furciaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 dziendoberek przyszlam domagac sie nowych fotek:cool3: jak wroce wieczorem to maja byc:mad: Quote
Torzysława Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 furciaczek napisał(a):dziendoberek przyszlam domagac sie nowych fotek:cool3: jak wroce wieczorem to maja byc:mad: Ohh no ile można..:mad: już zapasy mi sie wyczerpały.. jakies sa,e pogrobowce. :evil_lol: No coz sprobuje cos wykombinowac.. dzis idzemy na spacer.. (nie ze ona nie chodzi na spacer;) tylko takie dluzszy w fajne miejsce:eviltong:) to moze cos tam mi sie uda.. no coz zobaczymy :razz: Quote
anetta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A co to?? Tylko 5 fot ze spaceru?? Toż to skandal na fotoblogu :lol::lol: Coś krótki był ten spacerek :mad: Nie dość że ma coś ze spaniela, jamnika to jeszcze z corgi :evil_lol::evil_lol: Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzień dobry, my również domagamy się foteczek:loveu::diabloti: Quote
Torzysława Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 anetta napisał(a):A co to?? Tylko 5 fot ze spaceru?? Toż to skandal na fotoblogu :lol::lol: Coś krótki był ten spacerek :mad: Nie dość że ma coś ze spaniela, jamnika to jeszcze z corgi :evil_lol::evil_lol: Hohoho to się uśmiała.. ale dobrze dobrze bo własnie strasliwie uwielbiam corgi :loveu::loveu: despera napisał(a):Dzień dobry, my również domagamy się foteczek:loveu::diabloti: Ahh.. no bylam na spacerku, ale zdjec nie zrobilam :roll:.. bo bylam straszliwie zajeta rozmowa z kolezanka :evil_lol::diabloti:.. Cos tam w domu zrobilam.. moze jakies straocia wygrzebie.. ale obiecuje ze nadrobie zaległości :p;) Quote
goldenka245 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 NOWE fotki!:mad::diabloti: Brydzioneczekiwieczorek:diabloti: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 furciaczek napisał(a):dogrzebalas sie juz?? dogrzebałam się , ale dzis mi sie nie chce ich znowu opisywać więc chyba dzisiaj je wstawie.. noc coz musisz sie z tym pogodzić.. dzis nie ma opisywania :diabloti::lol: goldenka245 napisał(a):NOWE fotki!:mad::diabloti: Brydzioneczekiwieczorek:diabloti: No moment no moment:evil_lol: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 No coś tam wygrzebałam..:diabloti: :vamp: nietoperka.... prosze, prosze zrób mi zdjęcie.. .... mordka a to taka zaprzyjazniona bokserka z Gdańska I znów Figa.. znalazla badylek.. : ) No i Tośka niech już będzie ; ) Zadowolone..? :diabloti:.... Furr.. chyba lepiej bez opisywania.. :) Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o matko rozwlil mnie ten nietoperek:evil_lol: :loveu: :loveu: no przeslodka ona jest:loveu: a boxia fajne badylki sobie znajduje:evil_lol: nio bez opisywania tak jakos inaczej.... Quote
goldenka245 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 O jaaaa http://img117.imageshack.us/img117/1725/dsc01210al2.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='furciaczek']o matko rozwlil mnie ten nietoperek:evil_lol: :loveu: :loveu: no przeslodka ona jest:loveu: a boxia fajne badylki sobie znajduje:evil_lol: nio bez opisywania tak jakos inaczej.... :)... A Figa o tylko takie badylkilubi.. a jak już znajdzie taki dla siebie to oczywiscie niema opcji żeby Ci nim w nogi nie przywaliła:diabloti:, nawet jak sie odsuniesz.. :evil_lol::evil_lol: [quote name='goldenka245']O jaaaa http://img117.imageshack.us/img117/1725/dsc01210al2.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Wiesz.. ona tak potrafi przez dobre 2,3 minuty stać.. :razz::loveu:.. i jeszcze tak słodko łapkami do tego macha;) Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 to filmik nakrec jak macha lapami:loveu: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 furciaczek napisał(a):to filmik nakrec jak macha lapami:loveu: No i co ja z nim potem zrobie??:roll: Juz mam nie jeden i rozne rzeczy na nich robi...:cool3: Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zaloguj sie na www.youtube.com zaladuj tam filmiki a potem wstaw tuta:cool3: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='furciaczek']zaloguj sie na www.youtube.com zaladuj tam filmiki a potem wstaw tuta:cool3: Hahaha.... a biedronki są w paski... Co Ty .. te cale wstawianie zdjec tutaj to jeszcze niedawno byla dla mnie czarna magia.. a co dopiero wstawianie filmów.. i to na youtube.. :roll::roll::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 to ja cie naucze:cool3: jak cos to mozesz skozystac z mojego konta login: furciaczek haslo: prezes (albo prezes007) niepamietam doklanie:oops: zaloguj sie, kliknij na upload video i czekaj:loveu: potem przekopiuj adres filmiku tutaj i bedzie git Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 furciaczek napisał(a):to ja cie naucze:cool3: jak cos to mozesz skozystac z mojego konta login: haslo: zaloguj sie, kliknij na upload video i czekaj:loveu: potem przekopiuj adres filmiku tutaj i bedzie git Kasuj to bo Ci sie ktoś włamie!!!!!! :diabloti::diabloti: Dziękuję pani nuczycielko;):razz: Ale to nie dzisz moze jutrzejsza porą .. zobaczymy:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 oj pieniedzy tam nie trzymam wiec moga sie wlamywac:evil_lol: trzymam Cie za slowo i jutro masz jakis filmik tu wkleic:mad: Quote
Torzysława Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='furciaczek']oj pieniedzy tam nie trzymam wiec moga sie wlamywac:evil_lol: trzymam Cie za podczas ladowania Ci konto skasuje... nie zdziwilabym sie :evil_lol: jeszcze takie co znalazlam : Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ojej to sobie nowe zaloze:evil_lol: slodziak:loveu: Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i gdzie te filmy:mad: :mad: :diabloti: Quote
Torzysława Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 No i ni ma:diabloti::diabloti:.. Jutro bede miala zdjątka fajne z psinami wszelakimi ;) Tosi niestety ni bedzie:-( Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a czemu toski niebedzie:-( a co to za piesy:loveu: czemu nie ma filmikow:mad: Quote
Torzysława Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 furciaczek napisał(a):a czemu toski niebedzie:-( a co to za piesy:loveu: czemu nie ma filmikow:mad: Bo ma cieczke i nie moze jechac na pokazy..:p Takie fajne .koleżeństwo Tośki. A bo tak.. :diabloti: nie no caly dzienmnie w domu niebylo.. ;) Quote
Recommended Posts