Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc tak:Antonina, Torzysława lub po prostu Tośka urodzona 29.04.2004r jako Springer Spaniel stał się czymś w rodzaju mieszanki Cockera z jamnikiem :eviltong: Czym bądź kim by nie była nie zamieniłabym jej na żadnego Springera!! Moja ukochana czteronożna potwora uwielbia spać pod kołdrą (ma własną poduszkę w łóżku), jeździć rowerem (dla rozczarowania dodam, że w koszyku na bagażniku), ogórki kiszone, czyszczenie uszu oraz swoją znęcającą się nad nią Pańcie Tak samo jak ona JĄ :loveu::loveu:
kilka fotek na dobry początek;

kwiaty we włosach

Taka to poczwara

Tośka ma poduche z pszczółką mają ;)

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ucieklam przed Ojcem Tadeuszem, mieszkalismy prawie po sasiedzku a jak dla mnie to ten czlowiek jest niebezpieczny i wolalam nie ryzykowac zycia swojego i moich "psich mordercow":diabloti: :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
ja ucieklam przed Ojcem Tadeuszem, mieszkalismy prawie po sasiedzku a jak dla mnie to ten czlowiek jest niebezpieczny i wolalam nie ryzykowac zycia swojego i moich "psich mordercow":diabloti: :evil_lol:

AA zawsze chciałam obejrzeć zebranie moherowych beretów... Trzeba było pochodzic pod jego domem może jakiś wywiad by przeprowadzili do radia... choc razcej sadze ze kazal by ci dać ofiare za chodzenie po jego chodniku
ofiare na wspomoge radia i telewizji :roll:

Posted

a na zebranie zapraszam do ciechocinka, moja babcia jet przewodniczaca wiec wejsciowke masz za darmo (znaczy sie co laska, min10:evil_lol: w bilony sie nie bawia )

a masz jakies zdieciA toski ze szczeniectwa??

Posted

furciaczek napisał(a):
a na zebranie zapraszam do ciechocinka, moja babcia jet przewodniczaca wiec wejsciowke masz za darmo (znaczy sie co laska, min10:evil_lol: w bilony sie nie bawia )

a masz jakies zdieciA toski ze szczeniectwa??

Mam.. są przeurocze... tylko że.. ehhh.. wywołane. Musze wojka poprosić bo ma skaner zeby mi je rzecz jasna zeskanowal.. i wstawie

Posted

furciaczek napisał(a):
to lec go obudzic:diabloti: byle szybko, doczekac sie juz nie moge:loveu:

Akurat dzis nocuje u mnie bo pelni role mojej ..... opiekunki mama wyjechala a weisz... jestem "za mala" by zostac sama w domu :roll::puppydog:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Heloł!!!

Ależ Antonina to śliczna laska!

despera napisał(a):
Dzień dobry:) Śliczna psica, ma taki słodki pyszczek:loveu: Pozdrawiamy!

Anetka83 napisał(a):
Witamy kolejnego psiaka na dogo:) Śliczna mordeczka:)

Jej tyle komplementów.... :oops: Tośka dziękuję.. i oczywiście juz dawno o tym wie jaka jest piękna i jaka z niej laska :eviltong::lol::cool3:

Ahhh teraz ma cieczke... to jeszcze bardziej psy sie do niej zalecają, tylko że kosztem brudzenia mi wszystkiego na czym leży... ;)

Posted

domagam sie noeych zdiec toski:mad:

ja tez niedawno przezywalam cieczke...nie swoja tylko mojej suczy oczywiscie:evil_lol: mialam o tyle fajnie ze posiadam tez psa ktory byl bardzo napalony w tamtym czasie:diabloti: koszmar:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
domagam sie noeych zdiec toski:mad:

ja tez niedawno przezywalam cieczke...nie swoja tylko mojej suczy oczywiscie:evil_lol: mialam o tyle fajnie ze posiadam tez psa ktory byl bardzo napalony w tamtym czasie:diabloti: koszmar:shake:

noeych zdiec nie posiadam niestety :shake: moze cos wykabinuje ale watpie..

mówisz o swoim domowym Zoo ? współczuje:evil_lol: