furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Torzysława napisał(a):Wlasnie, ze jest :-( Prezes uwiodl ja swoja brodka :lol::diabloti: A tu ani jednego zdjecia ni ma :( Wiewior tez brak.. :shake: jak kocha to poczeka:diabloti: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):jak kocha to poczeka:diabloti: Latwo Ci mowic kolezanko.. :shake: I jak kiedy w koncu planwany przyjazd do nas.. do RP:razz: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Torzysława napisał(a):Latwo Ci mowic kolezanko.. :shake: I jak kiedy w koncu planwany przyjazd do nas.. do RP:razz: oj wytrzymasz te pare godzin;) a do kaczogrodu przyjezdzam 21.09... Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):oj wytrzymasz te pare godzin;) a do kaczogrodu przyjezdzam 21.09... Jednak 21.. :roll: ale i tak dobrze.. :multi: Patrz nikt tu do nas nie zaglada procz Ciebie.. :loveu:.. :-(:-( Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Torzysława napisał(a):Jednak 21.. :roll: ale i tak dobrze.. :multi: Patrz nikt tu do nas nie zaglada procz Ciebie.. :loveu:.. :-(:-( Nie no wyjezdzam 20 rano... kawalek to jest wiec jedzie sie okolo 24 godzin:roll: Spokojnie moja droga z czasem sie rozkreci:loveu: wspomnisz moje slowa:cool3: poza tym nie liczy sie ilosc ale jakosc... Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):Nie no wyjezdzam 20 rano... kawalek to jest wiec jedzie sie okolo 24 godzin:roll: Spokojnie moja droga z czasem sie rozkreci:loveu: wspomnisz moje slowa:cool3: poza tym nie liczy sie ilosc ale jakosc... Okej zapisze je w kalendarzu.. Jakosc mowisz.. :razz::razz: I lacznie z promem 24 godz.? Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Torzysława napisał(a):Okej zapisze je w kalendarzu.. Jakosc mowisz.. :razz::razz: I lacznie z promem 24 godz.? a masz jakies zastrzezenia do jakosci:cool3::mad: Tak, z tym ze Eurotunelem jedziemy, duzo szybciej jakies 40 min a prom 1.40m.... Oj szkola sie zaczela i przez tydzien fotek pewnie nie bedzie:placz: Quote
Torzysława Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 furciaczek napisał(a):a masz jakies zastrzezenia do jakosci:cool3::mad: Tak, z tym ze Eurotunelem jedziemy, duzo szybciej jakies 40 min a prom 1.40m.... Oj szkola sie zaczela i przez tydzien fotek pewnie nie bedzie:placz: Ojj to szybko.. nawet sie zmeczyc nie zdazysz:evil_lol: No coz tak to jest, ale mam fotki tylko teraz musze zgrac i wstawic.. moze jakos w piatek:razz: Quote
Anetka83 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Torzysława napisał(a):Jednak 21.. :roll: ale i tak dobrze.. :multi: Patrz nikt tu do nas nie zaglada procz Ciebie.. :loveu:.. :-(:-( ja zaglądam:) Quote
Pimpek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tosia jest prze śliczna :loveu: Już się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć :loveu: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Torzysława napisał(a):Ojj to szybko.. nawet sie zmeczyc nie zdazysz:evil_lol: No coz tak to jest, ale mam fotki tylko teraz musze zgrac i wstawic.. moze jakos w piatek:razz: szkoda ze dopiero w piatek:placz: Quote
Torzysława Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Anetka83 napisał(a):ja zaglądam:) Pimpek napisał(a):Tosia jest prze śliczna :loveu: Już się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć :loveu: Ojj jak miło.:loveu::loveu: witamy witamy.. :multi: furciaczek napisał(a):szkoda ze dopiero w piatek:placz: Ahh to już tylko jeden dzien.. :evil_lol: chociaz musze jeszcze cos to pstrykac bo tak naprawde to nie mam co pokazac :diabloti: Biore sie do roboty....:lol: A Wam powiem, ze Toska w niedziele na zawody jedzie:razz::razz:.. ale nie bedzie mi kto mial robic zdjec:-(:-( Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ejjj no musi ktos byc do focenia:placz: przeciez beda tam jacys twoi znajomi:cool3: Quote
