Jump to content
Dogomania

Silver,kudłatek w Hoteliku u szafirki.10.12.15 pojechał do swojego domku.

Recommended Posts

Posted

W emocjach poplątały mi się nicki.Bardzo przepraszam.

To w takim razie Silver może pakować walizki do swojego już na zawsze domku.Teraz tylko trzeba ustalić transport.Czy Hania będzie mogła zawieźć Silverka w piątek?.

Posted

Też się cieszę, że wreszcie dobry domek mamy dla Silverka. Niestety akurat w ten weekend ze wzgledu na Święto nie mam możliwości zawieźć go. Jutro zadzwonię do Pani i spróbujemy się umówić. Może w czwartek by się udało.

Posted

caryca26 jeszcze raz pięknie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty i zdanie relacji :)

Teraz trzeba dograć sprawę transportu i Silverek może ruszać do swojego domku... :)

Posted

Też się cieszę, że wreszcie dobry domek mamy dla Silverka. Niestety akurat w ten weekend ze wzgledu na Święto nie mam możliwości zawieźć go. Jutro zadzwonię do Pani i spróbujemy się umówić. Może w czwartek by się udało.

Haniu nasza kochana :) czekamy zatem na ustalenia z domkiem...

Posted

Silverek już ma swój domek :)

Teraz tylko ,żeby jeszcze nasza Złota go znalazła :)

Bogduniu,ja jestem bardzo zaskoczona tym,że o Auris domki się nie biją... Ona jest taka śliczna :)

Posted

Bogduniu,ja jestem bardzo zaskoczona tym,że o Auris domki się nie biją... Ona jest taka śliczna :)

Ja też się dziwię że się tak zasiedziała.

Posted

caryca26 jeszcze raz pięknie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty i zdanie relacji :)

Teraz trzeba dograć sprawę transportu i Silverek może ruszać do swojego domku... :)

Nie ma za co dziękować. Cieszę się , że mogłam pomóc.

Posted

Ja też się dziwię że się tak zasiedziała.

Mniejsze mają większe wzięcie taka jest prawda.

Ale i Złota znajdzie ten SWÓJ  :)

Szkoda tylko, że nie już....bo tyle tam jeszcze psiaków czeka a już zimno wieczorami   :(

Nie ma za co dziękować. Cieszę się , że mogłam pomóc.

I ja też baaaaardzo dziękuję :D

Posted

Rozmawiałam przed chwilę z Panią. Zaproponowałam czwartek, ale Pani nie bardzo pasuje i zaproponowała przyszły weekend. Zatem zawiozę Silvera albo w kolejny piątek, albo sobotę.

Posted

No i pięknie! 

Dobrze, że są 2 pokoje, bo ja bym kota z psem nie zostawiała samych - przynajmniej na początku ;)

Pani Iga odnalazła wątek Silvera,a więc to jest bardzo pomocna rada dla Pani.Pani ma zamiar zalogować się na Dogo.

Za tydzień Silverek już będzie miał swój domek,ale cudownie.Bardzo się cieszę,że mogliśmy pomóc jeszcze jednemu psiakowi z Zamościa.Na pomoc czekają następne kudłacze,którym potrzebna jest pomoc na cito.

Posted

Nie przyjmuje, ale Ineczkową rodzinę (z Białogonkowa Ineczka jest) w końcu przyjął. Jednak fakt, dogo ma swoje humorki :(

Posted

Ineczkowa rodzinka na innej zasadzie się zalogowała, że się tak wyrażę po dogoznajomości ;)

Brzmi tajemniczo ;)

Anula te szelki "norwegi" faktycznie są mocno wygodne, ale niestety pies szybko z nich wychodzi. Nawet mój nierozbierający się z szelek pies potrafi się z nich wysowobodzić, więc może oprócz nich warto zaopatrzyć się w szelki, z których pies nie wyjdzie tak łatwo, np. guardy - przynajmniej tak na początek, do czasu aż Silverek się nie zaaklimatyzuje w nowym domku. Lepiej dmuchać na zimne ;)

Posted

Są dobre, mój pies je lubi, ja zresztą też, ale mają właśnie jedną wadą: każdy pies może z nich wyjść, jeśli chce... dlatego radziłabym na początek, by Silverek chodził w szelkach od Zea. Oczywiście to moja luźna propozycja, wynikająca z troski o malucha :)

Pozwolę sobie na małe OT i zaproszę Was na wątek staruszka... który nie ma lokum, rodziny, pieniędzy. A za to listę chorób: http://www.dogomania.com/forum/topic/333682-sponiewierany-staruszek-franio-z-ulicy-ma-15-latale-chce-%C5%BCy%C4%87/