Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Auris odnaleziona.Ogromnie cieszę się.

Przyszły życzenia Świąteczne od P.Elżbiety i wraz z nimi oryginalne zdjęcia.W moim odczuciu P.Elżbieta zadała sobie wiele trudu aby zrobić zdjęcia,wywołać a następnie wysłać.

Haniu,w umowie adopcyjnej widnieje zapis maila.Czy nie został mój (anulabe@onet.eu) wpisany albo Twój? Tak by było prościej przesłać zdjęcia i wiadomości.

Zrobiłam zdjęcia ze zdjęć,które przysłała P.Elżbieta a więc nie są zbyt wyraźne.

0f6e23d7249ea40amed.jpg

dba90c62387be63emed.jpg

fa5a2c1fd7086499med.jpg

d498f4fdf7c3cc97med.jpg

2f6018aac4b5587emed.jpg

Posted

Pierwsze Święta Silvera w nowym domu! Nowym opiekunom, Silverkowi i jego zwierzęcym przyjaciołom, życzę, aby we wspólnym gronie i w zdrowiu, spędzili jeszcze wiele takich Świąt. Silverku, bądź szczęśliwy !!!

Posted

Znów nie było mnie wieki, ale czułam, że zastanę tu wspaniałe wieści :)

Przeniosę swoją deklarację na pieska wskazanego przez Ciebie, Anulo!

Posted

Znów nie było mnie wieki, ale czułam, że zastanę tu wspaniałe wieści :)

Przeniosę swoją deklarację na pieska wskazanego przez Ciebie, Anulo!

Dziękuję Aluniu.Dobrze,że jesteś już.

Posted

To bardzo miła niespodzianka ze strony P. Eli. Rozmawiałyśmy na temat zdjęć i mówiła, że wysłała tradycyjną pocztą, ponieważ komputer sprawia jej trochę trudności, a nie chciała córce zawracać głowy przed końcem semestru. Kolejne zdjęcia będą już wysyłane mailem.

Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :)

1935436_868928096556108_8806619208690795

• 3 weeks later...
Posted

Najlepszego cudownego  stokorc0_b9eb0_6170fb9_GIFM.gifzycze z radoscia zagladajac do Silwunia0heart.gif  i braciszkowo jakiez cudne!

ale cuda ale ale cudenika az serce raduje i podskakuje

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
O 21.02.2016o13:37, Tola napisał:

Czy są jakieś nowe wieści o Silverku?

Taka tu cisza...

Tolu,jestem w trakcie wyszukiwania takiego operatora,który zaproponuje mi dogodną taryfę na połączenia komórkowe z Polską.Sytuacja się zmieniła i Hania ma teraz pełne ręce roboty, a tym samym mniej czasu min. na telefony i rozmowy z Rodzinami,do których pojechały pieski.Chciałabym tą rolę przejąć i mam nadzieję,że uda mi się to  w najbliższym czasie  zrealizować.

Jeżeli nie ma kontaktu co jakiś czas z domkiem,to właśnie jest taka cisza....

Posted

Bogusiu, ja chętnie zadzwonię do domku Silvera, nic nie wiem o tym, bym nie miała na to czasu. Jeśli dany psiak ode mnie wychodzi, utrzymuję kontakt z rodziną na początku, przekazuję Wam informacje, a potem nie śledzę już tych wątków. Zatem wystarczy sms lub pw do mnie od Ciebie, albo Anuli i sprawa załatwiona - żaden problem.

Posted
6 godzin temu, szafirka napisał:

Bogusiu, ja chętnie zadzwonię do domku Silvera, nic nie wiem o tym, bym nie miała na to czasu. Jeśli dany psiak ode mnie wychodzi, utrzymuję kontakt z rodziną na początku, przekazuję Wam informacje, a potem nie śledzę już tych wątków. Zatem wystarczy sms lub pw do mnie od Ciebie, albo Anuli i sprawa załatwiona - żaden problem.

Bardzo dziękuję Haniu!:) Trzeba zadzwonić jeszcze do Domków Kracka,Kiki i Miki,Abi...zapytać jak się piesie mają i bardzo poprosić o zdjęcia

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam z Panią Silvera. Silverek ma się dobrze, jego przepiękna sierść zachwyca, jest grzeczny, lubi się z innymi psiakami i kotami. Jest bardzo wierny i zakochany w swojej młodszej Pani - Oli. Wszystko robią razem, wszędzie za nią chodzi, P. Ela mówi, że taka przyjaźń zdarza się naprawdę rzadko. Cała rodzina cieszy się, że Silver jest z nimi. Poprosiłam o zdjęcia, podałam po raz kolejny adres mailowy, ale jeszcze czekam. Zdjęcia są obiecane :)

Posted

To prawda,że takie wiadomości bardzo cieszą! :) Silverek też wrócił z adopcji z powodu agresji, a jednak ma wspaniały domek!

Dziękujemy Haniu za telefon do Państwa :)

Posted

Ja też bardzo,bardzo dziękuję za telefon do Państwa Silvera.Wiadomość mi sprawiła ogromną radość i dała mi nadzieję,że Rambi także znajdzie swój dom,tylko musi poczekać cierpliwie tak jak to było w przypadku Silvera.