Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Asia & Ginger napisał(a):A po co Tosi klatka? :cool3: :roll: Na zawody...:evil_lol: Bedzie sie nudzic w klatce.. i tak sie bedzie nudzic ze jak wyjdzie na tor to bedzie musiala sie wyszalec bo sie bedzie nudzic... logiczne..:evil_lol: Quote
Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 hihi:diabloti:: ktos kiedys mial watpliwosci co do rozmiarow Tośki: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Torzysława']Na zawody...:evil_lol: Bedzie sie nudzic w klatce.. i tak sie bedzie nudzic ze jak wyjdzie na tor to bedzie musiala sie wyszalec bo sie bedzie nudzic... logiczne..:evil_lol: Aha, to takie buty. :p http://img209.imageshack.us/img209/7554/dsc02054lg7.jpg Ale z niej wielkopies. :crazyeye: :evil_lol: Quote
Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Aha, to takie buty. :p http://img209.imageshack.us/img209/7554/dsc02054lg7.jpg Ale z niej wielkopies. :crazyeye: :evil_lol: Zobacz co dopiero sie dzieje na dwoch lapach...:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 http://img231.imageshack.us/img231/9971/dsc02046pu7.jpg Prawdziwy psi olbrzym. :-o Quote
Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://img231.imageshack.us/img231/9971/dsc02046pu7.jpg Prawdziwy psi olbrzym. :-o No a jakże:diabloti: A nawte nie zdajesz sobie sprawy ile klopotów ma się z takim olbrzymiastym psem...:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Torzysława napisał(a):No a jakże:diabloti: A nawte nie zdajesz sobie sprawy ile klopotów ma się z takim olbrzymiastym psem...:cool3: To mnie uświadom, chętnie się dowiem. :cool3: Quote
anetta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć moja klubowiczko Chciała, ale woda śmierdziała i wiesz Tośka to dama gdzieżby do takiego "bagna" wchodziła... :) No tak, tak :p Ale z niej tancereczka :cool1: Poka Tosie w klatce. Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ze niby kto mial watpliwosci co do rozmiarow Toski???:):):) hihihi zrobie jutro fotke mojemu timowi przy butelce...porownamy sobie...moj Tim to sredniak:) Quote
furciaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Swietne zdiecia:loveu: Fota z butelka zwlila mnie z krzesla:lol: no cudo:loveu: Quote
Torzysława Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Asia & Ginger napisał(a):To mnie uświadom, chętnie się dowiem. :cool3: No wiesz...:razz: Powiem Ci tak: Jako właścicielka Cocera (który jest większy od Springer Spanie "miniaturki :evil_lol:) Powinnas juz sobie zdawac sprawe,a jeżeli masz jakies watpliwości....:cool3: anetta napisał(a)::) No tak, tak :p Ale z niej tancereczka :cool1: Poka Tosie w klatce. Oczywiscie ze tancerka.. nie chodze na "taniec z psem" bo Toska ma już to wrodzone..:lol: A słuchaj czy Ty morze jedziesz do Łącka? Niki-lidka napisał(a):ze niby kto mial watpliwosci co do rozmiarow Toski???:):):) hihihi zrobie jutro fotke mojemu timowi przy butelce...porownamy sobie...moj Tim to sredniak:) Ahh nie no chyba masz racje nikt nie miał wątpliwości to chyba ja watki pomyliłam...:evil_lol::cool1: Czekam na Tima niewiele wiekszego od butelki...:diabloti: Ha! a potem bedziemy porownywac nasze psy z innymi artykułam toteż wyposarzeniem..:evil_lol: furciaczek napisał(a):Swietne zdiecia:loveu: Fota z butelka zwlila mnie z krzesla:lol: no cudo:loveu: Mam nadzięje, sie nie poobijalaś spadają.. to teraz Ty z kolejce.:diabloti:. Ja poprosze Furciaka przy butli.. :cool3: Quote
furciaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Naszczescie siniakow nie mam:evil_lol: a zobacze moze ufoce swoje zoo przy butelce:lol: Quote
Torzysława Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 furciaczek napisał(a):Naszczescie siniakow nie mam:evil_lol: a zobacze moze ufoce swoje zoo przy butelce:lol: No to mi ulzyło....:errrr: To oczekuje na zoo A właśnie co z Furicia juz byla operacja?:cool1: Quote
anetta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie, nie jade do Łącka :shake: [SIZE="1"]Mam nadzieję że to literówka z tym "morze" hihih Quote
Pimpek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 http://img407.imageshack.us/img407/9016/dsc02032vn8.jpg Słodko tu wyszła !:lol: Quote
Torzysława Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='anetta']Nie, nie jade do Łącka :shake: Mam nadzieję że to literówka z tym "morze" hihih Ojj to bardzo szkoda..:-( Bo ja właśnie mam problem z dojazdem.. Niuka już wszystkich pytała i wszyscy zajęci.. moja nadzieja pokladala sie w Tobie...:shake::shake: Oczywiscie ze glupia literówka.. ostatni ciągle mnie to prześladuje.. cigaleto "morze".. :evil_lol: [quote name='Pimpek']http://img407.imageshack.us/img407/9016/dsc02032vn8.jpg Słodko tu wyszła !:lol: Ohh kto tu do nas zajrzał.. Hej..:loveu: nie chcwalać się powiem, że Tosia słodka jak zawsze..;) Quote
anetta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ze mnie tyż byś nie miała pożytku ;) To dobrze :p Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Torzysława napisał(a): Ohh kto tu do nas zajrzał.. Jak to kto ?!:mad: Nie poznajesz ?!:-x Quote
Torzysława Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a):Jak to kto ?!:mad: Nie poznajesz ?!:-x Oczywiscie ze poznaje.. jakas taka amnezja mnie zlapala...:evil_lol: a w ogóle chodziło mi o to, że dawno Cie nie było...:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 gdzie jakas fotka tej mini mikruski??? Quote
Torzysława Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):gdzie jakas fotka tej mini mikruski??? Dużo ich jest.. ale mini mikru jest aż taki mikrus, że go nie widać..:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Torzysława napisał(a):Dużo ich jest.. ale mini mikru jest aż taki mikrus, że go nie widać..:evil_lol: to powiększ:eviltong: daj ajkiegos zooma...tak z 16X :diabloti: Quote
Torzysława Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']to powiększ:eviltong: daj ajkiegos zooma...tak z 16X :diabloti: Ehh nie nie, nie dobry pomysł bo bedzie rozmazanie ..:evil_lol: moze popracuje nad tym wieczorem..;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Torzysława']Ehh nie nie, nie dobry pomysł bo bedzie rozmazanie ..:evil_lol: moze popracuje nad tym wieczorem..;) bedzie rozmazane, ale przynajmniej ją nareszcie zobacze:eviltong: pracuja pracuj...czekam:diabloti: Quote
Torzysława Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nic nie pisze.. bo pakujemy się do Łącka..:cool3::eviltong: Jutro wyjazd o 13:30.1 JEDZIEMY NA ZAWODY!:multi: mam nadzieję miec jakies arcydzieła z toru.. dla niekumutach 9myśle, ze takich tu nie ma choc nie wiadomo:evil_lol:) chodzi tu o zdjęcia Antoniny z przebiegow..:lol: Ohh jeszcze sie nie spakowałam.. a jutro jeszcze na 9:00 do szkoły i bezsensu bo tlko do 11:30 mam tam siedzieć...:shake: no ale cóż uczeń posłuszny być musi..:eviltong: Quote
Recommended Posts