.

Bo najwazniejsze jest robic to co sie lubi i wtedy są efekty:lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Bo najwazniejsze jest robic to co sie lubi i wtedy są efekty:lol:

Święte słowa Foksiu - Beatko..., święte słowa.

Posted

Foksiu - Beatko, ja nic nie chcę mówić ale zadzwoniono do mnie ze schroniska w Orzechowcach, że mają przepiękną Foksię...:roll:
i 2-letniego, długowłosego owczarka niemieckiego po szkoleniu.
Może jest ktoś chętny ? bo stamtąd psy najcześciej idą na wieś i do budy...lub trafiają w ręce handlarzy...:sad:

Posted

w Orzechowcach, że mają przepiękną Foksię...

Beciu, mysle, ze domy by sie znalazly. Tylko, zeby schronisko nie wydalo psow byle komu, jesli my je zaczniemy wystawiac.
Foksia na pewno szybko znajdzie dom ;) I Cezarek i wszystkie inne niepolomickie psiaki :kciuki:

Posted

becia66 napisał(a):
Foksiu - Beatko, ja nic nie chcę mówić ale zadzwoniono do mnie ze schroniska w Orzechowcach, że mają przepiękną Foksię...:roll:
Może jest ktoś chętny ? bo stamtąd psy najcześciej idą na wieś i do budy...lub trafiają w ręce handlarzy...:sad:

Prosze o zdjecia i informacje na temat tych psiaków.

Posted

Foksię odebrał wczoraj ze schroniska właściciel . Pan wyjechał z żoną do USA na kilka tygodni i w tym czasie zostawił Foksie pod opieka dalszej rodziny.
Trudno dociec jak to się stało że wylądowała w schronisku, rodzina twierdzi że uciekła. Musiała długo się błąkać bo była bardzo wychudzona. Powitanie ich było tak wzruszające, że płakali ponoć wszyscy, nawet pracownicy schroniska. :great: :great:

Posted

becia66 napisał(a):
Foksię odebrał wczoraj ze schroniska właściciel . Pan wyjechał z żoną do USA na kilka tygodni i w tym czasie zostawił Foksie pod opieka dalszej rodziny.
Trudno dociec jak to się stało że wylądowała w schronisku, rodzina twierdzi że uciekła. Musiała długo się błąkać bo była bardzo wychudzona. Powitanie ich było tak wzruszające, że płakali ponoć wszyscy, nawet pracownicy schroniska. :great: :great:

Jak dobrze :lol:, a mojego Czarusia nadal nie ma...:placz:

Posted

Agusiu!
Napisz im na forum prośbę, aby w tej chwili nie przelewali żadnych pieniędzy. Ja zapłacę za konsultacje z Cezarem a jeżeli szkoleniowiec oceni, że Cezar wymaga jednak pracy z nim i same sobie nie poradzimy to poproszę o wsparcie. W tej chwili jak sama wiesz, sytuacja jest opanowana, ale jak dalej będzie zobaczymy.