Jump to content
Dogomania

ok 5 mies. sunia mix HUSKY + LABRADOR. ......... !!! MA DOMEK !!

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka skąd ta wizyta? Pani z warszawy probuje sie dodzwonic do ciebie, a pan z czestochowy pyta jak tam wizyta z Warszawy bo nie wie co robić. ja dzis nie w temacie nie wiem co odpowiadać. prosze o relacje.

Posted

Jak Ulka ma za malo psow na tymczasie to zaden problem bo ja juz dzis odebralam telefon ze w Trzebini sa nastepne dwa szczeniaczki podrzucone. Ze slow faceta wynika ze maja jakies dwa miesiace.
Tak wiec po wizycie u notariusza trzeba jechac tam i zobaczyc co sie da z tym fantem zrobic. Moze jeszcze jeden DT nam przybedzie bo jak by sie zgodzili je na DT przytrzymac to wystarczy jechac tam foty porobic i ogloszenia dawac. Zyje przynajmniej taka nadzieja.

Posted

ewadr napisał(a):
Ulka skąd ta wizyta? Pani z warszawy probuje sie dodzwonic do ciebie, a pan z czestochowy pyta jak tam wizyta z Warszawy bo nie wie co robić. ja dzis nie w temacie nie wiem co odpowiadać. prosze o relacje.

Rozmawiałam z panią z Warszawy oraz przedyskutowałam sprawę z kilkoma osobami i doszliśmy do wniosku, że Szeira pojedzie wlaśnie tam.

bea_m napisał(a):
:crazyeye: no ładnie. Ulka za mało ma psów na tymczasie :loveu:

Nie bierz sobie tego do serca :evil_lol:

Posted

Trzymajcie kciuki, bo wygląda na to, że suni uda się pojechać do domku jutro (a właściwie dzisiaj) lub w sobotę :multi:
Oby tylko była grzeczna w podróży, bo ciotka Jayo wywali ją z auta :evil_lol:

Jejku w ciągu 1-2 dni mieszkanie mi opustoszeje :-( i nie będzie już rozrabiających szczeniaczków...
Jedyne pocieszenie to jak zwykle to, że będą szczęśliwe i kochane :multi:

A nową cudowną Panią Szirki zapraszamy do rejestracji na dogomanii :cool3: Pani JEST prawdziwą dogomaniaczką tylko jeszcze o tym nie wie ;)

Posted

Ulka tyle wrazen w ciagu tak krotkiego czasu, miejmy tylko nadzieje ze pani sie zaloguje i od czasu do czasu cos nam o Szirce napisze a moze i po jakim czasie pokaze Szirke na fotkach.

Posted

Ale ciocia Ulka bedzie u ciebie nudno, :-( widok gonitwy tych dwoch szkrabow zwlaszcza tej bialej kulki jest do pozazdroszczenia. Dobrze ze chociaz filmiki zostana, mozna bedzie od czasu do czasu przypomniec sobie. :lol:

Posted

Kurczę Ulaa, gdybym ja też miała chatkę z takim podwórkiem...:roll:
Jestetm pod wrażeniem Twoich kwiatków. Jakim cudem one jeszcze rosną korzonkami do dołu a nie do góry przy tych rozrabiakach???
Suuuper filmiki :loveu:.

Posted

gemsi napisał(a):
Jayo prosi o kontakt...

Juz dzwonie.

Reno2001 napisał(a):
Kurczę Ulaa, gdybym ja też miała chatkę z takim podwórkiem...:roll:
Jestetm pod wrażeniem Twoich kwiatków. Jakim cudem one jeszcze rosną korzonkami do dołu a nie do góry przy tych rozrabiakach???
Suuuper filmiki :loveu:.

Wcale nie jest tak dużo miejsca, sama się dziwię jak to wyszło na filmiku :roll: A kwiatki to też pozory, taki skrawek bo z jednej strony Abra wykopała sobie "barłóg" a z drugiej Megi zawsze zadeptuje skracając sobie drogę. Sonia lubi leżeć w środku, więc tylko pojedyncze sztuki uchodzą z życiem :razz:

Posted

SłUCHAJCIE CZY POTRZEBA TRANSPORTU Z KATOWIC DO WAWY NADAL AKTUALNA??? JADę DZIś Z WARSZAWY DO KATOWIC I Z POWROTEM, MOGłABYM ZABRAć PSIAKA. PROSZę O KANTAKT TELEFONICZNY BO NIEWIEM CZY BęDę NA DOGO. MóJ KOM: 517 202 325

Posted

Dziś już nie mialabym jak zawiezc małej do Katowic.
Jutro jedzie z Sosnowca z TZ-tem Jayo i 3 kotami :razz: Mam nadzieję, że wszyscy dojadą żywi :eviltong:

Posted

Ulaa napisał(a):
Dziś już nie mialabym jak zawiezc małej do Katowic.
Jutro jedzie z Sosnowca z TZ-tem Jayo i 3 kotami :razz: Mam nadzieję, że wszyscy dojadą żywi :eviltong:

ahha to dobrze :lol:
a widziałam ostatnio u kogoś banerek że jakiś rudawy kotek potrzebuje transportu Katowice-Warszawa, możektoś z was zna wątek tego kota?:razz:

Posted

Szirka wyjedzie dzis o 17:00 z TZ-tem Jayo (dziękujemy!!!!!!:multi:), ktory przyjedzie po nia specjalnie do Chrzanowa.

Dobrze, ze tak szybko udalo sie malej zalatwic transport, bo Zuzia poszla wczoraj do nowego domku i Szirce smutno bez niej...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ciociu Ulu to zrob malej Szirce jeszcze przed odjazdem jakas fotke bo moze to byc juz ostatnia, nie wiadomo czy nowy domek nam jakies fotki podesle.

Tak, pani Edyta obiecała specjalnie nauczyć się wysyłać fotki :p
Poza tym zapewne niejedna osoba zostanie wysłana w celu sprawdzenia, czy Szira nie rozniosła nowego domku na kawałki.