Asia & Ginger Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Torzysława']Idę spać Branoc.. a jutro wstawię coś ... :diabloti::evil_lol: coś ... fajnegoo..:evilbat: Juz sie nie moge doczekać co powiecie (głupek ze mnie.!):shake::diabloti:[/quote] Ciekawe co to będzie? :cool3: :hmmmm: Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Torzysława']Ejj no.... :oops: to tylko tak na tm zdjęciu ona nie jest taka mała.. swoje 30 cm w kłebie ma a na dlugosc to lepiej nie owić.. z ogonem ponad 70 cm :evil_lol::diabloti: A co do Timona . to przyjezdzaj z Zamościa do Warszawy do Tośki.. :razz: Tylko, że Topśka sie boi duzych psow... :lol:[/quote] dobra dobra, na zdjeciu siedzi kolo takiego kawalera, ze kazdy zorientowany wie ile on ma, wiec Tosia to mikrusek jest:eviltong: a do wawy to ja bym przyjechala, ale raczej bez Timona, za duzo ludzi i zwierzat...potencjalnych ofiar mojego mordercy:diabloti: Quote
Torzysława Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='asia_pie']Ciekawe co to będzie? :cool3: :hmmmm:[/quote] Aaaaa.... :diabloti: już wieczorem sie okaze... :evil_lol: [quote name='Niki-lidka']dobra dobra, na zdjeciu siedzi kolo takiego kawalera, ze kazdy zorientowany wie ile on ma, wiec Tosia to mikrusek jest:eviltong: a do wawy to ja bym przyjechala, ale raczej bez Timona, za duzo ludzi i zwierzat...potencjalnych ofiar mojego mordercy:diabloti:[/quote] Ejjjjj... To Kleks jest przerosniety....:eviltong: ma o 5 cm za duzo i jest za długi i .. i za duzo waży...:evil_lol: [quote name='Dzaga']Więcej fotek ;)[/quote] Ohh jakie rozkazy...:diabloti: Quote
Torzysława Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Dzaga']A jak ^^ Rozkaz xD ![/quote] Nie bij.. nie bij.. :nerwy: ImageShack.. sie zbuntował....:shake: Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Hello, co tam u was dzisiaj słychać ?:cool3: Quote
Torzysława Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Pimpek']Hello, co tam u was dzisiaj słychać ?:cool3:[/quote] A co ma być słychać..? :loveu: Tposia dzi.ś wymiotowała żółcią... :diabloti::tard: Quote
goldenka245 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='furciaczek']Toska zdradza Prezesa:placz:[/quote] Co?!:-o:shake: :evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Dzaga']Spróbuj tu : http://tinypic.com/ :D Zostane przy mojej "żółtej ropuszce" :diabloti: [quote name='furciaczek']Toska zdradza Prezesa:placz: Nie no skąd.. na Kleksa jest skazana (z mojej inicjatywy) a Prezes to JEJ wybór..:diabloti::evil_lol: [quote name='goldenka245']Co?!:-o:shake: :evil_lol: Too..:razz: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 AAA no i powiedziałam.. że wstawie coś FAJNEGO to proszę..:diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=3yXZ8x4wR10/ może troche nieudolnie.. ale w końcu to pierwszy nasz raz.. :evil_lol: Ahh no i parez zdjęć : * Na glowke.. :diabloti: Gapa taka moja..:loveu: Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Schrzaniłaś coś z linkiem :diabloti: Popraw :lol: Ulala, Tosia zdobywca :lol::lol: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Fajne focie:loveu: Nielubie Cie juz:diabloti: :eviltong: i preziuch tez nie:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://img46.imageshack.us/img46/8611/dsc01607ks0.jpg Ojojoj, jaka bieduleńka. :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='anetta']Schrzaniłaś coś z linkiem :diabloti: Popraw :lol: Ulala, Tosia zdobywca :lol::lol: Ahh no może tak.. :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=3yXZ8x4wR10 [quote name='furciaczek']Fajne focie:loveu: Nielubie Cie juz:diabloti: :eviltong: i preziuch tez nie:eviltong: Uffff dobrze, że tam nie ma wzmiaki o Tosi..:diabloti: Ja jakos przezyje.. :-(:placz: :loveu: Ja Cie lubie! [quote name='asia_pie']http://img46.imageshack.us/img46/8611/dsc01607ks0.jpg Ojojoj, jaka bieduleńka. :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: No wiesz jakby Tobie ktoś 50 razy kazal wskakiwac w ta dziure (pod pretekstem poruszonego zdjecia..:evil_lol:).. to tez bys mila taki wyraz twarzy:great: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Do toski nic nie mam, zal mi jej ze zmuszasz ja by pokochala innego:diabloti: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Do toski nic nie mam, zal mi jej ze zmuszasz ja by pokochala innego:diabloti:[/quote] Ciesz sie ze tym kims nie jest Preziuch.. tylko jakies biale cos.. :diabloti: Pozatym to jest milosc "rodzinna" (no nie wiem jak to nazwac....:razz:_ bo z Kleksem sie wychowala...:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Torzysława'] http://pl.youtube.com/watch?v=3yXZ8x4wR10 Fajny filmik. :cool3: Szczególnie końcówka. :evil_lol: Tosia, mały uparciuszek. :loveu: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='asia_pie']Fajny filmik. :cool3: Szczególnie końcówka. :evil_lol: Tosia, mały uparciuszek. :loveu:[/quote] Ojj Ciiiiiiii :evil_lol: A wiesz co w końcu jak juz mialam odejsc.. (bo jednak opoznialam:diabloti:) to ona mitak sama z siebie niedobrzycka przebiegla jak ja juz sie odwrocilam i nawet jej nic nie powiedzialam... :mad::diabloti: Bezczelna..! :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 zawalista sprawa to agility...Tim by sie wyszalal wreszcie:) Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']zawalista sprawa to agility...Tim by sie wyszalal wreszcie:)[/quote] Oczywiscie ze zawalista.. Polecam i zapraszam! Nie wiem czy w zamościu to organizuja, ale jak nie to do Warszawy serdecznie ..! :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Torzysława']Oczywiscie ze zawalista.. Polecam i zapraszam! Nie wiem czy w zamościu to organizuja, ale jak nie to do Warszawy serdecznie ..! :diabloti:[/quote] w zamosciu to sa ludzie zacofani jesli chodzi o cokowliek zwiazanego z psami...:shake: a Tim nie nadaje sie na agility...bowiem oprocz ADHD to on ma nieokielznana chęc zjedzenia wszystkich psich panow wiekszych od jamnika:shake: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']w zamosciu to sa ludzie zacofani jesli chodzi o cokowliek zwiazanego z psami...:shake: a Tim nie nadaje sie na agility...bowiem oprocz ADHD to on ma nieokielznana chęc zjedzenia wszystkich psich panow wiekszych od jamnika:shake:[/quote] Ojj tam.. Jak wpadnie w trans.. to nawet Ciebie nie bedzie widzial tylko hopki i tunele..:diabloti: Toska jak juz widzi ze idziemy skakac.. to szczeka i warczy .. a potem tylko nie wiem co robić i ma detki....:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts