Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
dziendoberek przyszlam domagac sie nowych fotek:cool3:
jak wroce wieczorem to maja byc:mad:

Ohh no ile można..:mad: już zapasy mi sie wyczerpały.. jakies sa,e pogrobowce. :evil_lol:
No coz sprobuje cos wykombinowac.. dzis idzemy na spacer.. (nie ze ona nie chodzi na spacer;) tylko takie dluzszy w fajne miejsce:eviltong:) to moze cos tam mi sie uda.. no coz zobaczymy :razz:

Posted

A co to?? Tylko 5 fot ze spaceru?? Toż to skandal na fotoblogu :lol::lol: Coś krótki był ten spacerek :mad:

Nie dość że ma coś ze spaniela, jamnika to jeszcze z corgi :evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
A co to?? Tylko 5 fot ze spaceru?? Toż to skandal na fotoblogu :lol::lol: Coś krótki był ten spacerek :mad:

Nie dość że ma coś ze spaniela, jamnika to jeszcze z corgi :evil_lol::evil_lol:

Hohoho to się uśmiała.. ale dobrze dobrze bo własnie strasliwie uwielbiam corgi :loveu::loveu:

despera napisał(a):
Dzień dobry, my również domagamy się foteczek:loveu::diabloti:

Ahh.. no bylam na spacerku, ale zdjec nie zrobilam :roll:.. bo bylam straszliwie zajeta rozmowa z kolezanka :evil_lol::diabloti:.. Cos tam w domu zrobilam.. moze jakies straocia wygrzebie.. ale obiecuje ze nadrobie zaległości :p;)

Posted

furciaczek napisał(a):
dogrzebalas sie juz??

dogrzebałam się , ale dzis mi sie nie chce ich znowu opisywać więc chyba dzisiaj je wstawie.. noc coz musisz sie z tym pogodzić.. dzis nie ma opisywania :diabloti::lol:
goldenka245 napisał(a):
NOWE fotki!:mad::diabloti:
Brydzioneczekiwieczorek:diabloti:

No moment no moment:evil_lol:

Posted

No coś tam wygrzebałam..:diabloti:

:vamp: nietoperka....

prosze, prosze zrób mi zdjęcie..

.... mordka

a to taka zaprzyjazniona bokserka z Gdańska

I znów Figa.. znalazla badylek..

: )

No i Tośka niech już będzie ; )

Zadowolone..? :diabloti:.... Furr.. chyba lepiej bez opisywania.. :)

Posted

[quote name='furciaczek']o matko rozwlil mnie ten nietoperek:evil_lol: :loveu: :loveu:

no przeslodka ona jest:loveu: a boxia fajne badylki sobie znajduje:evil_lol:

nio bez opisywania tak jakos inaczej....
:)... A Figa o tylko takie badylkilubi.. a jak już znajdzie taki dla siebie to oczywiscie niema opcji żeby Ci nim w nogi nie przywaliła:diabloti:, nawet jak sie odsuniesz.. :evil_lol::evil_lol:

[quote name='goldenka245']O jaaaa http://img117.imageshack.us/img117/1725/dsc01210al2.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:
Wiesz.. ona tak potrafi przez dobre 2,3 minuty stać.. :razz::loveu:.. i jeszcze tak słodko łapkami do tego macha;)

Posted

[quote name='furciaczek']zaloguj sie na www.youtube.com zaladuj tam filmiki a potem wstaw tuta:cool3:

Hahaha.... a biedronki są w paski... Co Ty .. te cale wstawianie zdjec tutaj to jeszcze niedawno byla dla mnie czarna magia.. a co dopiero wstawianie filmów.. i to na youtube.. :roll::roll::evil_lol:

Posted

to ja cie naucze:cool3:

jak cos to mozesz skozystac z mojego konta

login: furciaczek
haslo: prezes (albo prezes007) niepamietam doklanie:oops:

zaloguj sie, kliknij na upload video i czekaj:loveu: potem przekopiuj adres filmiku tutaj i bedzie git

Posted

furciaczek napisał(a):
to ja cie naucze:cool3:

jak cos to mozesz skozystac z mojego konta

login:
haslo:
zaloguj sie, kliknij na upload video i czekaj:loveu: potem przekopiuj adres filmiku tutaj i bedzie git

Kasuj to bo Ci sie ktoś włamie!!!!!! :diabloti::diabloti:
Dziękuję pani nuczycielko;):razz:
Ale to nie dzisz moze jutrzejsza porą .. zobaczymy:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']oj pieniedzy tam nie trzymam wiec moga sie wlamywac:evil_lol:

trzymam Cie za podczas ladowania Ci konto skasuje... nie zdziwilabym sie :evil_lol:

jeszcze takie co znalazlam :

Posted

furciaczek napisał(a):
a czemu toski niebedzie:-(
a co to za piesy:loveu:
czemu nie ma filmikow:mad:

Bo ma cieczke i nie moze jechac na pokazy..:p
Takie fajne .koleżeństwo Tośki.
A bo tak.. :diabloti: nie no caly dzienmnie w domu niebylo.. ;)