Asia & Ginger Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://img133.imageshack.us/img133/7406/dsc02881pf3.jpg Fryzurka raczej powiedziałabym jesienna. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ;) Powodzenia na zawodach! :thumbs: Quote
Torzysława Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Jesteśmy! Ogólnie zmęczone.. cały dzień po powrocie odsypiałam. Wróciłysmy w środe, ale jakoś nie mogłam się zebrać do włażenia na dogo..:razz: Niemcy + zawody agility = błoto, błoto deszcz i jeszcze raz błoto..:angryy::diabloti:' Pogoda była masakryczna.. do tego przeciekające namioty za 35zł kupione na ostatnia chwile w jakieś lewej hurtowni z allegro..:evil_lol: Ogolnie nie narzekam na dawke emocji.. jednakże wyników brak.. jedynie suczka z Wrocławia- Prasonka- zajęła 8 miejce w europie.. z Antonina sie nie popisałysmy.. chyba jednak mój pies nie jest typem wodolubnego stworzenia.. ba błotolubnego to lepiej powiedziane..;) Zdjęć nie mam.. tylko wydokowane za 10euro od sztuki :cool3: chociaż taka pamiątke mamy.. no i obkupiłam się w niemieckim Frolicu..:eviltong: W przyszłym roku Holandiaaaaa... nie liczę na lepsza pogodę ale mamy za rok już się uzbroić w campera..:evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pomimo tego blota widze ze nastwiona pozytywnie jestes:loveu: Szkoda ze nie ma fot ale najwazniejsze ze sie dobrze bawilas, ciesze sie ze juz wróciłyście:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Szkoda, że nie ma fotek, ale z drugiej strony cóż to za fotki w taką pogodę... :shake: Współczuwam. ;) Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 tylko wydokowane za 10euro od sztuki Ale że coo, coooo?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 furciaczek napisał(a):Pomimo tego blota widze ze nastwiona pozytywnie jestes:loveu: Szkoda ze nie ma fot ale najwazniejsze ze sie dobrze bawilas, ciesze sie ze juz wróciłyście:loveu: Nastawiona pozytywnie... a co mi innego zostało po wydaniu prawie 1000zł na mój kaprys- wyprawe do Niemiec w celu taplania się w błocie...:diabloti::razz: M<am po prostu nadzieje, że za rok będzie lepiej... chociaz Holandia zapowiada się ciekawiej niż Niemcy...;) A ja się nie cieszę, ze juz jestem... spodobały mi sie regały z art. dla psów niemieckim realu..:evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Szkoda, że nie ma fotek, ale z drugiej strony cóż to za fotki w taką pogodę... :shake: Współczuwam. ;) też żałuję, że nie mam co Wam pokazać, ale także nie miał też kto mi zrobić.. Polskich fotografów dwóch z czego jedna dziewczyna startowała zaraz po mnie a druga... no właśnie...:mad::mad: Już sobie z Marią pogadam.. Może jak gdzieś skaner znajde to coś pokombinuję..:cool1: anetta napisał(a):Ale że coo, coooo?? :evil_lol::evil_lol: niby zdjęcia wydokowane...:evil_lol: 3 zdjęcia! ładne!! Jedno z Toską na skoku w dal i logiem zawodów, drugie z Tośką wybiegającą z miekkiego tunelu z logiem zawodów.. i trzecie także z Tośką(nuda:cool1:) skaczącą przez koło, ale już bez logo..:cool3::razz: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Torzysława napisał(a):3 zdjęcia! ładne!! Jedno z Toską na skoku w dal i logiem zawodów, drugie z Tośką wybiegającą z miekkiego tunelu z logiem zawodów.. i trzecie także z Tośką(nuda:cool1:) skaczącą przez koło, ale już bez logo..:cool3::razz: Zawsze to jakaś pamiątka. :evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Zawsze to jakaś pamiątka. :evil_lol: Nigdy jeszcze na pamiątce nie wydałam ponad 90zł...:evil_lol: Ale podobają mi sie te zdjęcia..:p Antonina na ogóem około 150 psów małych była 49 ...:razz: ale ja i tak licze te psy co były w finale czyli 65..:eviltong: z czego od 51 w dół reszta miała dyskwalifikacje...:diabloti: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 furciaczek napisał(a):To daj jakies inne zdiecia:eviltong: Mam zdjęcia z pociągu do Wrocławia..:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Torzysława napisał(a):Mam zdjęcia z pociągu do Wrocławia..:evil_lol: Dawaj! :multi: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Ogólnie Antonina praktycznie od 3 dni nic nie je Bo od trzech dni jeździmy w tą i z powrotem po rodzinnych prywatkach.. A to przyjechała rodzina z Gdańska a to imieniny Cioci i sęk w tym, że Tośka jest grubsza gdy nie je niż gdy je normalnie... nie wiem jak to się dzieje..:evil_lol::evil_lol: Kłak i Tola...:loveu: Antonina wciśnięta w kąt.. Jakaś taka co to za naszą trenerkę się uznaje...:diabloti: :grins: jakieś belgi.. Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Torzysława']Ogólnie Antonina praktycznie od 3 dni nic nie je Bo od trzech dni jeździmy w tą i z powrotem po rodzinnych prywatkach.. A to przyjechała rodzina z Gdańska a to imieniny Cioci i sęk w tym, że Tośka jest grubsza gdy nie je niż gdy je normalnie... nie wiem jak to się dzieje..:evil_lol::evil_lol: To może ja Ci wyjaśnię. :grins: Tosia może i nie je tego, co Ty jej dajesz, ale pewnie podjada pod stołem, w końcu rodzinka musi się jakoś wkupić w łaski psiaka. :cool3: :evil_lol: http://img49.imageshack.us/img49/8600/dsc02892qn0.jpg Jaka niunia smutna, trzeba ją było wziąć na kolanka. :cool3: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']To może ja Ci wyjaśnię. :grins: Tosia może i nie je tego, co Ty jej dajesz, ale pewnie podjada pod stołem, w końcu rodzinka musi się jakoś wkupić w łaski psiaka. :cool3: :evil_lol: Oooooo o tym nie pomyślałam....:hmmmm::diabloti: http://img49.imageshack.us/img49/8600/dsc02892qn0.jpg Jaka niunia smutna, trzeba ją było wziąć na kolanka. :cool3:smutna mówisz... :evil_lol: Patrz na te oczy.. gdzie w nich smutek..:evil_lol: Tolaaaa...:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Torzysława']Oooooo o tym nie pomyślałam....:hmmmm::diabloti: A no widzisz, czyli wszystko jasne. :evil_lol: [quote name='Torzysława']smutna mówisz... :evil_lol: Patrz na te oczy.. gdzie w nich smutek..:evil_lol: http://img504.imageshack.us/img504/6793/dsc02900we7.jpg Widzę smutek i strach, a Pańcia nawet nie pocieszyła. :shake: :mad: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A no widzisz, czyli wszystko jasne. :evil_lol: Myślisz, że Oliwki i arbuz tuczą..? :diabloti: Widzę smutek i strach, a Pańcia nawet nie pocieszyła. :shake: :mad:a widzisz kołtuny sierści po prawej...:razz: I tak potem miałam co sprzątać na siedzeniu... bo na podłodze to tylko tak na potrzeby zdjęcia...:diabloti: (jakoś sie muszę wybronić..) [SIZE=2]Z resztą kto inny zajął Tośce miejsce..:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Torzysława']Myślisz, że Oliwki i arbuz tuczą..? :diabloti: Goście na pewno mieli coś dla Tosi w zanadrzu. :cool3: :evil_lol: [quote name='Torzysława']a widzisz kołtuny sierści po prawej...:razz: I tak potem miałam co sprzątać na siedzeniu... bo na podłodze to tylko tak na potrzeby zdjęcia...:diabloti: (jakoś sie muszę wybronić..) [SIZE=2]Z resztą kto inny zajął Tośce miejsce..:evil_lol: http://img504.imageshack.us/img504/2663/dsc02898hl6.jpg Kołtunów nie widzę. :shake: Moja zawsze podróżuje na siedzeniu, ale kładę ręczniczek, wtedy nikt się nie czepia, że siedzenie się pobrudzi. :cool3: Trzeba było tego ktosia poszczuć psami. :evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Goście