Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Silver noc przespał w fotelu, ale bardzo lubi leżeć przy drzwiach. Psy, koty i koziołek nie zrobiły na Silverze wrażenia. Dzisiaj zwiedzał nowe miejsca, Pani stwierdziła, że jak na pierwszy dzień to jest dość otwarty i ciekawy.

Dziękujemy Haniu za wiadomości o Silverku! Ufff... :)

Posted

Wygląda na to, ze będzie dobrze :)

Ogromnie dziękuję Anuli i Bogusik, że podjęły tak wspaniała decyzję i pomogły Silverkowi opuścić schroniskowy boks, szafirce za doskonalą opiekę nad chłopakiem.

Dziękuje też wszystkim tutaj na wątku, którzy pomagali zamojskiemu psiakowi Silverkowi  :)

Posted

Ogromnie dziękuję Anuli i Bogusik, że podjęły tak wspaniała decyzję i pomogły Silverkowi opuścić schroniskowy boks, szafirce za doskonalą opiekę nad chłopakiem.

A Muza to pies? Przecież gdyby jej się nie spodobał ten czarny duży piesek podczas wizytacji, to napisałaby "czarno to widzę" i po ptokach. I Szafirka dalej by siedziała i zawijała te sreberka.

A niby dlaczego? Przecież to też futrzak. I dobrze świadczy o DS. Silverka.

Jak nie masz poczucia humoru, to nie ogarniesz tego, Pokerze i dalej będziesz odpowiadać poważnie na żartobliwe wpisy.

Posted

A Muza to pies? Przecież gdyby jej się nie spodobał ten czarny duży piesek podczas wizytacji, to napisałaby "czarno to widzę" i po ptokach. I Szafirka dalej by siedziała i zawijała te sreberka.

Jak nie masz poczucia humoru, to nie ogarniesz tego, Pokerze i dalej będziesz odpowiadać poważnie na żartobliwe wpisy.

Muza mieści się w tej reszcie tu na wątku, której dziękowałam dalej ;)

Posted

Jak już jesteśmy przy podziękowaniach, to wczoraj nowa Pani Silverka prosiła, aby podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia psiaka oraz za pomoc w transporcie (który wyniósł 110 zł.). Myślę, że to Muza będzie miała ten zaszczyt odwiedzenia Silverka w nowym domku za jakiś czas i ju zazdroszczę.

• Upvote 2
Posted

No,zazdroszczę muza_51,że ma możliwość odwiedzenia Państwa i wszystkich zwierzaków.A ja zdradzę swoją tajemnicę,zawsze chciałam mieć w swoim otoczeniu koziołka ale nie wyszło i raczej już nie wyjdzie.Zauroczona jestem w ich oczach i sposobie bycia z człowiekiem.

Koziołek Państwa ma śliczne imię Juliusz.Szalenie mi się podoba.

Haniu,gdyby Pani się odezwała,pozdrów Panią serdecznie od nas i podziękuj,że nie odpuściła z adopcją Silvera,pomimo tak dużej odległości.

Gro osób pytających o psiaka,zadaje pierwsze pytanie,czy psiak może być dowieziony tj.podany na talerzu pod nos.

• Upvote 1
Posted

Myślę, że to Muza będzie miała ten zaszczyt odwiedzenia Silverka w nowym domku za jakiś czas i ju zazdroszczę.

No, już widzę, jak się Muza pali do "zaszczytu", po tym jak u Toli zmieściła się "w tej reszcie tu na wątku". Tobie płacą za psy, jej nie.

• Upvote 1
Posted

No,zazdroszczę muza_51,że ma możliwość odwiedzenia Państwa i wszystkich zwierzaków.A ja zdradzę swoją tajemnicę,zawsze chciałam mieć w swoim otoczeniu koziołka ale nie wyszło i raczej już nie wyjdzie.Zauroczona jestem w ich oczach i sposobie bycia z człowiekiem.

Koziołek Państwa ma śliczne imię Juliusz.Szalenie mi się podoba.

Haniu,gdyby Pani się odezwała,pozdrów Panią serdecznie od nas i podziękuj,że nie odpuściła z adopcją Silvera,pomimo tak dużej odległości.

Gro osób pytających o psiaka,zadaje pierwsze pytanie,czy psiak może być dowieziony tj.podany na talerzu pod nos.

Jeśli chodzi o koziołka, da sie zrobić :)   Wystarczy skontaktować się z Ośrodkiem Rehabilitacji Zwierząt Chronionych w Przemyślu 

http://fakty.interia.pl/galerie/polskalokalna/koziolek-albinos-w-przemyslu-zdjecie,iId,1631114,iAId,133772

Posted

No, już widzę, jak się Muza pali do "zaszczytu", po tym jak u Toli zmieściła się "w tej reszcie tu na wątku". Tobie płacą za psy, jej nie.

Ryss,czy Ty jesteś normalny(na).Czepiasz się i prowokujesz do awantury.Nie wiem o co Tobie chodzi,wycisz się.Mam wrażenie,że wg.Twoich postów jesteś kopią psa ze swojego awatarku.

Tak ,szafirce płacimy za opiekę nad psami(niekiedy to jest opieka całodobowa np.nad chorym psem),ponieważ to jest jej praca.Szafirka ma zarejestrowaną działalność i musi odprowadzać podatek.Natomiast muza_51 była z wizytą i to jest coś innego niż opieka nad psami.Sądzę,że rozgraniczasz.

Jeśli chodzi o koziołka, da sie zrobić :)  Na Podkarpaciu koziolkow dostatek   :) Wystarczy skontaktować się z Centrum Adopcyjnym Lecznicy Ada https://www.facebook.com/Centrum-Adopcyjne-Lecznicy-Ada-1415463042024759/?fref=ts

Koziołki mi się mogą jedynie podobać,nie mam tyle miejsca aby koziołek mógł zamieszkać u mnie.

Posted

Jakby ktoś się jednak reflektował na koziołka to można go zobaczyć w linku w poście 667 :)

edycja

wiadomość z ostatniej chwili - koziołek w nowym domu 

Posted

Dziewczyny -silencium.Jestem zaszczycona naprawdę powierzeniem mnie przeprowadzenia wizyty.A że w tle pojawił się Juliusz - no cóż /starość nie radość i oczy już nie te/.

Pozdrawiam Was bardzo mocno.

• Upvote 1
Posted

Spóźniona mocno wpadam, cieszę się, że mnie ominęło denerwowanie się po drodze i przyszłam na gotowe ;)

Srebrniaku - powodzeni i dobrej zabawy w szerokim gronie zwierzęcych przyjaciół :D

Posted

Dziewczyny -silencium.Jestem zaszczycona naprawdę powierzeniem mnie przeprowadzenia wizyty.A że w tle pojawił się Juliusz - no cóż /starość nie radość i oczy już nie te/.

Pozdrawiam Was bardzo mocno.

Tło urocze. Koza to moje marzenie :)

Tylko naprawdę nie wiem gdzie on mieszka?

Chyba nie w domu...?

A może?

Posted

Rozliczenie Silverka:

Hotelik został opłacony za XII-250,00zł.

Silver przebywał w Hoteliku do 10.12.15.

Pozostało 20x8,33=166,60zł - 110,00zł(transport-Wrocław)=56,60zł (u Hani)

Na koncie Silvera jest: 539,11zł(u skarbnika) w tym u Hani jest: 56,60zł 

Haniu potwierdź czy się zgadza rozliczenie.

Kochani,czy pieniążki pozostałe po Silverku mogą przejść na następną bidę Pankracego (wątek wyżej umieszczony przez Bogusik).Bardzo prosimy.