Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przemiły Pocieszek jest pociesznym miksem jamnika z pittbulem. W rezultacie wyszedł malutki, wielkości ratlerka piesek z szeroką klatą i jamniczymi łapinkami. Pocieszek jest pocieszny. Przylepa jakich mało. Tak miłego i radosnego psiaka jeszcze nie widziałam. On kocha wszystkich. Uśmiecha się tym swoim pyszczydłem od ucha do ucha, ogonek chodzi jak nakręcony a Pocieszek garnie się do człowieka całym swoim małym ciałkiem.
Zobaczcie jaki on jest słodki

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten piesek zwany jest żółwikiem, był atakowany przez psy w boksie, jest łagodny i słodki, wcale nieduży, może ktoś mu da domek tymczasowy?

Posted

red napisał(a):
Ten piesek zwany jest żółwikiem, był atakowany przez psy w boksie, jest łagodny i słodki, wcale nieduży, może ktoś mu da domek tymczasowy?

Dodam, że Żółwik liczy sobie około 4 lat, jest mały wielkości jamnika, jest przekochany. To pupilek pracowników schroniska no i mój :loveu:

Posted

D O R K A napisał(a):
Dodam, że Żółwik liczy sobie około 4 lat, jest mały wielkości jamnika, jest przekochany. To pupilek pracowników schroniska no i mój :loveu:

fantastyczny ten Zolwik!!! :loveu: szybko do domu - najlepszego!

Posted

pani_stanislawa napisał(a):
ooo Żółwik :)

to i odemnie troszke fotek tego małego gamonia :)

Odkad box opuscily dokuczliwe szczeniaki, Żółwik stal sie malym bohaterem :P

Dzięki za fotki. Są dobrej jakości, dlatego chętnie zamieszczę je w aukcji.
Swoją droga wygląda na to, że posiadasz trochę fotek radomskich czworonogów.
Gdybyś miała ich więcej i zechciał się nimi podzielić z korzyścią dla psiaków, proszę o info na PW