Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojej Pumie w trakcie "odchowywania kotów" przyszło do głowy, że jako dobra matka powinna po nich sprzątać. Poczęstowała się z kuwety, o czym powiedziała mi córka. Za drugim podejściem zostałą złapana na gorącym uczynku, dostała takiego dzwona, że aż zadźwięczało i mam spokój.

Królicze jej nie fascynują (na szczęście - bo miałaby tego w bród).

............

A co do bąków - każdego psa, w tym bulla - przebijają moje koty.

Matko - to jest katastrofa ekologiczna.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tufi przejżałam tylko "podtytuły" tej rozprawy i nieźle się ubawiłam, że można wpaść na pomysł by w ogóle zadać tanie pytania, np.:

1. Czy nadmierne pierdzenie może doprowadzić do impotencji? :stupid:

2. Czy można złapać bąka do słoika, tak na później?:stupid:

3. Czy pierdnięcie w przestrzeni kosmicznej mogłoby nadać człowiekowi (bez skafandra) pęd? :stupid:

4. Czy znajdowanie przyjemności w wąchaniu własnych bąków jest normalne?:stupid:

5. Dlaczego bąki zawsze podążają za pierdzącym? :stupid:

I wiele innych równie mówiąc oglednie mało mądrych pytań.

Choć co do zapachu tych kocich i psich to jak najbardziej rozumiem.

Posted

Tufi widzę ,że nurtował Cię temat :hmmmm: :cunao: . Ja też uśmiałam się czytając same tytuły ,reszty chwilowo nie zgłębiałam.

Posted

Temat nurtujacy, aczkolwiek - jak w wielu przypadkach - jak sie nie szuka, to sie znajduje przypadkiem :D Przesledzilam naglowki i watek psio-koci - na reszte nie mam sily :D

Posted
3. Czy pierdnięcie w przestrzeni kosmicznej mogłoby nadać człowiekowi (bez skafandra) pęd?

Czy ktoś z was oglądał film "Rocketman"?

Tam była taka scena jak szli sobie w skafandrach po powierzchni Marsa czy Księżyca (nie pamiętam). Skafandry mieli połączone między sobą przewodami doprowadzającymi tlen......

No i jeden z nich walił bąka za bąkiem. Resztę sobie pewnie wyobrażacie....te komentarze pozostałych! :lol: :lol: :lol: