anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Torzysława napisał(a):Widze ze juz sie wszystko roznioslo..:evil_lol: i ja witam :hand: A ta minka ":cool1:" to mi sie kojarzy z niezadowoleniem (chcoiaz mozesz byc niezadowolona z mojej przeprowadzki :evil_lol:) Nikt mi nie mówił, ze stronki wiem ;) A dlaczego?!! :crazyeye: Ciesze się że będziesz!! Teraz w mojej grupie jestem osamotniona. Czekam aż przejdziesz do naszej gr.:p Quote
Torzysława Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 furciaczek napisał(a):Oczywiscie fot mu nie zrobilas:mad: Upsss.. a wstawialam zdjecie.. zaraz to poprawie .. :cool3: ale nie oczekuj zbyt wiele..:evil_lol: anetta napisał(a):Nikt mi nie mówił, ze stronki wiem ;) A dlaczego?!! :crazyeye: Ciesze się że będziesz!! Teraz w mojej grupie jestem osamotniona. Czekam aż przejdziesz do naszej gr.:p Jakto ze stronki? kurcze nic juz nie pojmuje.. :eviltong: Ojj to mozesz sie naczekać... :diabloti: Quote
Torzysława Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 furciaczek napisał(a):to czekam na kolcztke:loveu: "cofnij sie to zobaczysz foty:diabloti:" :evil_lol::eviltong: Quote
furciaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 hehe :evil_lol: cofnelam sie (pomimo ze dogo muli:eviltong:)... fajny kolczatek:loveu: Quote
anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jakto ze stronki? kurcze nic juz nie pojmuje.. Ojj to mozesz sie naczekać... Klubowej. Spoko, spoko :) Quote
Torzysława Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 anetta napisał(a):Klubowej. Spoko, spoko :) Jakto? To ja tam jestem? Widziałam jakas Tosie ale to napewno nie ja! haha! :evil_lol: to znaczy tak mi sie przynajmniej zdaje, bo Agnieszka mnie przydzieliła do "Lotników" .. :eviltong: no nie wiem.. moze macie jaką inna Tosie.. a nawet 2..:evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Super foty !:loveu: i jak dużo !:loveu: Tosia śliczna(jak zawsze :loveu:), westek też, a Arina no miodzio :loveu: Quote
anetta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :hmmmm: no to nie wiem ;) Myślałam że to Ty ale zdziwiłam się że zobaczyłam Tosie w szczeniakach :lol: Ale w Lotnikach ni mo Cię :hmmmm: W dzieciakach też jest Tosia :megagrin: Troche dużo tych Toś się narobiło :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dzień dobry:) co tam u Was słychac ciekawego??:) Quote
Torzysława Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa:-( to jest jakies chooooooooolerne FATUM! Teraz Wam powiem, że Arina ta co byla na ostatnich naszych zdjeviach nie zyje....:-( ktos truje tam psy..! goopie Rembertowo! goopi ludzie!! Najpierw kolega z budy od Ariny a teraz Ona...:shake::shake: Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Strasznie mi przykro z powodu Ariny... :-( Co za debil truje psy, co mu one zrobiły? :shake: :angryy: :mad: Quote
Torzysława Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Strasznie mi przykro z powodu Ariny... :-( Co za debil truje psy, co mu one zrobiły? :shake: :angryy: :mad: Ja ci tego nie powiem...:shake: Tam podobnpo nikt nie lubi psów.. już jednego (kolege Ariny) tez otruli teraz ją..:-( szczęście, że ta firma zmienia już w grudniu posade. i nastepnemu ich psu tego nie zrobia.:angryy::-( Quote
furciaczek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Przykro mi strasznie z powodu Ariny:-( ehhh ludzie sa podli... Quote
Dzaga Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ;( {*} ;( witam z powrotem Towarzystwo, wróciłam. Quote
Torzysława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Dzaga napisał(a):;( {*} ;( witam z powrotem Towarzystwo, wróciłam. Hej:loveu: Widze nie jestes szczesliwa z powrotu..:evil_lol: Poza tym gdzies Ty sie przez cały miesiąc podziewała.. Dzisiaj prawdopodpbnie wiecorem.. jak wroce z treningu (godzina 23 :eviltong:) wstawie fotki z kaczuchami....:razz: Quote
Torzysława Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 furciaczek napisał(a):No i gdzie te fotki:crazyeye: W komputerze.. :evil_lol: Nie no wyczerpana wczoraj byla..:eviltong: wstawie dzis jak wszystkie lekcje drobie..:shake: Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 To na co czekasz... do lekcji smigaj:diabloti: Quote
Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='furciaczek']To na co czekasz... do lekcji smigaj:diabloti: Nooo wlasnie skonczylam...:evil_lol: obecane kaczuchy: Quote
anetta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześc kujonie :diabloti: Tosia nie chciała złapac kaczuszki na obiadek? Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 http://img407.imageshack.us/img407/2310/dsc02030ah1.jpg Raj dla spaniela. :cool3: :evil_lol: Quote
Torzysława Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='anetta']Cześc kujonie :diabloti: Tosia nie chciała złapac kaczuszki na obiadek? Cześć moja klubowiczko:diabloti: Chciała, ale woda śmierdziała i wiesz Tośka to dama gdzieżby do takiego "bagna" wchodziła...:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://img407.imageshack.us/img407/2310/dsc02030ah1.jpg Raj dla spaniela. :cool3: :evil_lol: A jakże, tylko, że na dobrą sprawę to nie które z tych kaczek (takie bardziej przypasione) były większe od niej...:cool3: Powiem Wam, albo nie powiem no to powiem Wam, że kupiłam Tosiuchnie klatkę...:cool3::cool3: Muszę zrobic sesje klatkową i wstawie kilka fotek..;) Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Torzysława napisał(a):Powiem Wam, albo nie powiem no to powiem Wam, że kupiłam Tosiuchnie klatkę...:cool3::cool3: Muszę zrobic sesje klatkową i wstawie kilka fotek..;) A po co Tosi klatka? :cool3: :roll: Quote
Recommended Posts