Asia & Ginger Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a):Juz 3 raz mi sie dogo na Twojej galerii dzisiaj zawiecilo:shake: a moze zamiast tych kapieli warto zainwestowac w kubraczek:cool3: Na dogo jest watek kubraczkowy, taks robi cuda dla psiakow:loveu: te kubraczki zaslaniaja tez brzuszek:loveu: Czytałam o tych kubraczkach, bardzo fajne :cool3:, ale problem w tym, że u spaniela najwięcej kulek robi się na łapach, więc i rękawki i nogawki są potrzebne. Ale wiem, kto robi takie kombinezoniki. :cool3: Tylko jest jeden problem, nie jestem pewna, czy Gingerka chciałaby w tym chodzić. :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nio ja mam ten sam problem z jednym z moich psow...Prezes po zimowym spacerku to jedna wielka kula sniegowa:evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 furciaczek napisał(a):Nio ja mam ten sam problem z jednym z moich psow...Prezes po zimowym spacerku to jedna wielka kula sniegowa:evil_lol: Hahah wyobraziłam sobie Prezia w kombizonku.. :diabloti: A co do kubraczka to nie nie.. tak mi akos to jak bandaz wyglada tak tak nie wiem tak jakos jak parowka w tej skorze swojej (dziwak ze mnie no ale co) :evil_lol: A nikt nawet nic nie powie o moich (starannie umieszczonychtu) zdjeciach :shake::-(:shake: Az 10 fotek ktos moglby ocenic...:shake::placz: :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Torzysława napisał(a):Hahah wyobraziłam sobie Prezia w kombizonku.. :diabloti: A co do kubraczka to nie nie.. tak mi akos to jak bandaz wyglada tak tak nie wiem tak jakos jak parowka w tej skorze swojej (dziwak ze mnie no ale co) :evil_lol: A nikt nawet nic nie powie o moich (starannie umieszczonychtu) zdjeciach :shake::-(:shake: Az 10 fotek ktos moglby ocenic...:shake::placz: :diabloti: Preziu nie bedzie w kombinezonku smigal, za cieplo by mu bylo..ale furcia bedzie:diabloti: a te kubraczki co taks robi sa naprawde swietne i wygladaja calkiem ladnie na psie:loveu: ja sie nie cofam...moze jutro obejze bo teraz jak chce wejsc na poprzednia strone to mi dogo sie wiesza:roll: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Preziu nie bedzie w kombinezonku smigal, za cieplo by mu bylo..ale furcia bedzie:diabloti: a te kubraczki co taks robi sa naprawde swietne i wygladaja calkiem ladnie na psie:loveu: ja sie nie cofam...moze jutro obejze bo teraz jak chce wejsc na poprzednia strone to mi dogo sie wiesza:roll: HAHaaha Furcziak jeszcze lepiej.. Ale to musisz jej taki puchowy zalatwic..:diabloti::evil_lol: Ojj mam smieszne wyobrazenia..! Ale nie wiem.. Tosia lubi kapiele.. przyznam sie ze czasem jej nawet do wanny kaczke wrzucam i takiego gumowego slimaka piszczacego...:cool3: wiec dla niej zima to nie problem..:loveu: A jezeli "nie mozesz" sie cofac..:diabloti: To zrobie Ci mala przysluge..oczywiscie to nie wszystko a nawet nowoosc,wiec jutro wiesz co musisz uczynic...:evil_lol: Halo, pancia! No! Ale musze przyznac ze jakies zolte te zdjecia 9poprawiac mi sie nie chce..:lol:) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jakie ona boskie oczka ma:loveu: i te fredzelki na uszach:evil_lol: takie czeste kompiele w zimie to chyba nie najlepszy pomysl:roll: ja swoich w zime nie piore:diabloti: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 furciaczek napisał(a):Jakie ona boskie oczka ma:loveu: i te fredzelki na uszach:evil_lol: takie czeste kompiele w zimie to chyba nie najlepszy pomysl:roll: ja swoich w zime nie piore:diabloti: Prawda frendzelki. uksztalcone z brudnych wlosow.. :diabloti: Ale ja sobie tak zartuje ja jej w zimie w ogole nie kapie no chyba ze sie wytarza w ... :shake: A tak to chodzi ufajdana (za przeproszeniem) tylko nogi od soli trzeba przeczyscic.:evil_lol::roll: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Torzysława napisał(a):Prawda frendzelki. uksztalcone z brudnych wlosow.. :diabloti: Ale ja sobie tak zartuje ja jej w zimie w ogole nie kapie no chyba ze sie wytarza w ... :shake: A tak to chodzi ufajdana (za przeproszeniem) tylko nogi od soli trzeba przeczyscic.:evil_lol::roll: hehe nio jak sie wytarza to nie sposob czekac do wiosny na kapiel:evil_lol::evil_lol: Ja Prezia zawsze wycieram recznikiem a potem go wyczesuje...pozniej prawie czysty jest:p Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 I ladne zapachy temu towarzysza.:diabloti: Ide dobranoc. jeszcze napisze To tam u Ciebie ;) i uciekam Cya:loveu: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Torzysława napisał(a):I ladne zapachy temu towarzysza.:diabloti: Ide dobranoc. jeszcze napisze To tam u Ciebie ;) i uciekam Cya:loveu: Nio wlasnie widze ze sie lekko zasiedzilas:evil_lol: Dobranoc:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://img102.imageshack.us/img102/9691/dsc01699nm4.jpg Jakie błagalne spojrzenie. :rolleyes: :cool3: :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 furciaczek napisał(a):Nio ja mam ten sam problem z jednym z moich psow...Prezes po zimowym spacerku to jedna wielka kula sniegowa:evil_lol: timo ma snieg na pycholu jak "pan sniezny stwor" i oczywiscie kuleczko na wloskach kolo klejnotow i miedzy opuszkami w lapkach:cool3: furciaczek napisał(a): takie czeste kompiele w zimie to chyba nie najlepszy pomysl:roll: ja swoich w zime nie piore:diabloti: a ja kąpie tima czesto w zimie,tylko zawsze po ostatnim spacerze i suszymy sie suszara dokladnie, a rano pierwszy spacer jest wtedy wyjatkowo pozno...im dlzuje go sie uda przetrzymac tym dluzej w domciu siedzi...i oczywiscie witaminka C i kropelki do uszu profilaktycznie od razu...taka moja sprawdzona metoda:diabloti: furciaczek napisał(a):Nio wlasnie widze ze sie lekko zasiedzilas:evil_lol: Dobranoc:loveu: no prosze prosze...do tej godziny?? widze, ze robisz postepy:loveu: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://img402.imageshack.us/img402/8836/dsc01727ke1.jpg :loveu::loveu: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='asia_pie']http://img102.imageshack.us/img102/9691/dsc01699nm4.jpg Jakie błagalne spojrzenie. :rolleyes: :cool3: :loveu: Krówke jadlam.. ;):diabloti: [quote name='Dzaga']No dzień dobry ;) No dobry dzień ;) [quote name='Niki-lidka'] no prosze prosze...do tej godziny?? widze, ze robisz postepy:loveu: Nie posprostu mialam wieczor wolny od nauki i odrabiania lekcji...:shake::shake: :diabloti: [quote name='anetta']http://img402.imageshack.us/img402/8836/dsc01727ke1.jpg :loveu::loveu: no kasztan no! je kasztan! anetta Ty z Hopsy.. o to dobrze.. :razz::razz::diabloti: Przygotuj sie! Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kasztana je? bleeeeeeee anetta Ty z Hopsy.. o to dobrze.. Przygotuj sie! :scared: zabrzmiało groźnie :lol: A na co lub do czego?? :razz: Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Torzysława napisał(a):no kasztan no! je kasztan! Mam nadzieję, że nie jadła na serio, bo wyczytałam gdzieś, że kasztany są trujące. :roll: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 anetta napisał(a):Kasztana je? bleeeeeeee :scared: zabrzmiało groźnie :lol: A na co lub do czego?? :razz: A no sie dowiesz w SWOIM czasie nie bądż taka NACHALNA...! :evil_lol: asia_pie napisał(a):Mam nadzieję, że nie jadła na serio, bo wyczytałam gdzieś, że kasztany są trujące. :roll: nie nie.. ona sie nim bawi... oj wy takie biorące wsysztko na serio jesteście.. :diabloti: Furrr te.. uwieżyła mi, że po porażeniu prądem straciłam palec... :evil_lol::lol: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Sama napisałaś że go je :diabloti: Ja nachalna? gdzie? :diabloti: Ja jestem w A1 :eviltong: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='anetta']Sama napisałaś że go je :diabloti: Ja nachalna? gdzie? :diabloti: Ja jestem w A1 :eviltong: Bo go gryzie... oj koniec już! :diabloti: Nachalna nachalna, wyrywcza.. tak powiem! :diabloti: A toto to to do czego.. to miało mnie sprowokowaćdo powiedzenia, że ja jestem w A0?? :razz: chciałaś tym ukazać swoją wyższość nade mną? :evil_lol: Do Pruszkowa nie jedziesz!? Ale .... ! A miałam.. może niecne plany... :roll: Chociaż ja i tak z innej beczki mam do ciebie sprawę.. ale to... :diabloti: tak powiem... MULEŃ!: może to kasztan tak zadziałał.. :lol: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Nachalna nachalna, wyrywcza.. tak powiem! :diabloti: E e e e :shake::mad: A toto to to do czego.. to miało mnie sprowokowaćdo powiedzenia, że ja jestem w A0?? :razz: chciałaś tym ukazać swoją wyższość nade mną? :evil_lol: Do Pruszkowa nie jedziesz!? Ale .... ! A miałam.. może niecne plany... :roll: Chociaż ja i tak z innej beczki mam do ciebie sprawę.. ale to... :diabloti: No coś Ty!!!:crazyeye::shake: Nie o to mi chodziło ;) ;) Skąd w ogóle Ci to do głowy przyszło....Przecież każdy był kiedyś w A0 :lol: Ja siedziałam 2 lata w zerówkach :lol::lol: Nie jade do Pruszkowa. Dokończ :cool3: Co "ale to..." :evil_lol::cool1: Powiedz mi na uszko :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Uwiezylam bo ja naiwna dziewczynka jestem...a Ty sie ze mnie jeszcze nasmiewasz:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 furciaczek napisał(a):Uwiezylam bo ja naiwna dziewczynka jestem...a Ty sie ze mnie jeszcze nasmiewasz:placz: naiwniara:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):naiwniara:diabloti: Czy Ty musisz wszdzie za mna lazic do cholery:evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 anetta napisał(a):E e e e :shake::mad: No coś Ty!!!:crazyeye::shake: Nie o to mi chodziło ;) ;) Skąd w ogóle Ci to do głowy przyszło....Przecież każdy był kiedyś w A0 :lol: Ja siedziałam 2 lata w zerówkach :lol::lol: Nie jade do Pruszkowa. Dokończ :cool3: Co "ale to..." :evil_lol::cool1: Powiedz mi na uszko :evil_lol: Ja już dobrze wiem o co Cxi chodzilo... :diabloti: Szkoda, ze nie jkedziesz..:roll: Powiem, ale później bo teraz oglądam filmiki do mojej reklamy na WOS o tresurze.. anty reklama.. fajna bedzie.. i agility jest :cool3: furciaczek napisał(a):Uwiezylam bo ja naiwna dziewczynka jestem...a Ty sie ze mnie jeszcze nasmiewasz:placz: Nie nie nie.. To ja jestem taka zagmatwana i mnie nie rozumiecie.. :diabloti: Furrrr....:loveu: a tak na marginesie.. masz coś do zrobienia za wczoraj...:evil_lol::mad: Quote
Recommended Posts