Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Juz 3 raz mi sie dogo na Twojej galerii dzisiaj zawiecilo:shake:

a moze zamiast tych kapieli warto zainwestowac w kubraczek:cool3: Na dogo jest watek kubraczkowy, taks robi cuda dla psiakow:loveu: te kubraczki zaslaniaja tez brzuszek:loveu:

Czytałam o tych kubraczkach, bardzo fajne :cool3:, ale problem w tym, że u spaniela najwięcej kulek robi się na łapach, więc i rękawki i nogawki są potrzebne. Ale wiem, kto robi takie kombinezoniki. :cool3:
Tylko jest jeden problem, nie jestem pewna, czy Gingerka chciałaby w tym chodzić. :evil_lol:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio ja mam ten sam problem z jednym z moich psow...Prezes po zimowym spacerku to jedna wielka kula sniegowa:evil_lol:

Hahah wyobraziłam sobie Prezia w kombizonku.. :diabloti:
A co do kubraczka to nie nie.. tak mi akos to jak bandaz wyglada tak tak nie wiem tak jakos jak parowka w tej skorze swojej (dziwak ze mnie no ale co) :evil_lol:

A nikt nawet nic nie powie o moich (starannie umieszczonychtu) zdjeciach :shake::-(:shake:
Az 10 fotek ktos moglby ocenic...:shake::placz:

:diabloti:

Posted

Torzysława napisał(a):
Hahah wyobraziłam sobie Prezia w kombizonku.. :diabloti:
A co do kubraczka to nie nie.. tak mi akos to jak bandaz wyglada tak tak nie wiem tak jakos jak parowka w tej skorze swojej (dziwak ze mnie no ale co) :evil_lol:

A nikt nawet nic nie powie o moich (starannie umieszczonychtu) zdjeciach :shake::-(:shake:
Az 10 fotek ktos moglby ocenic...:shake::placz:

Preziu nie bedzie w kombinezonku smigal, za cieplo by mu bylo..ale furcia bedzie:diabloti: a te kubraczki co taks robi sa naprawde swietne i wygladaja calkiem ladnie na psie:loveu:

ja sie nie cofam...moze jutro obejze bo teraz jak chce wejsc na poprzednia strone to mi dogo sie wiesza:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Preziu nie bedzie w kombinezonku smigal, za cieplo by mu bylo..ale furcia bedzie:diabloti: a te kubraczki co taks robi sa naprawde swietne i wygladaja calkiem ladnie na psie:loveu:

ja sie nie cofam...moze jutro obejze bo teraz jak chce wejsc na poprzednia strone to mi dogo sie wiesza:roll:

HAHaaha Furcziak jeszcze lepiej.. Ale to musisz jej taki puchowy zalatwic..:diabloti::evil_lol: Ojj mam smieszne wyobrazenia..!
Ale nie wiem.. Tosia lubi kapiele.. przyznam sie ze czasem jej nawet do wanny kaczke wrzucam i takiego gumowego slimaka piszczacego...:cool3: wiec dla niej zima to nie problem..:loveu:

A jezeli "nie mozesz" sie cofac..:diabloti: To zrobie Ci mala przysluge..oczywiscie to nie wszystko a nawet nowoosc,wiec jutro wiesz co musisz uczynic...:evil_lol:

Halo, pancia!

No!

Ale musze przyznac ze jakies zolte te zdjecia 9poprawiac mi sie nie chce..:lol:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Jakie ona boskie oczka ma:loveu: i te fredzelki na uszach:evil_lol:

takie czeste kompiele w zimie to chyba nie najlepszy pomysl:roll: ja swoich w zime nie piore:diabloti:

Prawda frendzelki. uksztalcone z brudnych wlosow.. :diabloti:

Ale ja sobie tak zartuje ja jej w zimie w ogole nie kapie no chyba ze sie wytarza w ... :shake: A tak to chodzi ufajdana (za przeproszeniem) tylko nogi od soli trzeba przeczyscic.:evil_lol::roll:

Posted

Torzysława napisał(a):
Prawda frendzelki. uksztalcone z brudnych wlosow.. :diabloti:

Ale ja sobie tak zartuje ja jej w zimie w ogole nie kapie no chyba ze sie wytarza w ... :shake: A tak to chodzi ufajdana (za przeproszeniem) tylko nogi od soli trzeba przeczyscic.:evil_lol::roll:

hehe nio jak sie wytarza to nie sposob czekac do wiosny na kapiel:evil_lol::evil_lol:
Ja Prezia zawsze wycieram recznikiem a potem go wyczesuje...pozniej prawie czysty jest:p

Posted

Torzysława napisał(a):
I ladne zapachy temu towarzysza.:diabloti:
Ide dobranoc. jeszcze napisze To tam u Ciebie ;) i uciekam
Cya:loveu:

Nio wlasnie widze ze sie lekko zasiedzilas:evil_lol:

Dobranoc:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio ja mam ten sam problem z jednym z moich psow...Prezes po zimowym spacerku to jedna wielka kula sniegowa:evil_lol:

timo ma snieg na pycholu jak "pan sniezny stwor" i oczywiscie kuleczko na wloskach kolo klejnotow i miedzy opuszkami w lapkach:cool3:

furciaczek napisał(a):

takie czeste kompiele w zimie to chyba nie najlepszy pomysl:roll: ja swoich w zime nie piore:diabloti:

a ja kąpie tima czesto w zimie,tylko zawsze po ostatnim spacerze i suszymy sie suszara dokladnie, a rano pierwszy spacer jest wtedy wyjatkowo pozno...im dlzuje go sie uda przetrzymac tym dluzej w domciu siedzi...i oczywiscie witaminka C i kropelki do uszu profilaktycznie od razu...taka moja sprawdzona metoda:diabloti:

furciaczek napisał(a):
Nio wlasnie widze ze sie lekko zasiedzilas:evil_lol:

Dobranoc:loveu:

no prosze prosze...do tej godziny?? widze, ze robisz postepy:loveu:

Posted

[quote name='asia_pie']http://img102.imageshack.us/img102/9691/dsc01699nm4.jpg
Jakie błagalne spojrzenie. :rolleyes: :cool3: :loveu:
Krówke jadlam.. ;):diabloti:
[quote name='Dzaga']No dzień dobry ;)
No dobry dzień ;)

[quote name='Niki-lidka']

no prosze prosze...do tej godziny?? widze, ze robisz postepy:loveu:
Nie posprostu mialam wieczor wolny od nauki i odrabiania lekcji...:shake::shake: :diabloti:
[quote name='anetta']http://img402.imageshack.us/img402/8836/dsc01727ke1.jpg
:loveu::loveu:
no kasztan no! je kasztan!

anetta Ty z Hopsy.. o to dobrze.. :razz::razz::diabloti: Przygotuj sie!

Posted

anetta napisał(a):
Kasztana je? bleeeeeeee

:scared: zabrzmiało groźnie :lol: A na co lub do czego?? :razz:

A no sie dowiesz w SWOIM czasie nie bądż taka NACHALNA...! :evil_lol:

asia_pie napisał(a):
Mam nadzieję, że nie jadła na serio, bo wyczytałam gdzieś, że kasztany są trujące. :roll:

nie nie.. ona sie nim bawi... oj wy takie biorące wsysztko na serio jesteście.. :diabloti:
Furrr te.. uwieżyła mi, że po porażeniu prądem straciłam palec... :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='anetta']Sama napisałaś że go je :diabloti:

Ja nachalna? gdzie? :diabloti: Ja jestem w A1 :eviltong:
Bo go gryzie... oj koniec już! :diabloti:

Nachalna nachalna, wyrywcza.. tak powiem! :diabloti:
A toto to to do czego.. to miało mnie sprowokowaćdo powiedzenia, że ja jestem w A0?? :razz: chciałaś tym ukazać swoją wyższość nade mną? :evil_lol:
Do Pruszkowa nie jedziesz!? Ale .... ! A miałam.. może niecne plany... :roll:
Chociaż ja i tak z innej beczki mam do ciebie sprawę.. ale to...

tak powiem... MULEŃ!:

może to kasztan tak zadziałał.. :lol:

Posted

[quote name='Torzysława']Nachalna nachalna, wyrywcza.. tak powiem! :diabloti:
E e e e :shake::mad:

A toto to to do czego.. to miało mnie sprowokowaćdo powiedzenia, że ja jestem w A0?? :razz: chciałaś tym ukazać swoją wyższość nade mną? :evil_lol:
Do Pruszkowa nie jedziesz!? Ale .... ! A miałam.. może niecne plany... :roll:
Chociaż ja i tak z innej beczki mam do ciebie sprawę.. ale to...

No coś Ty!!!:crazyeye::shake:
Nie o to mi chodziło ;) ;) Skąd w ogóle Ci to do głowy przyszło....Przecież każdy był kiedyś w A0 :lol: Ja siedziałam 2 lata w zerówkach :lol::lol:
Nie jade do Pruszkowa.

Dokończ :cool3: Co "ale to..." :evil_lol::cool1: Powiedz mi na uszko :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
E e e e :shake::mad:

No coś Ty!!!:crazyeye::shake:
Nie o to mi chodziło ;) ;) Skąd w ogóle Ci to do głowy przyszło....Przecież każdy był kiedyś w A0 :lol: Ja siedziałam 2 lata w zerówkach :lol::lol:
Nie jade do Pruszkowa.

Dokończ :cool3: Co "ale to..." :evil_lol::cool1: Powiedz mi na uszko :evil_lol:

Ja już dobrze wiem o co Cxi chodzilo... :diabloti:
Szkoda, ze nie jkedziesz..:roll:
Powiem, ale później bo teraz oglądam filmiki do mojej reklamy na WOS o tresurze.. anty reklama.. fajna bedzie.. i agility jest :cool3:

furciaczek napisał(a):
Uwiezylam bo ja naiwna dziewczynka jestem...a Ty sie ze mnie jeszcze nasmiewasz:placz:

Nie nie nie.. To ja jestem taka zagmatwana i mnie nie rozumiecie.. :diabloti:
Furrrr....:loveu:
a tak na marginesie.. masz coś do zrobienia za wczoraj...:evil_lol::mad: