Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Torzysława']Ojj tam.. Jak wpadnie w trans.. to nawet Ciebie nie bedzie widzial tylko hopki i tunele..:diabloti: Toska jak juz widzi ze idziemy skakac.. to szczeka i warczy .. a potem tylko nie wiem co robić i ma detki....:diabloti::evil_lol:[/quote]
hihihi moj by owszem mnie nie widzial ,bo ganial by wszystkie psy w zasiegu wzroku...to jest niezsocjalizowany wariat:shake:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihihi moj by owszem mnie nie widzial ,bo ganial by wszystkie psy w zasiegu wzroku...to jest niezsocjalizowany wariat:shake:[/quote]

A wyglada na takiego spokojnego piesunka.. :loveu::cool3:
Dobra ja uciekam spac.. bo jutro Toske z grzybow musze powitac.. :cool3:
Branoc.. :loveu:

Posted

[quote name='Torzysława']A wyglada na takiego spokojnego piesunka.. :loveu::cool3:
Dobra ja uciekam spac.. bo jutro Toske z grzybow musze powitac.. :cool3:
Branoc.. :loveu:[/quote]
spokojnego...a filmiki widzialas?(cofnij sie pare stron w mojej galerii)
Tim ma ADHD...on nawet jak spi to przebiera lapami, warczy, wyje, skomli, chrapie, potrząsa glowa...:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']spokojnego...a filmiki widzialas?(cofnij sie pare stron w mojej galerii)
Tim ma ADHD...on nawet jak spi to przebiera lapami, warczy, wyje, skomli, chrapie, potrząsa glowa...:evil_lol:[/quote]
Ale ja nie weim na której stronie.... :???::niewiem:
:diabloti:

Posted

[quote name='Torzysława']Ale ja nie weim na której stronie.... :???::niewiem:
:diabloti:[/quote]
wejdz na moja galerie (jak juz wstaniesz po spanku) i obejrzyj stronki od konca...powinny byc trzy moze cztery linki z filmikami...ADHD i ja:)

Posted

[quote name='Niki-lidka']wejdz na moja galerie (jak juz wstaniesz po spanku) i obejrzyj stronki od konca...powinny byc trzy moze cztery linki z filmikami...ADHD i ja:)[/quote]
No szuka szukam teraz i ni ma .. tzn ja nie moge znalezc (fajtlapa) :eggface:
A jutrop to tam bedzie jeszcze wiecej stron .. i jutro to szybciej juz mi bedzie od poczatku szukac niz od konca.. tak sie tam rozgadalyscie...:diabloti:

Posted

:mdleje: ale ona zapierdziela :crazyeye: Dobrze że jestem w A1 :evil_lol: Tylko co będzie jak wskoczycie o oczko wyżej ;) Normalnie strach się was bać ;)
Super biegacie, a tym tunelem się nie przejmuj :)
A czemu nie chciała go zrobić? bo wygląda to tak jakby na oczy takiego nie widziała i bała sie w niego wejść ;)

Posted

anetta napisał(a):

A czemu nie chciała go zrobić? bo wygląda to tak jakby na oczy takiego nie widziała i bała sie w niego wejść ;)

no zastanow sie anetko...po co tosia miala biegac przez ten tunel jak jej wtedy nie bylo widac...nie byloby kogo podziwiac, wiec po co??
nie mogla tego zrobic widzom i tyle....:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']znalazlas....jestem z ciebie dumna:loveu:
zapisz sobie strony:diabloti:
i milego ogladania:lol:
i dobranoc:lol:
Oczywiście, że zapisałam.. i już widziałam...:diabloti:
CIACHOO!! :wink:

[quote name='Pimpek']http://pl.youtube.com/watch?v=3yXZ8x4wR10
Ale Tosia szybka, a jaka uparta :diabloti:
To ty z nią biegniesz ?:cool1:
A i foty dawaj :evil_lol:
A czemu taka mina.. ":cool1:"
Spodziewałaś się po mnie czegoś innego?:evil_lol:

[quote name='Anetka83']słodziukie sa takie gapy :loveu:
gapy tak...(:loveu:) ale nie pokraki..:diabloti:
[quote name='anetta']:mdleje: ale ona zapierdziela :crazyeye: Dobrze że jestem w A1 :evil_lol: Tylko co będzie jak wskoczycie o oczko wyżej ;) Normalnie strach się was bać ;)

[quote name='Niki-lidka']no zastanow sie anetko...po co tosia miala biegac przez ten tunel jak jej wtedy nie bylo widac...nie byloby kogo podziwiac, wiec po co??
nie mogla tego zrobic widzom i tyle....:diabloti:
Ja i tak upieram sie przy tym, że poprostu przed Tosiuchną przebiegał (zapewne) piesek który jej sie nie spodobał.. i poprostu nie chciala po nim tam wchodzić... a wiadomo..! :evil_lol:

*A na marginesie chcialam powiedziec.. ze w naszej klasie bylysmy pierwsze.....:evil_lol:

[quote name='Pimpek']http://img65.imageshack.us/img65/7695/dsc01608yr4.jpg
Tu być straszne :nerwy:
Nic sobie nie zrobiła ?:shake:
Owszem, że zrobiła.... :diabloti: wskoczyła na murek.. :evil_lol:
Bo wy nie jestescie spostrzegawcze.. ze ja jako ("profesjonalny komórkowy":bigcool:)fotograf.. uchwyciłam moment wskakiwania a nie (nie daj Boże) spadania!! :turn-l:

Posted

Jesień CZAS zaCZĄĆ...... :shake:

że tak sie wyraze... nowa jesienna milosc..:cool3:

choc oczywiscie stara milosc nie rdzewieje.. cmok!...

JEJ kasztan!

ogon zwany palma..

:)

...............*

Posted

asia_pie napisał(a):
A to dlaczego? :cool3:

Bo jej powycinam.. bo od sniegu sie bedzie taplac...:diabloti::diabloti::lol:

Nieno zartuje najwyzej bedzie codzienne kapiele zarzywac.. ale to utrapienie jest!

Posted

Juz 3 raz mi sie dogo na Twojej galerii dzisiaj zawiecilo:shake:

a moze zamiast tych kapieli warto zainwestowac w kubraczek:cool3: Na dogo jest watek kubraczkowy, taks robi cuda dla psiakow:loveu: te kubraczki zaslaniaja tez brzuszek:loveu: