Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z ta deska ja bym radzila uwazac, mojemu psy zawsze spadala klapa ze smietnika jak tam grzebal, a teraz jak tylko sie ruszy smietnikiem, to Athas chce go zezrec i jest przy tym wsciekly jak nie wiem...

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Eryka nie Twój pierwszy i nie ostatni.

Moja też parę kupek "zaliczyła".

Próbowałam różnych specyfików, ale dopiero SALVIKAL (sprawdzony na kilku pieskach) pomógł.

Od tamtej pory Leia jest grzeczna i kupek nie je. :D

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

Powinnaś dostać ten preparat w normalnym sklepie dla zwierzaków, u weta też kupisz tylko odpowiednio drożej.

Ja kupuję w hurtowni i za puszkę 0,5 kg płacę 16 pln.

W sklepie będzie troszkę drożej.

Twojemu maluchowi brakuje widocznie jakiś witamin stąd ta konsumpcja.

Pozdrawiam

Posted
a dziś (jak Gosi nie było w domu) kotek zwymiotował i Emi TO zjadła :eek:

o fee

Przpomniały mi się czasy jak Crazy zjadała kupy, najlepiej ludzkie :o .

Ale na szczęscie barzdo szybko jej przeszło.

Posted

Leia na szczęście ludzkich kup nie zjadała.

Ale za to królicze jej smakowały. :D

Potrafiła (teraz jej przeszło) chodzić za Maxem i trącać go w zadek ... bo może coś smacznego właśnie wypadnie.

Pozdrawiam

Posted

łojezu bonnie, super to musialo wygladac

ale nic nie przebije mojej chrzestnej corki...

a bylo to tak... weronika ma straszny apetyt, i pewnego dnai przyszla do mnie z wizyta, ze swoja babcia, zaczelysmy sobie rozmawiac, a roczne raczkujace dziecko przemieszczalo si epo mieszkaniu.

taa tak sie zagadalysmy, ze zlapalysmy ja dopiero przy misce kota, pelnej eukanuby (mniam mniam)

do tej pory nie wtajemniczylam jej mamy o incydencie, ale cala rodzina wie i jest dosc smiesznie

pozdrawiamy eryka i ahsan

Posted

Moje obie córki gdy zaczynały raczkować podjadały Jeepowi royala. On wtedy siadał przy misce myśląc , że mała ma coś lepszego i najczęściej jak ich dopadałam to byli na etapie dzielenia się tzn on troszkę poglamał , potem oddał jej , potem ona to samo... aż wredna matka przerywała ucztę :evil:

Posted

Moją sunię salvikal wyprowadził z "kupowego obżarstwa", mojej koleżanki też, więc mam nadzieję, że i Twojemu pomoże.

Pozdrawiam

Posted

napewno Beata mi pomoze, a powiedz mi prosze, jak go stosujesz? posypujesz jedzenie? czy moze jakos inaczej przemycasz...

pozdrawiam wiosennie

eryka@ahsan

Posted

Leia dostaje salvikal razem z jedzeniem gotowanym.

Mieszam wszystko razem i zjada bez problemu.

Zresztą ona jest z tych psów co to im wszystko smakuje. :D

Ponieważ Leia waży ok. 29 kg to dostaje 3 łyżeczki od herbaty tego preparatu.

Z tego co pamiętam mówiłaś, że Ahsan dostaje suchą karmę tylko, więc może zapytaj weta jak podawać salvikal z suchym jedzeniem.

Pozdrawiam

Posted
Moje obie córki gdy zaczynały raczkować podjadały Jeepowi royala. On wtedy siadał przy misce myśląc , że mała ma coś lepszego i najczęściej jak ich dopadałam to byli na etapie dzielenia się tzn on troszkę poglamał , potem oddał jej , potem ona to samo... aż wredna matka przerywała ucztę :evil:

chciałabym to zobaczyć :cunao: :roflt:

Posted
No nie wiem jak tak można Lapis wącha i.............

dzięki Bogu idzie dalej :Dog_run:

spokojnie spokojnie ten sie smieje kto sie smieje ostatni

moj pieseczek tez tylko z obrzydzeniem obwachiwal koopki a teraz trezsie sie na sam widok i wpiernicza brrrrr

zygac mi sie chce

Eryka wykrakałaś. :evilbat:

Wczoraj był pierwszy spacer po lesie i kupki dzika. :grab: (dobrze, że tych od dzika nie ma na podwrku)

PS> A, byliśmy ze znajomymi z ich psem, i Marek bawiąc się z psiakami usiadł pod drzewe i Lapis wylizał mu buzię.

Ciekawe czy Iza dawała mu potem buzi :question: :question: :question:

Posted

Pozwolicie, że tamat kooop będzie ciagniety w jednym topiku? Bo się jakoś rozpączkował i tu i topiku "mój Ahsanek", a chiba jeden wystarczy... :wink:

Dag-mod

:evilbat: