Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A po co Tosi klatka? :cool3: :roll:

Na zawody...:evil_lol:
Bedzie sie nudzic w klatce.. i tak sie bedzie nudzic ze jak wyjdzie na tor to bedzie musiala sie wyszalec bo sie bedzie nudzic... logiczne..:evil_lol:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć moja klubowiczko
Chciała, ale woda śmierdziała i wiesz Tośka to dama gdzieżby do takiego "bagna" wchodziła...

:)
No tak, tak :p

Ale z niej tancereczka :cool1:
Poka Tosie w klatce.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
To mnie uświadom, chętnie się dowiem. :cool3:

No wiesz...:razz:
Powiem Ci tak:
Jako właścicielka Cocera (który jest większy od Springer Spanie "miniaturki :evil_lol:) Powinnas juz sobie zdawac sprawe,a jeżeli masz jakies watpliwości....:cool3:

anetta napisał(a):
:)
No tak, tak :p

Ale z niej tancereczka :cool1:
Poka Tosie w klatce.

Oczywiscie ze tancerka.. nie chodze na "taniec z psem" bo Toska ma już to wrodzone..:lol:

A słuchaj czy Ty morze jedziesz do Łącka?

Niki-lidka napisał(a):
ze niby kto mial watpliwosci co do rozmiarow Toski???:):):)
hihihi zrobie jutro fotke mojemu timowi przy butelce...porownamy sobie...moj Tim to sredniak:)

Ahh nie no chyba masz racje nikt nie miał wątpliwości to chyba ja watki pomyliłam...:evil_lol::cool1:

Czekam na Tima niewiele wiekszego od butelki...:diabloti:
Ha! a potem bedziemy porownywac nasze psy z innymi artykułam toteż wyposarzeniem..:evil_lol:

furciaczek napisał(a):
Swietne zdiecia:loveu:

Fota z butelka zwlila mnie z krzesla:lol: no cudo:loveu:

Mam nadzięje, sie nie poobijalaś spadają.. to teraz Ty z kolejce.:diabloti:. Ja poprosze Furciaka przy butli.. :cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
Naszczescie siniakow nie mam:evil_lol: a zobacze moze ufoce swoje zoo przy butelce:lol:

No to mi ulzyło....:errrr:
To oczekuje na zoo
A właśnie co z Furicia juz byla operacja?:cool1:

Posted

[quote name='anetta']Nie, nie jade do Łącka :shake:
Mam nadzieję że to literówka z tym "morze" hihih
Ojj to bardzo szkoda..:-(
Bo ja właśnie mam problem z dojazdem.. Niuka już wszystkich pytała i wszyscy zajęci.. moja nadzieja pokladala sie w Tobie...:shake::shake:

Oczywiscie ze glupia literówka.. ostatni ciągle mnie to prześladuje.. cigaleto "morze".. :evil_lol:
[quote name='Pimpek']http://img407.imageshack.us/img407/9016/dsc02032vn8.jpg
Słodko tu wyszła !:lol:
Ohh kto tu do nas zajrzał..
Hej..:loveu:
nie chcwalać się powiem, że Tosia słodka jak zawsze..;)

• 2 weeks later...
Posted

Nic nie pisze.. bo pakujemy się do Łącka..:cool3::eviltong: Jutro wyjazd o 13:30.1
JEDZIEMY NA ZAWODY!:multi:
mam nadzieję miec jakies arcydzieła z toru.. dla niekumutach 9myśle, ze takich tu nie ma choc nie wiadomo:evil_lol:) chodzi tu o zdjęcia Antoniny z przebiegow..:lol:

Ohh jeszcze sie nie spakowałam.. a jutro jeszcze na 9:00 do szkoły i bezsensu bo tlko do 11:30 mam tam siedzieć...:shake: no ale cóż uczeń posłuszny być musi..:eviltong: