Torzysława Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Wiem i to mnie przeraża...:crazyeye::diabloti: Ja nie dam sobie rady, bo ja chciałam jeszcze porobić pojedyncze przeszkody a podobno u Was tego juz Niuka nie praktykuje....:roll: Ale i dla mnie się oplaci bo i ja nie bedę sama.. tak to Tośka 5 razy poprawiała pod rząd bez przerwy tor.(i może przez to te kulejące łapy). a tak to bedziemy na zmiane..:lol: Quote
furciaczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ejjjj widze ze jestes a w galerii sie nie pokazujesz:mad: Gadaj co tam u Ciebie i dawaj foty:mad: Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 furciaczek napisał(a):Ejjjj widze ze jestes a w galerii sie nie pokazujesz:mad: Gadaj co tam u Ciebie i dawaj foty:mad: Popieram, popieram. :cool3: Poza tym jakbyś była nadal chętna na spanielkę, to koło Lublina są do wykupienia po 100 zł spanielki z pseudo i 4-miesięczny szczeniak (likwidacja pseudohodowli). Więcej info tu (od postu 607): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76073&page=61 Quote
furciaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Melduj sie natychmiast bo sie pofatyguje do Ciebie z kijem bejsbolowym:mad: :eviltong: Quote
anetta Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A mówiłam żeby czasami tu zajrzała :diabloti: Ale że niby fotek nie ma to po co.... :diabloti: Antonina w roli głównej Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 anetta napisał(a):A mówiłam żeby czasami tu zajrzała :diabloti: Ale że niby fotek nie ma to po co.... :diabloti: Jak to po co? :mad: Pochwalić się co tam u Was. :cool3: http://img75.imageshack.us/img75/9846/dscf1312at9.jpg Latające ucholki. :loveu: :loveu: Quote
Torzysława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Co prawda to prawda! Trochu zapomniałam o galerii.. :shake: Mam nadzieję, że teraz nadrobię zaległości, szczególnie, że pamietacie o nas. Dzięki..:loveu::loveu: Aneta! dzięki za zdjęcia Tosi z pokazów.. muszę sama cos wygrzebać.. może z zawodów..:cool3: Mam nadzieję, że uda mi się przeprowadzić jakąś porządną reaktywacje Toscynej galerii..:diabloti: Ogólnie teraz zajmujemy sie przygotowaniami do wyjazdy do Niemiec (17lipa) go Gilsenkirchen na zawody, oczywiscie..;) Wybieramy sie z Antoniną na mistrzostwa Europy, mam nadzieję, że bedzie super! To nasze pierwsze zawodu na rangę międzynarodową.. Co do samej Tosi to nic a nic przez te pare miesiecy sie nie zmieniła, caly czas jedynie sie leni wstaje jedynie jak usłyszy brzęk miski gdy wsypuje do niej zarcie.. :lol: Asia.. ja bym chętnie juz dawno miala spanielka, tylko to wszystko zalezy od mojej mamy, ktora jak na razie jest nie ugieta.. moze za rok! Mam nadzieję, choc ostatnio wiele chochlikow namawiało mnie albo na Parsona albo na Pudelka Toy...:razz: Zaraz pogrzebie i może wstawie jakies stare kotlety..;) I jeszcze raz dzięki za pamieć!!! Quote
Torzysława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 No to zaczynamy na nowo.. ;) (tym razem pobawie się w miniaturki..:razz:) : Zdjęcia z zawodów Płock 5-6.04 nudzimy się nie wiem jak to nazwać..:diabloti: mega sus: Quote
Torzysława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 teraz kilka z majowych zwodów w Łodzi: lubię zdjęcia Łukasza Kowy..:cool3: kolejne: Tośka i moje leginsy..:diabloti: ostatnie, bo musze miec cos na pozniej.. :cool3: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Padlam....foty zajefajne!!!! mam nadzieje ze teraz juz bedziesz czesciej zagladac:diabloti: Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 furciaczek napisał(a):Padlam....foty zajefajne!!!! mam nadzieje ze teraz juz bedziesz czesciej zagladac:diabloti: No zaglądam, ale widzę, że tylko ja...:cool3: Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 :diabloti: cos niestety jej nie wyszło, na dietę trza uiść.. Quote
furciaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Buhahaha posikalam sie hahaha przesadzilas:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='furciaczek']Buhahaha posikalam sie hahaha przesadzilas:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz, potem mnie natchnęło i powstało cios takiego..:evil_lol:: Quote
furciaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 hahaha idz spac bo Ci na glowe juz pada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Torzysława Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 furciaczek napisał(a):hahaha idz spac bo Ci na glowe juz pada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Hmmm.. sufit mam cały. Dwa lata temu przeciekał, ale teraz już jest cacy..:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Torzysława napisał(a):Hmmm.. sufit mam cały. Dwa lata temu przeciekał, ale teraz już jest cacy..:diabloti: Goopek:eviltong::lol::lol::loveu: Quote
Torzysława Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Musze Tośke jutro na jakąś sesje zabrac bo nie ma co wstawiac do galerii, a przecie powiedziałam, że teraz częstotliwość wstawiania zdjęc trochu się zmieni (na lepsze...:lol:) no chyba, że już nikt tu nie zagląda..:-( Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Torzysława napisał(a):Musze Tośke jutro na jakąś sesje zabrac bo nie ma co wstawiac do galerii, a przecie powiedziałam, że teraz częstotliwość wstawiania zdjęc trochu się zmieni (na lepsze...:lol:) no chyba, że już nikt tu nie zagląda..:-( wakacje sa, ludzie sie urlopuja a nie przed kompem siedza:eviltong:... no ale ja jestem inna wiec czekam na ta sesje:loveu: Quote
Torzysława Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 furciaczek napisał(a):wakacje sa, ludzie sie urlopuja a nie przed kompem siedza:eviltong:... no ale ja jestem inna wiec czekam na ta sesje:loveu: Ty i tak cały czas na wyjezdzie, to urlop ci nie przysługuje..:evil_lol: Postaram się, jutro nawet na wystawe warszawska zajrze, to i moze cosik tu przyniose...;) Quote
Recommended Posts