Monik@ Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Mojej Pumie w trakcie "odchowywania kotów" przyszło do głowy, że jako dobra matka powinna po nich sprzątać. Poczęstowała się z kuwety, o czym powiedziała mi córka. Za drugim podejściem zostałą złapana na gorącym uczynku, dostała takiego dzwona, że aż zadźwięczało i mam spokój. Królicze jej nie fascynują (na szczęście - bo miałaby tego w bród). ............ A co do bąków - każdego psa, w tym bulla - przebijają moje koty. Matko - to jest katastrofa ekologiczna. Quote
tufi Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 Oto rozprawa na drazniacy nas temat :) Polecam szczegolnie rozdzial: Dlaczego bąki kotów i psów tak okropnie śmierdzą? http://www.gumniak.risp.pl/go.php?crid=16 :lol: :lol: :lol: Quote
lapis Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Tufi przejżałam tylko "podtytuły" tej rozprawy i nieźle się ubawiłam, że można wpaść na pomysł by w ogóle zadać tanie pytania, np.: 1. Czy nadmierne pierdzenie może doprowadzić do impotencji? :stupid: 2. Czy można złapać bąka do słoika, tak na później?:stupid: 3. Czy pierdnięcie w przestrzeni kosmicznej mogłoby nadać człowiekowi (bez skafandra) pęd? :stupid: 4. Czy znajdowanie przyjemności w wąchaniu własnych bąków jest normalne?:stupid: 5. Dlaczego bąki zawsze podążają za pierdzącym? :stupid: I wiele innych równie mówiąc oglednie mało mądrych pytań. Choć co do zapachu tych kocich i psich to jak najbardziej rozumiem. Quote
333 Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Tufi widzę ,że nurtował Cię temat :hmmmm: :cunao: . Ja też uśmiałam się czytając same tytuły ,reszty chwilowo nie zgłębiałam. Quote
Matisse Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Na temat pierdzenia jest tez dosc obszerny artykul w ksiazce Salvadora Dali po tytulem Dziennik Geniusza, warto poczytac :wink: Quote
tufi Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 Temat nurtujacy, aczkolwiek - jak w wielu przypadkach - jak sie nie szuka, to sie znajduje przypadkiem :D Przesledzilam naglowki i watek psio-koci - na reszte nie mam sily :D Quote
Monik@ Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 3. Czy pierdnięcie w przestrzeni kosmicznej mogłoby nadać człowiekowi (bez skafandra) pęd? Czy ktoś z was oglądał film "Rocketman"? Tam była taka scena jak szli sobie w skafandrach po powierzchni Marsa czy Księżyca (nie pamiętam). Skafandry mieli połączone między sobą przewodami doprowadzającymi tlen...... No i jeden z nich walił bąka za bąkiem. Resztę sobie pewnie wyobrażacie....te komentarze pozostałych! :lol: :lol: :lol: Quote
lapis Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Nie widziałam, ale mogę to sobie tylko wyobrazić Quote
Recommended Posts