Torzysława Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 furciaczek napisał(a):ejjj no musi ktos byc do focenia:placz: przeciez beda tam jacys twoi znajomi:cool3: No wlasnie nie... :angryy: Bo jestem tam nowicjuszka:roll::lol:.. no ale moze ktos, gzdeis przez przypadek:razz:.. Jej jutro wyruszam z klasa na sprzatanie swiata.. swiata > zasyfione brzegi Wisly.. :shake::shake: musze duzo rekawic gumowych wziac!! :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oj no to kogos poznasz i ladnie poprosisz o cykniecie fotek:loveu: powiesz ze to dla furciaczkowej to napewno nie odmowia i jeszcze sie pozabijaja zeby Cie fotografowac:cool3: Quote
Torzysława Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 furciaczek napisał(a):Oj no to kogos poznasz i ladnie poprosisz o cykniecie fotek:loveu: powiesz ze to dla furciaczkowej to napewno nie odmowia i jeszcze sie pozabijaja zeby Cie fotografowac:cool3: Mysle ze jednak po tej wiadomosci.. uciekna gdzie pieprz rosnie.. :diabloti: Najwyzej sama sobie zrobie:lol: SAMOWYSTARCZALNOSC ot co! Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A no to w takim razie jak nie zobacze fotek to ty dostaniesz OPR:diabloti: Quote
Torzysława Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 furciaczek napisał(a):A no to w takim razie jak nie zobacze fotek to ty dostaniesz OPR:diabloti: Nie musisz czekac.. mozesz juz zaczac:diabloti: musze poszukac sobie jakiegos fotografa:razz: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Torzysława napisał(a):Nie musisz czekac.. mozesz juz zaczac:diabloti: musze poszukac sobie jakiegos fotografa:razz: Nio podobno samowystarczalna jestes:diabloti: szukaj szukaj, z checia bym obejzala jakies foteczki:loveu: Quote
Torzysława Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Powiedziałam, ze w piatek... to SA!!!!!!!!!!! :diabloti: i masz sie zadowolic tym co jest:evil_lol: [SIZE=2] 13.. a ona spi..! sesja kanapowa.. sie zaczyna.. sznurrrek.. morda..:loveu: z pancia tez musi byc :razz: [SIZE=1]zadowolona..? :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jaki slodziak:loveu: taka ksiezniczka:loveu: a to mnie rozwalilo:evil_lol: http://img205.imageshack.us/img205/2/dsc01388jq0.jpg Quote
Torzysława Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):jaki slodziak:loveu: http://img168.imageshack.us/img168/5183/dsc01366tl7.jpg taka ksiezniczka:loveu: a to mnie rozwalilo:evil_lol: http://img205.imageshack.us/img205/2/dsc01388jq0.jpg No a jak.. wiadomo..:diabloti: Tak.. sznurek tez mnie powala..:evil_lol: Trzeba jeszcze fotek napstrykac :razz::razz: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oj trzeba trzeba:loveu: im wiecej fot tym lepiej:loveu: a jak tam sprzatanie swiata:cool3: Quote
Torzysława Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):oj trzeba trzeba:loveu: im wiecej fot tym lepiej:loveu: a jak tam sprzatanie swiata:cool3: Hahahah.. dostaniemy szostki z dziewczetami.. za najwiekszaza ilosc workow.. bo w krzaki do jakies narkomanskiej MELINY zawieruszylysmy sie.. gdzie najwiecej butelek bylo...ullaa.. sszkoda ze zdjec nie zrobilam:P Ale znalazlys,y tam, nawet zelazko.. rame od starego monitora i dywan:eviltong: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o to oplaca sie sprzatac, mozna znalesc cos ciekawego:evil_lol: u nas w szkole nauczycelki zawsze panikowaly przy takich miejscach i straszyly nas jakimis chorobami:roll: Quote
Recommended Posts