Ada-jeje Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A to nowosc dla mnie albo faktycznie przypadek, bo jak my bylysmy tam z Ulka trzy razy to zawsze bramka byla zamknieta na klucz. Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Pilnują bardzo i zamykają, właśnie dlatego, że mała Saba to uciekinierka. Quote
Ulaa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 z 4 grudnia :multi: Witam Przesyłam aktualne zdjęcia psów proszę o umieszczenie ich na forum :) Szirka ma się bardzo dobrze, niedługo wybieramy się na szkolenie – na razie codziennie ćwiczymy aportowanie. W domu Szira jest bardzo grzeczna, śpi razem z Effi w przedpokoju – nie odstępuje jej na krok…. Oglądając zdjęcia psów musimy często zgadywać która to która :) Pozdrawiam, Edyta a teraz nacieszcie oczy :loveu: Bliźniaczki :lol: Zgadnijcie która to Szirka :cool3: Quote
dorixx Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :loveu::loveu::loveu: nie ma jak w domu :loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Faktycznie trudno jest rozpoznac Szirke, ale wedlug mnie jest ona na pewno na drugiej fotce a na ostatniej Szirka to ta ktorej tylko lebek widac bo z przodu to Effi. i ta pozujaca na lezaco to tez Effi. Mysle ze zgadlam. Ciesze sie bardzo ze Szirka wrocila do Warszawy i znow jest pod pani opieka pani Edyto bo jednak tam jest jej miejsce, wlasnie obok Efii i obok pani. Quote
Ulaa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Podpowiem, że Szirka ma białą końcówkę ogonka i węższy pyszczek :cool3: Ada-jeje, na zdjęciach sama jest wszędzie Szirka, a na ostatnim zgadłaś bo Szirka jest z tyłu Quote
Olesia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam wszystkich na forum !!!! w końcu się udało !!!! Edyta :multi::multi: Quote
dorixx Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Olesia napisał(a):Witam wszystkich na forum !!!! w końcu się udało !!!! Edyta :multi::multi: Edytka! :buzi::sweetCyb::klacz::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 I my goraco pania witamy pani Edyto teraz juz Olesia. Narescie sie udalo zlogowac pani wiec i czesciej beda nowe wiadomosci o dojrzewajacej Shirce ale tez bedziemy napewno czesciej ogladac Effi i Shirke razem. :lol::lol: Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Hurraaa Witamy!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Olesia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Pani Ulo proszę napisać jak wstawić fotki w wątku - bo mam kilka które chcę pokazać.... Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie jestem pani, a już napewno nie na dogomanii :evil_lol: Trzeba wejść na jakiś serwer do zdjęć np http://www.imageshack.us/ i załadować fotkę. Następnie skopiować jej adres, który jest na samym dole w polu " Direct link to image" i wkleić w pole na dogo. I już :) Quote
Olesia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 oto kilka zdjęć: skok wzwyż: skok przez płotki: aportowanie: zabawa: Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jakie te siostry piekne, :lol: przyjemnie jest ogladac te fotki. Effi i Shirka sa dla siebie stworzone. :loveu: Jakie wspaniale postepy robi Shirka bo hyba Effi juz zna te komendy.:multi: Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Jakie szczęśliwe psy :loveu::loveu::loveu: No i fotki jak zwykle bajkowe :loveu: Ale tam pustkowia są :razz: Quote
Ulaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Co tam słychać u Szirki? Dostała już cieczkę? Bo "siostrzyczka" Zuzia tak :cool3: I czy można zobaczyć jakieś nowe fotki? Quote
dorixx Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ulaa napisał(a):Co tam słychać u Szirki? Dostała już cieczkę? Bo "siostrzyczka" Zuzia tak :cool3: I czy można zobaczyć jakieś nowe fotki? oczywiście, my z siostrzyczką także czekamy na wieści co u Szirki słychać, Edytko zlituj się i napisz coś jak znajdziesz chwilkę ;) Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Otoz to, minelo juz prawie dwa miesiace a my zadnych nowych fotek nie widzimy ani zadnych nowych wiadomosci nie mamy.:shake: Quote
Recommended Posts