Ulaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Szira ma chyba coś z Akity Inu :lol: Jest bardzo podobna do małego Akity. Może taka urośnie? :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przeciez ogloszenie ukaze sie dopiero w srode, to skad ty wiesz za dalam, jestes jasnowidzem czy co? Quote
Ulaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Ada-jeje napisał(a):Przeciez ogloszenie ukaze sie dopiero w srode, to skad ty wiesz za dalam, jestes jasnowidzem czy co? A nie dała Pani....? No trudno. Sama dam. Quote
Ada-jeje Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Acha znow zle zrozumials, oczywiscie ze dalam tylko nie pytalas mnie o to a przeciez moglam nie dotrzec wczoraj do redakcji. Stad moje pytanie, czy jestes jasnowidzem? Ale chyba tak. Quote
Ulaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nie, po prostu tak w Panią wierzę :lol: Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Szirka ma na allegro 170 odwiedzin i 5 obserwatorów od wczoraj :cool3: Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dzisiaj bawimy się w ogródku bo jest ładna pogoda :loveu: Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No to teraz jeszcze poczekajmy na ogloszenie w Przelomie i nie bedziesz sie mogla zdecydowac komu oddac sunie. Quote
madzia828 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 no to trzymamy kciuki za ślicznotkę;) Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dziękujemy za odwiedzinki Madzia :multi: Quote
Ulaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ada-jeje napisał(a):No to teraz jeszcze poczekajmy na ogloszenie w Przelomie i nie bedziesz sie mogla zdecydowac komu oddac sunie. Mam nadzieję, bo ona baardzo szybko rośnie :evil_lol: Quote
madzia828 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ulaa napisał(a):Dziękujemy za odwiedzinki Madzia :multi: nie ma za co niunia jest śliczna:loveu::loveu: Quote
ewadr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wczoraj w sprawie Szeiry dzwonili ludzie z Warszawy. Zakochali sie od pierwszego spojrzenia na Allegro. Troche przeraza ich odległosc ale maja obmyslec jeszcze sytuacje i zadzwonić. Nasza Szeira zaczyna byc sławna. Ula ucałuj ja ode mnie, przynajmniej tak, jak mnie dzis Parowka ucałowała. Quote
Ulaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ewadr napisał(a):Wczoraj w sprawie Szeiry dzwonili ludzie z Warszawy. Zakochali sie od pierwszego spojrzenia na Allegro. Troche przeraza ich odległosc ale maja obmyslec jeszcze sytuacje i zadzwonić. Nasza Szeira zaczyna byc sławna. Ula ucałuj ja ode mnie, przynajmniej tak, jak mnie dzis Parowka ucałowała. Ojejku jak daleko :shake: Okropnie bym za nią tęskniła... Ale w Wawie mam rodzinę i dużo znajomych, więc mała byłaby pod kontrolą :p Poza tym mogłabym sama ją zawieźć - i tak wybierałam się odwiedzić kuzynkę :cool3: Ewa napisz proszę coś więcej o ludziach - mieli już psy? To dom czy blok? Są tam dzieci lub zwierzęta? Ile godzin dziennie nie ma ich w domu? Fajnie by było, gdyby naprawdę sie udało :loveu: Quote
Ulaa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A TUTAJ FILMIK Z SZIRKĄ :cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A co one w pewnym momencie tak na bacznosc siedza, cos po kryjomu przed nami trzymalas w rece napewno jakis smakolyk na ktory one wpatrzone jak w sroka w kosc. Quote
Ulaa Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Hehehe one tak są nauczone siedzieć grzecznie jak chcą jeść. Bo inaczej bym sobie rady nie dała ze skakaniem, szczekaniem i gryzieniem między sobą. Dostają więc nagrody za spokojne zachowanie :cool3: To bardzo mądre psinki i szybko pojmują czego ię od nich wymaga :p Quote
ewadr Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Telefony sie urywają. dzwonił dziś pan z Częstochowy i pani znów z warszawy. Pani ma juz suczkę bardzo podobna do Szeiry, wzieła ją 8 lat temu ze schroniska z Palucha. Sunia uwielbia się bawic dlatego bardzo chcą miec towarzyszkę zabaw. Ma dom z ogromnym ogrodem, więc są warunki. Pan z częstochowy bedzie jurto dzwonił, też chce zobaczyć szeirę. Blizsze informacje jutro. Quote
Ulaa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Super, że dzwonią, jednak jak na razie nic z tego nie wynika, a ona musi wyjść ode mnie najpóźniej 14. Zmienia mi się sytuacja w domu i nie może być dodatkowego psa, poza tym prawdopodobnie wychodzi też Zuzi i będzie za nią tęsknić. Zawsze możesz dawać ludziom mój domowy tel, w sumie też jest podany w allegro. Quote
Ada-jeje Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Masz racje Ulka twoje sunie musza sie wyprowadzic bo ja bede potrzebowala twojej pomocy przy moich psiurach pod koniec tego miesiaca co nie znaczy ze musisz ich na DT zabierac. Ale napewno w dzien poprosze cie o dochodzaca pomoc. Quote
madzia828 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no to trzymamy nadal kciuki mam nadzieję ze niunia bedzie wkrótce w nowym domku:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts