Jump to content
Dogomania

ok 5 mies. sunia mix HUSKY + LABRADOR. ......... !!! MA DOMEK !!

Recommended Posts

Posted

Pancia Szirki to w sklepie gdzieś była, ja miałam przyjemność z Panem, który na mój widok sie nieco zdezorientował :crazyeye:ale co tam wygłaskać musiałam, mam tylko nadzieje, że pomiędzy kursami autkiem gwiazda będzie biegać, bo pan powiedział że "wszęd zie" ją zabiera ze sobą samochodem ;)
a z Szirką to ja się od początku czułam związana ;)

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorixx napisał(a):
Pancia Szirki to w sklepie gdzieś była, ja miałam przyjemność z Panem,;)

Oj Dorixx to miałaś szczęście ;) Pani to pewnie gazem po oczach by ci dała jak by zaobaczyła tą przyjemność z Panem :evil_lol:

Posted

bea_m napisał(a):
Oj Dorixx to miałaś szczęście ;) Pani to pewnie gazem po oczach by ci dała jak by zaobaczyła tą przyjemność z Panem :evil_lol:

tak, zwłaszcza pikanterii dodaje fakt, że owa przyjemność odbywała się przez uchylone okno w samochodzie :diabloti: tuż nad głową pana bo Szirka z tyłu siedziała :lol:

Posted

Shirka jako pierwsza dostała "własną działkę" na stronce adopcyjnej w dziale W Nowym Domach :cool3:
Są tam najważniejsze informacje o niej, dotychczasowe fotki oraz (będą) fotki z nowego domu.

Posted

:laola:
ale się dzisiaj wydarzenia szybko potoczyły :multi:
w koncu także Zuzia spotkała się z Szirką ale to nie było juz girls&love sprzed dwóch miesięcy :-( , Szira powarczała na Zuzkę, ona skuliła ogonek, którego prawie nie ma, najwyraźniej bała się Szirki, cóż Szirka spoważniała a Zuzi nadal głupoty w głowie .W każdym razie najważniejszy jest happy end, za którego cały czas trzymałam mocno kciuki, tylko znowu Ula stronkę Szirki będzie przebudowywać :roll:
w każdym razie wiadomo o co chodzi ;)
Szirka, masz domek "najlepszy z najlepszych" , powodzenia!

Posted

dorixx napisał(a):
:laola:
ale się dzisiaj wydarzenia szybko potoczyły :multi:
w koncu także Zuzia spotkała się z Szirką ale to nie było juz girls&love sprzed dwóch miesięcy :-( , Szira powarczała na Zuzkę, ona skuliła ogonek, którego prawie nie ma, najwyraźniej bała się Szirki, cóż Szirka spoważniała a Zuzi nadal głupoty w głowie .W każdym razie najważniejszy jest happy end, za którego cały czas trzymałam mocno kciuki, tylko znowu Ula stronkę Szirki będzie przebudowywać :roll:
w każdym razie wiadomo o co chodzi ;)
Szirka, masz domek "najlepszy z najlepszych" , powodzenia!

Że co?????????? :crazyeye:

Widzę, że wczorajszy wieczór był dłuższy niż się zapowiadał na początku!!!!! :crazyeye:

Posted

Szirka jest bez wątpienia najbardziej wędrującym psem na dogo :roll:
A to fotki, które zrobiłam w nowym domu, który okazał się już starym domem. W zamian stary dom okazał się nowym domkiem, ale fotek jeszcze nie ma.

No więc fotki OLBRZYMIEJ Szirki z nowego-starego domku :p

Posted

maciaszek napisał(a):
Aaaaaaa.... Ja już NIC NIE ROZUMIEM.... To gdzie w końcu Szirka jest?

w Warszawie, spoworotem ze swoją "siostrzyczką" Efi

Posted

Piekny final naszej Shirki a nowy czyli stary domek napewno od nas dostanie nowego pieska i tym to sposobem zamiast jednej bidy beda dwie bidy szczesliwe, zamiast jenego domku mamy dwa domki. :lol::loveu::multi:

Posted

Bea, wierz mi Szirka jest w bardzo dobrych rękach, ona nie była u p. Edyty nie chciana ona przez pewnien okres poprostu nie mogła tam być, tak to nazwijmy. Poprzedni domek ze starszym państwo bardzo dobry i miły był, jednak biorąc pod uwagę wymagania Szirki i możliwości jakie p.Edytka może jej zaoferować bez wątpienia trafiła tam, gdzie lepiej nie mogła. Miałam przyjemność poznać osobiście pania Edytę, bardzo serdeczna osoba, i nie chodzi tutaj tylko o dar przekonywania. Jestem spokojna o los Szirki i wiem , że już na pewno pozostanie tam gdzie jest. Nie myślcie że łatwo było rozstać się jej z psem, nie jest tak jak wiele z Was myśli. Decyzja o oddaniu psa była bardzo trudna, jednak jak widać Szirki miejsce jest gdzie jest i nie wrócila tam bez powodu.

Posted

Nie wiem jaki charakter ma Megi ale ci państwo to luzem poza bramke puszczaja psa i mówią żeby nie łapać" że pies sam wróci" :shake: w końcu jamniczek wrócił ale równie dobrze mógł nie wrócić :shake:

Posted

Dziś lub jutro spytam co tam u Szirki. Albo Dorixx jeśli Ty masz więcej czasu, to spytaj i napisz nam tutaj :lol:

O spytaj kiedy będą fotki :p

Posted

Ada-jeje napisał(a):
To nieprawda dorixx panstwo zamykaja bramke na klucz wlasnie zeby psy nie uciekly.

to byłam zapewne świadkiem wyjątku gdy p.Edyta biegła 100metrów za jamnikiem żeby go złapac i do domu zaprowadzić, moze nie wypuszczaja specjalnie ale do konca to chyba nie zabardzo pilnują.

pozdr.