Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy cos juz wiadomo ? Czy Pani ma domek ?
Moze trzeba znalesc jakis tymczas ? Mozecie cos napisac o suni ? Jak sie zachowuje w stosunku do innych psow , do dzieci ? I gdzie ona teraz jest , jakie miasto ?

Posted

Polawa napisał(a):
Czy cos juz wiadomo ? Czy Pani ma domek ?
Moze trzeba znalesc jakis tymczas ? Mozecie cos napisac o suni ? Jak sie zachowuje w stosunku do innych psow , do dzieci ? I gdzie ona teraz jest , jakie miasto ?

sunia jest w Gorzowie Wlkp. - na 1 stronie są tez namiary - proszę zadzwonić i wypytać o wszystko - sunia szuka dalej domu - nawet tymczasowego, bo siedzenie samej w pustym mieszkaniu nie wychodzi korzystnie na jej zdrowie.

Posted

Zaraz zadzwonie i wypytam, zeby wstawic tutaj wszystkie informacje. Czy ktos juz wstawil sunie na molosy ?
Kurcze, ze tez nikt do mnie nie zadzwonil ze dwa tygodnie wczesniej z adopcji dogow. Rozmawialam z nimi,ze mialam tymczas dla suni, a ta najwyrazniej tego potrzebowala. Teraz juz mam szczeniaka bez wszystkich szczepien od piatku, wiec nie moge wziasc suni na tymczas. :angryy:

Posted

ona już jest na dogach, na molosach...tylko jakoś nikt do tej pory nie oferował domku:-(
sunia jest zdrowa i myślę,że ani suni by nic nie groziło ze strony malucha, ani odwrotnie...

Posted

Dzieki za info, czy moglabys mi przeslac link ,gdzie jest ogloszona na molosach ?
Niestety, ale wspomniany szczeniak jest juz moim 4tym psem, ktorego wprowadzam do stada rodzinnego :)
Jednak postaram sie jakos pomoc. Na razie czekam na odpowiedzi o sunii.

Posted

Wyglada na to ,ze dogomaniacy maja sytuacje pod kontrola i ktos juz z sunia nocuje i sa sprawdzane potencjalne domki. Watek jest kontyuowany na molosach przez wielbicieli dogow.