Agnieszka103 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Czy dane do przelewu takie same jak na Filipka? Quote
Bogusik Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Anula potwierdziła załatwianie transportu, więc lecimy zgodnie z planem Toli. Zatem jutro Silverek zaczyna nowe życie, a w piątek wieczorkiem będzie już w hoteliku :) Tak,wszystko się zgadza! :) Jestem i ja i tak jak napisałam na wątku Filipka - przenoszę na Silvera deklaracje Czy dane do przelewu takie same jak na Filipka? Bardzo dziękujemy za przeniesienie deklaracji na Silverka :) Konto to samo co było na Filipka :) Quote
b-b Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Zaglądam i trzymam kciuki za powodzenie akcji TRANSPORT :) Quote
marmosia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ciotki, ciotki, czy mam gościowi rozglądać się za domkiem??? Quote
Bogusik Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ciotki, ciotki, czy mam gościowi rozglądać się za domkiem??? mamrosiu,każda pomoc mile widziana :) Tyle tylko,że jeszcze nie wiele o nim wiemy... Quote
Nadziejka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 kciukamy oj kciukamy za serduszko :) Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Silverek zaczyna nowe życie - opuścił dziś schron i "do auta gnał, że nie mogłyśmy za nim nadążyc" - tak napisała mi Tola. Teraz jest doprowadzany do porządku przed podróżą do hoteliku Szafirki w Nowej Soli. 1 Quote
Bogusik Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Silverek zaczyna nowe życie - opuścił dziś schron i "do auta gnał, że nie mogłyśmy za nim nadążyc" - tak napisała mi Tola. Teraz jest doprowadzany do porządku przed podróżą do hoteliku Szafirki w Nowej Soli. Jak dobrze,że już po za schronem! :) Czekamy zatem na dalsze relacje i oczywiście zdjęcia Silverusia :) Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jak dobrze,że już po za schronem! :) Czekamy zatem na dalsze relacje i oczywiście zdjęcia Silverusia :) Bardzo dobrze :) Tak jak napisała Havanka - chłopak tak gonił do auta, że ledwo go utrzymałyśmy na smyczy;) Teraz wykapany i wyspacerowany śpi sobie smacznie. Jutro ciężki dzień przed chłopakiem - pati przyjeżdża o 6 rano. Silverek okazał się trochę większym pieskiem - wazy 13,50, w tym boksie z dużymi psami wydawał się taki malutki. Ale charakter ma cudowny - nie boi się nowego, jest ufny, radosny :) Nie wiem jak będzie z jedzeniem, ale z podaniem tabletki na odrobaczenie były spore problemy - chłopak zainteresowany otoczeniem, a nie smaczkami. Wetowi trochę nie podobało się jedno uszko, trzeba to kontrolować. Ostatnie minuty w schronie Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nie mogę się napatrzeć... Silver chyba czuje, że coś się zmienia, że opuszcza to miejsce na zawsze. Widać, ze jest podekscytowany. Ciekawe, jak wyglądała jego kąpiel? Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nie mogę się napatrzeć... Silver chyba czuje, że coś się zmienia, że opuszcza to miejsce na zawsze. Widać, ze jest podekscytowany. Ciekawe, jak wyglądała jego kąpiel? Bardzo dobrze :) Oba psiaki grzeczne, jakby rozumiały, ze nowe życie zaczyna się od kąpieli ;) Zadra dzwoniła potem i mówiła, ze zaden z ostatnio zabieranych psów nie był tak brudny i cuchnący jak Silver. Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Bardzo dobrze :) Oba psiaki grzeczne, jakby rozumiały, ze nowe życie zaczyna się od kąpieli ;) Zadra dzwoniła potem i mówiła, ze zaden z ostatnio zabieranych psów nie był tak brudny i cuchnący jak Silver. Silver musiał przez to bardzo cierpieć w schronie, zwłaszcza w te upały. Zresztą, było to widać na zdjeciach. Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Mam nadzieję że nic mu się przez te upały nie zrobiło pod futerkiem. Quote
Anula Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Już jestem u Silvera.Kochani serdecznie dziękuję za przeniesienie deklaracji i za już drugą wpłatę dla Silverka.Agnieszka 103 zasiliła konto deklaracją stałą za IX - 5,00zł.Bardzo,bardzo dziękuję.Havance,nieocenionej także dziękuję za bazarek kilometrowy.Jest to nieoceniona pomoc w przypadku dość sporych kosztów za transport Silvera. Jestem szczęśliwa,że dzięki Toli i wielu osobom,Silver opuścił Schronisko. Będę myślami z Silverem aby szczęśliwie dotarł do szafirki. Tola,dziękuję za zdjęcia,będą bardzo przydatne do ogłoszeń. Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Juz wolny, Jak cudnie, tak strasznie mi przypomina moja sunie ze az sie poplakalam, Silverku teraz wszystko dobrze bedzie.... Jak biegt do autka to znaczy ze zna.....13,5 kg z ta kupa koldunow czy bez? Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Już jestem u Silvera.Kochani serdecznie dziękuję za przeniesienie deklaracji i za już drugą wpłatę dla Silverka.Agnieszka 103 zasiliła konto deklaracją stałą za IX - 5,00zł.Bardzo,bardzo dziękuję.Havance,nieocenionej także dziękuję za bazarek kilometrowy.Jest to nieoceniona pomoc w przypadku dość sporych kosztów za transport Silvera. Jestem szczęśliwa,że dzięki Toli i wielu osobom,Silver opuścił Schronisko. Będę myślami z Silverem aby szczęśliwie dotarł do szafirki. Tola,dziękuję za zdjęcia,będą bardzo przydatne do ogłoszeń. Anulka - one nie bardzo nadają się do ogłoszeń; te po kąpieli są niezbyt wyrażne, bo robione telefonem. Na lepsze zdjęcia zbrakło czasu, w schronie pojawiły się nieprzewidziane problemy, wróciłyśmy z zadra póżniej, niż planowalyśmy Może zadra coś tam jeszcze zrobi wieczorem... Quote
Anula Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Tolu,ja się cieszę z każdego zdjęcia,ponieważ, zazwyczaj jest problem ze zdjęciami do ogłoszeń. Tolu,Silver jest odrobaczony,tak? Czy odpchlony? Ma obróżkę,smycz,książeczkę? Po Filipku zostały pieniążki w kwocie 949,79zł,z tym,że Filipek miał opłacony Hotelik do końca września,a więc Hotelik mamy opłacony za wrzesień i jeszcze jakaś kwota zostanie przeniesiona na październik.Rozliczę się z szafirką i zakończę finanse Filipka, tym samym przeniosę pieniążki na Silvera. Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Juz wolny, Jak cudnie, tak strasznie mi przypomina moja sunie ze az sie poplakalam, Silverku teraz wszystko dobrze bedzie.... Jak biegt do autka to znaczy ze zna.....13,5 kg z ta kupa koldunow czy bez? JUż po kąpieli, tyle ważył chyba Filipek... Quote
Recommended Posts