Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Muzą i po tak pozytywnej opinii pozwoliłam sobie umówić się z Panią na spotkanie z Silverkiem. Z wcześniejszych rozmów wiedziałam, że Pani Eli pasuje jutrzejszy dzień, a że i mi pasuje, to musiałam dzisiaj dograć szczegóły. Jutro ok. 13 będę z Silverem we Wrocku, tam się z nim pożegnam i psiak pojedzie już do siebie. Ehh... znowu rozstanie :(

Posted

To może ja zadam pytanie Hani.Czy do tego zwierzyńca przystosuje się Silver.Silver jest w zwierzyńcu ja wiem ale czy przystosuje się także do 7 kotów,Juliusza.Wiem,że zadałam pytanie trudne ale może będzie możliwa odpowiedź.

Posted

Rozmawiałam z Muzą i po tak pozytywnej opinii pozwoliłam sobie umówić się z Panią na spotkanie z Silverkiem. Z wcześniejszych rozmów wiedziałam, że Pani Eli pasuje jutrzejszy dzień, a że i mi pasuje, to musiałam dzisiaj dograć szczegóły. Jutro ok. 13 będę z Silverem we Wrocku, tam się z nim pożegnam i psiak pojedzie już do siebie. Ehh... znowu rozstanie :(

Haniu,czy decyzja została uzgodniona z opiekunem prawnym Silverka? Ja osobiście mam wielki niedosyt info.po przeczytaniu relacji z wizyty.

Posted

Co do Juliusza, to nikt z nas nie zna odpowiedzi, a nawet chyba sam Silver. Natomiast w stosunku do kotów i psów nienarzucających się jest jak najbardziej tolerancyjny. Pytałam się jakie są tamte psy i powiedziałam jaki jest Silver. Pani powiedziała, że psiaki nie są zaczepne. Muza tego nie napisała, ale mówiła mi to co Pani mówiła mi wcześniej - w domu drzwi są pootwierane i każdy zwierzak może wylegiwać się tam, gdzie ma ochotę, a to Silver bardzo lubi. Do godz. 22 jeszcze jest chwila, więc jeśli Wasza decyzja nie bedzie pozytywna to nie zadzwonie, ale napiszę smsa do Pani o tej decyzji.

Posted

Zapomniałam dodac.Pinio nie mieszka w domu bo nie chce.Ma tak gruba sierść że trudno było mi dotrzeć ręką do skóry.Silver będzie mieszkać w domu.

Mam nadzieję,że zaspokoiłam Wasze oczekiwania związane z wizyta pa.

Dziękujemy za przeprowadzenie wizyty p/a :) Czy pytałaś może  czym Państwo karmią psy i gdzie w razie choroby są leczone?Czy mają w domu swoje legowiska?Posesja rozumiem,że jest ogrodzona i brama zamykana?

Posted

Kilka razy przeczytałam posty muza_51 i szafirki i myślę,że to będzie dobry domek dla Silvera oby tylko zwierzaki nawzajem polubiły się.Haniu,pakuj Silvera.

Na Tolę nie doczekamy się raczej dzisiaj.

Posted

Zdawało mi się ,że są 2 psy i kozioł oraz koty.

Jeden psiak jest na dworze razem z koziołkiem a dwa psy są w domu.Silver będzie trzecim psiakiem.

Posted

Dziękujemy za przeprowadzenie wizyty p/a :) Czy pytałaś może  czym Państwo karmią psy i gdzie w razie choroby są leczone?Czy mają w domu swoje legowiska?Posesja rozumiem,że jest ogrodzona i brama zamykana?

Ja też dopytuję o ogrodzenie, bo na posesji to bardzo ważna kwestia.

No i czy pani jest przygotowana na kłótnie Silvera z kotami, bo takie mogą się zdarzyć ( tak było z Tośkiem).

W relacji muzy rodzina wypadła bardzo dobrze, trzeba tylko jeszcze dopytać o resztę i ja bym pakowała Silverka. 

Decydujące zdanie ma tutaj Anula i Bogusik  no i szafirka,bo najlepiej z nas zna psa.

Posted

Sluchajcie, mi akurat pasowało jutro. Następny termin pasujący Pani to niedziela, która mi nie odpowiada, a później to trudno powiedzieć, dlatego umówiłam się z Panią. Jeśli macie wątpliwości, to mogę odmówić.

Posted

Tak -pytałam.Posesja jest ogrodzona.Brama zamykana.Nika leczona jest w Przemyślu,pozostałe zwierzęta w Jarosławiu.Mają swoje legowiska.Karma sucha i gotowana.

Dziękuję.Takich informacji rzeczowych,właśnie zabrakło mi w Twoim opisie.Proszę się nie dziwić,bo chodzi nam o dobro Silvera.

Ja też dopytuję o ogrodzenie, bo na posesji to bardzo ważna kwestia.

No i czy pani jest przygotowana na kłótnie Silvera z kotami, bo takie mogą się zdarzyć ( tak było z Tośkiem).

W relacji muzy rodzina wypadła bardzo dobrze, trzeba tylko jeszcze dopytać o resztę i ja bym pakowała Silverka. 

Decydujące zdanie ma tutaj Anula i Bogusik ( Silverek  przeszedł pod ich opiekę) no i szafirka,bo najlepiej z nas zna psa.

Tolu, Twoje zdanie jest bardzo ważne i zawsze będziemy na nie czekać.To są trudne i odpowiedzialne decyzje,a tam gdzie są najmniejsze wątpliwości,łatwiej je podejmować wspólnie :)

Posted

Sluchajcie, mi akurat pasowało jutro. Następny termin pasujący Pani to niedziela, która mi nie odpowiada, a później to trudno powiedzieć, dlatego umówiłam się z Panią. Jeśli macie wątpliwości, to mogę odmówić.

Pakuj Silvera i umawiaj na jutro.Decyzja jak widzisz jest pozytywna.

• Upvote 1
Posted

Ano poschodzimy na zawał.Tak sobie myślę,że Silver trafi w podobne warunki jakie są u Hani i nie będzie wielkiego stresu przeżywał.Najważniejsze,że jest to dom ciepły,który kocha zwierzaki to wywnioskowałam po opisie.Jest otoczony zwierzakami i żyje wśród zwierząt a więc musi je kochać.Psy są zadbane,nawet jak już ta buda jest to porządna,nie rozwalająca się.

Posted

A ten Koziołek Juliusz, to gdzie mieszka?

Bo jeden pies w budzie, 2 w domu, no i koty, pewnie wychodzące, śpiące w domu, a Koziołek gdzie?
Bo przecież musi gdzieś spać, nie może na podwórku, bez niczego.

• Upvote 1