Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem i to mnie przeraża...:crazyeye::diabloti:

Ja nie dam sobie rady, bo ja chciałam jeszcze porobić pojedyncze przeszkody a podobno u Was tego juz Niuka nie praktykuje....:roll:
Ale i dla mnie się oplaci bo i ja nie bedę sama.. tak to Tośka 5 razy poprawiała pod rząd bez przerwy tor.(i może przez to te kulejące łapy). a tak to bedziemy na zmiane..:lol:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

furciaczek napisał(a):
Ejjjj widze ze jestes a w galerii sie nie pokazujesz:mad:

Gadaj co tam u Ciebie i dawaj foty:mad:

Popieram, popieram. :cool3:

Poza tym jakbyś była nadal chętna na spanielkę, to koło Lublina są do wykupienia po 100 zł spanielki z pseudo i 4-miesięczny szczeniak (likwidacja pseudohodowli). Więcej info tu (od postu 607):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76073&page=61

Posted

Co prawda to prawda! Trochu zapomniałam o galerii.. :shake:
Mam nadzieję, że teraz nadrobię zaległości, szczególnie, że pamietacie o nas. Dzięki..:loveu::loveu:
Aneta! dzięki za zdjęcia Tosi z pokazów.. muszę sama cos wygrzebać.. może z zawodów..:cool3:
Mam nadzieję, że uda mi się przeprowadzić jakąś porządną reaktywacje Toscynej galerii..:diabloti:
Ogólnie teraz zajmujemy sie przygotowaniami do wyjazdy do Niemiec (17lipa) go Gilsenkirchen na zawody, oczywiscie..;) Wybieramy sie z Antoniną na mistrzostwa Europy, mam nadzieję, że bedzie super! To nasze pierwsze zawodu na rangę międzynarodową..
Co do samej Tosi to nic a nic przez te pare miesiecy sie nie zmieniła, caly czas jedynie sie leni wstaje jedynie jak usłyszy brzęk miski gdy wsypuje do niej zarcie.. :lol:

Asia.. ja bym chętnie juz dawno miala spanielka, tylko to wszystko zalezy od mojej mamy, ktora jak na razie jest nie ugieta.. moze za rok! Mam nadzieję, choc ostatnio wiele chochlikow namawiało mnie albo na Parsona albo na Pudelka Toy...:razz:

Zaraz pogrzebie i może wstawie jakies stare kotlety..;)

I jeszcze raz dzięki za pamieć!!!

Posted

furciaczek napisał(a):
hahaha idz spac bo Ci na glowe juz pada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Hmmm.. sufit mam cały. Dwa lata temu przeciekał, ale teraz już jest cacy..:diabloti:

Posted

Musze Tośke jutro na jakąś sesje zabrac bo nie ma co wstawiac do galerii, a przecie powiedziałam, że teraz częstotliwość wstawiania zdjęc trochu się zmieni (na lepsze...:lol:) no chyba, że już nikt tu nie zagląda..:-(

Posted

Torzysława napisał(a):
Musze Tośke jutro na jakąś sesje zabrac bo nie ma co wstawiac do galerii, a przecie powiedziałam, że teraz częstotliwość wstawiania zdjęc trochu się zmieni (na lepsze...:lol:) no chyba, że już nikt tu nie zagląda..:-(

wakacje sa, ludzie sie urlopuja a nie przed kompem siedza:eviltong:... no ale ja jestem inna wiec czekam na ta sesje:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
wakacje sa, ludzie sie urlopuja a nie przed kompem siedza:eviltong:... no ale ja jestem inna wiec czekam na ta sesje:loveu:

Ty i tak cały czas na wyjezdzie, to urlop ci nie przysługuje..:evil_lol:
Postaram się, jutro nawet na wystawe warszawska zajrze, to i moze cosik tu przyniose...;)