Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ara napisał(a):
Niceravik:loveu::loveu::loveu:

dostałaś pewnie już masę privów od dumnych kopiujących, co?:cool3:

oświadczenie miało być w formie pisemnej, a nie na priv:cool3:
a adresu nie ma - musi jakaś ściema :evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niceravik']Skoro nadal są rozbieżne opinie w sprawie kopiowania, zróbmy eksperyment. Poproszę o pisemne oświadczenie tej osoby/hodowców, którzy ostatnio w Polsce obcięli psu ogon lub uszy bez uzasadnienia zdrowotnego. Kopiowanie jest niby dozwolone, a zatem nie ma problemu, prawda?
Może być tylko:
-nazwisko,
-imię weta,
-adres lecznicy,
-rasa,
-data cięcia.
Wet może być ze wsi, nawet ze starej wsi, może być z miasta, może być nawet ze stolicy, albo z Zamoyskiego.
Poproszę.

Ja zrobie doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa.
Prokurator to zbada, Sąd rozstrzygnie i raz na zawsze będziemy wiedziały.
Kto pierwszy? Prosze się nie pchać :p .

..na jaki adres?

Posted

[quote name='niceravik']Skoro nadal są rozbieżne opinie w sprawie kopiowania, zróbmy eksperyment. Poproszę o pisemne oświadczenie tej osoby/hodowców, którzy ostatnio w Polsce obcięli psu ogon lub uszy bez uzasadnienia zdrowotnego. Kopiowanie jest niby dozwolone, a zatem nie ma problemu, prawda?
Nikt sie nie odwazy podac nazwiska weta , od dluzszego czasu pytam hodowcow o nazwisko weta ktory obcial ogony w ich miocie i co ?? i nic !
CISZA GROBOWA :shake: a przeciez wg nich jest zabieg dozwolony po co ta cisza ? o czym to swiadczy ?

Tu jest jeden z przykladow , dopytywania sie i co i nic -cisza :angryy:

http://www.czarnyterier.eu/viewtopic.php?t=351&postdays=0&postorder=asc&start=45

Posted

Jest coś takiego, jak -

znikoma społeczna szkodliwość czynu.

Pod to da się podciągnąć dosłownie wszystko - nawet mord na osobie sąsiada, który przeszkadzał wspólmieszkańcom.

Posted

[quote name='maxxel']mam do siebie pisac:lol:??
NIE ale beda do Ciebie jak teraz znaja adres :lol:

..dawno juz powiedzialem,ze zostaly przekroczone w tym watku pewne normy..

JA tez ,nic nowego dla mnie zwlaszcza na jakim poziomie sie tu pisze prawda maxxelku ,
ja juz przywyklam do tego do czego jestes zdolny ;)
Jaki tu jest poziom wystarczy poczytac posty weterynarza lutomskak ,
zwlaszcza ten gdzie porownuje obciecie ogona u psa do obciecia paznokcia !!!!:crazyeye: ( przy kazdej okazji opowiadam to dookola )
Oprocz tego mamy tu w tym temacie kopiowania psow do czynienia z klasycznym kryciem przestepcy....
Jeszcze nikt nie napisal ktory weterynarz podjal sie zabiegu kopiowania a afiszuja sie swoimi kopiowanymi psami.

Posted

Oto cały urobek wczorajszego eksperymentu:
1."zmoczony" pajacyk – jak zwykle pierwszy.
[quote name='Jasiek']JA.:lol::lol::lol:

2.zagubiony pogromca anonimowych prowokatorów (wyraźnie zaznaczone skłonności do autoagresji :p)
[quote name='TuathaDea']oświadczenie miało być w formie pisemnej, a nie na priv:cool3: a adresu nie ma - musi jakaś ściema :evil_lol:
3.kopista, silny facet, atletyczny Mikołaj - zaciekły randkowicz.
http://cafe.pl/ecafe/1,102,,95kt3xnp06as29,9.html
http://maxxel.randki.org/
[quote name='maxxel']..na jaki adres?

4.sumienie narodów? Raczej paw, a może papuga.
[quote name='Czarne Gwiazdy']To pokazuje, jaki żenujący poziom tu reprezentujecie...
Chciałbym przypomnieć tytuł tematu, może pomoże:
Kopiowane - Czy to karalne?.
Nikt nie udzielił odpowiedzi.
Trolling, bieda, nędza i mizeria :shake: .
Wnioski: każdy sam wyciąga.

Zamykam eksperyment :lol:.

Posted

[quote name='niceravik']

Uuuuu jaka szkoda.Znowu lala mialas słomiany zapał:pA ja już chciałem dać Ci cynk:lol: co bys mogła skrobnąć anonimowy donosik .:lol:

Posted

[quote name='iwona&CAR']
Jeszcze nikt nie napisal ktory weterynarz podjal sie zabiegu kopiowania a afiszuja sie swoimi kopiowanymi psami.

Jak to nikt? Ja napisalem ale mod post wychlastał:lol::lol:

Posted

[quote name='niceravik']Oto cały urobek wczorajszego eksperymentu:
Nikt nie udzielił odpowiedzi.
Trolling, bieda, nędza i mizeria :shake: .
Wnioski: każdy sam wyciąga.

Nie cały! Poznałyśmy przy okazji Mikołajka!:cool3: Eksperyment był więc warty grzechu :lol:

Posted

LALUNA napisał(a):
Twiggy a jak Twój pies złamie łape powiesz ze bolało i lepiej aby ja wczesniej było obciać? :crazyeye::shake:

jak zwykle wyolbrzymiasz...:diabloti:

Posted

iwona&CAR napisał(a):
NIE ale beda do Ciebie jak teraz znaja adres :lol:

JA tez ,nic nowego dla mnie zwlaszcza na jakim poziomie sie tu pisze prawda maxxelku ,

widzisz kobieto z Antypodow mam na tyle taktu ,ze nie napisze czym sie naprawde Twoje dziecie na "criuiserach" zajmuje..Swiat jest naprawde maly.Dotykasz spraw prywatnych ...Uwazaj...

Posted

maxxel napisał(a):
widzisz kobieto z Antypodow mam na tyle taktu ,ze nie napisze czym sie naprawde Twoje dziecie na "criuiserach" zajmuje..Swiat jest naprawde maly.Dotykasz spraw prywatnych ...Uwazaj...

Sprawy prywatne? O ile pamięć mnie nie myli to to anonsowałeś się na publicznych forach...:lol: Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę ,,maxxel" i sam wyskoczysz :eviltong: