Anula Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Jeszcze raz ttps://www.facebook.com/events/549731415183457/ Auris odnaleziona.Ogromnie cieszę się. Przyszły życzenia Świąteczne od P.Elżbiety i wraz z nimi oryginalne zdjęcia.W moim odczuciu P.Elżbieta zadała sobie wiele trudu aby zrobić zdjęcia,wywołać a następnie wysłać. Haniu,w umowie adopcyjnej widnieje zapis maila.Czy nie został mój (anulabe@onet.eu) wpisany albo Twój? Tak by było prościej przesłać zdjęcia i wiadomości. Zrobiłam zdjęcia ze zdjęć,które przysłała P.Elżbieta a więc nie są zbyt wyraźne. Quote
Havanka Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Pierwsze Święta Silvera w nowym domu! Nowym opiekunom, Silverkowi i jego zwierzęcym przyjaciołom, życzę, aby we wspólnym gronie i w zdrowiu, spędzili jeszcze wiele takich Świąt. Silverku, bądź szczęśliwy !!! Quote
Ryss Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Zrobiłam zdjęcia ze zdjęć,które przysłała P.Elżbieta a więc nie są zbyt wyraźne. Oczko mu się posmutniało. Temu Silveru: Quote
Poker Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Przymrużył oczęta wygrzewając się w wiosennym słońcu tej zimy. Quote
Rubik Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Znów nie było mnie wieki, ale czułam, że zastanę tu wspaniałe wieści :) Przeniosę swoją deklarację na pieska wskazanego przez Ciebie, Anulo! Quote
Anula Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Znów nie było mnie wieki, ale czułam, że zastanę tu wspaniałe wieści :) Przeniosę swoją deklarację na pieska wskazanego przez Ciebie, Anulo! Dziękuję Aluniu.Dobrze,że jesteś już. Quote
szafirka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 To bardzo miła niespodzianka ze strony P. Eli. Rozmawiałyśmy na temat zdjęć i mówiła, że wysłała tradycyjną pocztą, ponieważ komputer sprawia jej trochę trudności, a nie chciała córce zawracać głowy przed końcem semestru. Kolejne zdjęcia będą już wysyłane mailem. Quote
Ryss Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Może na tych zdjęciach wysłanych mejlem przez p.Elę, ten bezmiar smutku nie będzie już tak widoczny. U psa. Quote
Bogusik Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :) Quote
Nadziejka Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Najlepszego cudownego stokorczycze z radoscia zagladajac do Silwunia i braciszkowo jakiez cudne! ale cuda ale ale cudenika az serce raduje i podskakuje Quote
Tola Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Czy są jakieś nowe wieści o Silverku? Taka tu cisza... Quote
Nadziejka Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Odwiedzam wiosennie z kciukami i pozdrowieniami wszelkimi Quote
Bogusik Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 O 21.02.2016o13:37, Tola napisał: Czy są jakieś nowe wieści o Silverku? Taka tu cisza... Tolu,jestem w trakcie wyszukiwania takiego operatora,który zaproponuje mi dogodną taryfę na połączenia komórkowe z Polską.Sytuacja się zmieniła i Hania ma teraz pełne ręce roboty, a tym samym mniej czasu min. na telefony i rozmowy z Rodzinami,do których pojechały pieski.Chciałabym tą rolę przejąć i mam nadzieję,że uda mi się to w najbliższym czasie zrealizować. Jeżeli nie ma kontaktu co jakiś czas z domkiem,to właśnie jest taka cisza.... Quote
szafirka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Bogusiu, ja chętnie zadzwonię do domku Silvera, nic nie wiem o tym, bym nie miała na to czasu. Jeśli dany psiak ode mnie wychodzi, utrzymuję kontakt z rodziną na początku, przekazuję Wam informacje, a potem nie śledzę już tych wątków. Zatem wystarczy sms lub pw do mnie od Ciebie, albo Anuli i sprawa załatwiona - żaden problem. Quote
Poker Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 To dzwoń szafirko, dzwoń. Bo my jesteśmy żądne dobrych wiadomości o Silverku. Quote
Bogusik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 6 godzin temu, szafirka napisał: Bogusiu, ja chętnie zadzwonię do domku Silvera, nic nie wiem o tym, bym nie miała na to czasu. Jeśli dany psiak ode mnie wychodzi, utrzymuję kontakt z rodziną na początku, przekazuję Wam informacje, a potem nie śledzę już tych wątków. Zatem wystarczy sms lub pw do mnie od Ciebie, albo Anuli i sprawa załatwiona - żaden problem. Bardzo dziękuję Haniu!:) Trzeba zadzwonić jeszcze do Domków Kracka,Kiki i Miki,Abi...zapytać jak się piesie mają i bardzo poprosić o zdjęcia Quote
szafirka Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Rozmawiałam z Panią Silvera. Silverek ma się dobrze, jego przepiękna sierść zachwyca, jest grzeczny, lubi się z innymi psiakami i kotami. Jest bardzo wierny i zakochany w swojej młodszej Pani - Oli. Wszystko robią razem, wszędzie za nią chodzi, P. Ela mówi, że taka przyjaźń zdarza się naprawdę rzadko. Cała rodzina cieszy się, że Silver jest z nimi. Poprosiłam o zdjęcia, podałam po raz kolejny adres mailowy, ale jeszcze czekam. Zdjęcia są obiecane :) Quote
Poker Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Kolejna dziś wspaniała wiadomość.Chyba na pocieszenie w związku z Rambi. Quote
Bogusik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 To prawda,że takie wiadomości bardzo cieszą! :) Silverek też wrócił z adopcji z powodu agresji, a jednak ma wspaniały domek! Dziękujemy Haniu za telefon do Państwa :) Quote
Anula Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Ja też bardzo,bardzo dziękuję za telefon do Państwa Silvera.Wiadomość mi sprawiła ogromną radość i dała mi nadzieję,że Rambi także znajdzie swój dom,tylko musi poczekać cierpliwie tak jak to było w przypadku Silvera. Quote
Recommended Posts