Jump to content
Dogomania

ok 5 mies. sunia mix HUSKY + LABRADOR. ......... !!! MA DOMEK !!

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Przeciez ogloszenie ukaze sie dopiero w srode, to skad ty wiesz za dalam, jestes jasnowidzem czy co?

A nie dała Pani....?
No trudno. Sama dam.

Posted

Acha znow zle zrozumials, oczywiscie ze dalam tylko nie pytalas mnie o to a przeciez moglam nie dotrzec wczoraj do redakcji. Stad moje pytanie, czy jestes jasnowidzem? Ale chyba tak.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No to teraz jeszcze poczekajmy na ogloszenie w Przelomie i nie bedziesz sie mogla zdecydowac komu oddac sunie.

Mam nadzieję, bo ona baardzo szybko rośnie :evil_lol:

Posted

Wczoraj w sprawie Szeiry dzwonili ludzie z Warszawy. Zakochali sie od pierwszego spojrzenia na Allegro. Troche przeraza ich odległosc ale maja obmyslec jeszcze sytuacje i zadzwonić. Nasza Szeira zaczyna byc sławna. Ula ucałuj ja ode mnie, przynajmniej tak, jak mnie dzis Parowka ucałowała.

Posted

ewadr napisał(a):
Wczoraj w sprawie Szeiry dzwonili ludzie z Warszawy. Zakochali sie od pierwszego spojrzenia na Allegro. Troche przeraza ich odległosc ale maja obmyslec jeszcze sytuacje i zadzwonić. Nasza Szeira zaczyna byc sławna. Ula ucałuj ja ode mnie, przynajmniej tak, jak mnie dzis Parowka ucałowała.

Ojejku jak daleko :shake: Okropnie bym za nią tęskniła... Ale w Wawie mam rodzinę i dużo znajomych, więc mała byłaby pod kontrolą :p Poza tym mogłabym sama ją zawieźć - i tak wybierałam się odwiedzić kuzynkę :cool3:

Ewa napisz proszę coś więcej o ludziach - mieli już psy? To dom czy blok? Są tam dzieci lub zwierzęta? Ile godzin dziennie nie ma ich w domu?
Fajnie by było, gdyby naprawdę sie udało :loveu:

Posted

Hehehe one tak są nauczone siedzieć grzecznie jak chcą jeść. Bo inaczej bym sobie rady nie dała ze skakaniem, szczekaniem i gryzieniem między sobą.
Dostają więc nagrody za spokojne zachowanie :cool3:
To bardzo mądre psinki i szybko pojmują czego ię od nich wymaga :p

Posted

Telefony sie urywają. dzwonił dziś pan z Częstochowy i pani znów z warszawy. Pani ma juz suczkę bardzo podobna do Szeiry, wzieła ją 8 lat temu ze schroniska z Palucha. Sunia uwielbia się bawic dlatego bardzo chcą miec towarzyszkę zabaw. Ma dom z ogromnym ogrodem, więc są warunki. Pan z częstochowy bedzie jurto dzwonił, też chce zobaczyć szeirę. Blizsze informacje jutro.

Posted

Super, że dzwonią, jednak jak na razie nic z tego nie wynika, a ona musi wyjść ode mnie najpóźniej 14. Zmienia mi się sytuacja w domu i nie może być dodatkowego psa, poza tym prawdopodobnie wychodzi też Zuzi i będzie za nią tęsknić.
Zawsze możesz dawać ludziom mój domowy tel, w sumie też jest podany w allegro.

Posted

Masz racje Ulka twoje sunie musza sie wyprowadzic bo ja bede potrzebowala twojej pomocy przy moich psiurach pod koniec tego miesiaca
co nie znaczy ze musisz ich na DT zabierac. Ale napewno w dzien poprosze cie o dochodzaca pomoc.