na pewno mieli coś dla Tosi w zanadrzu. :cool3: :evil_lol: Kołtunów nie widzę. :shake: Moja zawsze podróżuje na siedzeniu, ale kładę ręczniczek, wtedy nikt się nie czepia, że siedzenie się pobrudzi. :cool3: Trzeba było tego ktosia poszczuć psami. :evil_lol: Owszem... balerony, kabanosy... z resztą to co zawsze.. To ja jej tak tylko dietetycznie dawałam zieleninkę..:cool3: A moja zawsze podróżuje na podłodze, ale nie kładę jej ręczniczka, wtedy wszyscy się czepiają...:evil_lol: Ogólnie nie pomyślałam o ręczniku, była gazeta, ale gościu pod nogi sobie podłożył i Antonina była skazana na podłogę, ale miała swoje towarzystwo, było im raźnie.. Nie no nie szczułyśmy go bo wziął na siebie jednego psa znajomej.. "na jednego podróżującego jeden pies..". ale gdyby tego nie zrobił to kto wie...:evilbat: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Torzysława napisał(a):Owszem... balerony, kabanosy... z resztą to co zawsze.. To ja jej tak tylko dietetycznie dawałam zieleninkę..:cool3: A moja zawsze podróżuje na podłodze, ale nie kładę jej ręczniczka, wtedy wszyscy się czepiają...:evil_lol: Ogólnie nie pomyślałam o ręczniku, była gazeta, ale gościu pod nogi sobie podłożył i Antonina była skazana na podłogę, ale miała swoje towarzystwo, było im raźnie.. Nie no nie szczułyśmy go bo wziął na siebie jednego psa znajomej.. "na jednego podróżującego jeden pies..". ale gdyby tego nie zrobił to kto wie...:evilbat: No to miał koleś szczęście. :evil_lol: A za następnego psa płaci się cały bilet jak za człowieka, więc uratował Twoją znajomą. ;) Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):No to miał koleś szczęście. :evil_lol: A za następnego psa płaci się cały bilet jak za człowieka, więc uratował Twoją znajomą. ;) wiem wiem, całe 24zł a tak to 10zł.;) Koleś jechał z nami od początku do końca... więc miałyśmy wiele okazji.. ogólnie bardzo fajny był..;) Quote
furciaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):To może ja Ci wyjaśnię. :grins: Tosia może i nie je tego, co Ty jej dajesz, ale pewnie podjada pod stołem, w końcu rodzinka musi się jakoś wkupić w łaski psiaka. :cool3: :evil_lol: Hihi o tym samym pomyslalam:evil_lol: Widzialam foty...ale nie wiem do ktorego sie przyczepic:diabloti: wiec stwierdze tylko ze sliczne:loveu: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 furciaczek napisał(a):Hihi o tym samym pomyslalam:evil_lol: Widzialam foty...ale nie wiem do ktorego sie przyczepic:diabloti: wiec stwierdze tylko ze sliczne:loveu: A Ty nie widzisz smutku i strachu..? :cool3: Aż dziwne, że Tośka tyje na takich przyjeciach.. ona więcej spali latając wokół stołu przez 5 godzin niż nabierze masy jedząc te ochłapy co jej zostawiają...:evil_lol: dziwny pies.! Quote
furciaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Torzysława napisał(a):A Ty nie widzisz smutku i strachu..? :cool3: Ja slepa jestem:evil_lol: Znowu zaczelam sie zastanawiac na cholere wstawilas ta 3 z tym czyms w tytule...po chwili mnie oswiecilo ze juz sie pytalam:lol: Quote
Torzysława Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 furciaczek napisał(a):Ja slepa jestem:evil_lol: Znowu zaczelam sie zastanawiac na cholere wstawilas ta 3 z tym czyms w tytule...po chwili mnie oswiecilo ze juz sie pytalam:lol: No jak oko gdzieś wsadzilas to sie nie dziw, ze teraz niedowidzisz..:p :diabloti: Może skasuję to 3 z tym czyms, zebys juz sie nie musiala glowic..?:cool3: Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No to pokazuj te 3 foty :evil_lol: Co za oczy zbitego psa :placz: http://img504.imageshack.us/img504/6793/dsc02900we7.jpg Quote
Recommended Posts