Matisse Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Z ta deska ja bym radzila uwazac, mojemu psy zawsze spadala klapa ze smietnika jak tam grzebal, a teraz jak tylko sie ruszy smietnikiem, to Athas chce go zezrec i jest przy tym wsciekly jak nie wiem... Quote
eryka Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 nie ma obawy z ta deseczka... to zlosliwosc rzeczy martwych :evilbat: Quote
Matisse Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 Moj kosz tez byl zlosliwoscia rzeczy martwych, ale Athas chyba nie zrozumial :evilbat: Quote
eryka Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 do ahsanka ta deseczka dociera bez zarzutu hehehe Quote
eryka Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 ratunku moj pies zjadl koooooooope nie kocham juz go dag pliz przypomnij sobie jakie to tabletki dawalas chrumie Quote
Bonnie Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Eryka nie Twój pierwszy i nie ostatni. Moja też parę kupek "zaliczyła". Próbowałam różnych specyfików, ale dopiero SALVIKAL (sprawdzony na kilku pieskach) pomógł. Od tamtej pory Leia jest grzeczna i kupek nie je. :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
eryka Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 i to w takim sklepie dla zwierzat jest? czy musze sie do weta telepac? pozdrawaim (nadal sie go brzydze) bleeeeeeeeeee Quote
Bonnie Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Powinnaś dostać ten preparat w normalnym sklepie dla zwierzaków, u weta też kupisz tylko odpowiednio drożej. Ja kupuję w hurtowni i za puszkę 0,5 kg płacę 16 pln. W sklepie będzie troszkę drożej. Twojemu maluchowi brakuje widocznie jakiś witamin stąd ta konsumpcja. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
GOSIA09 Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Moja nie dość że zjadła kupe to kiedyś zwymiotowała i to zjadła to dopiero obrzydliwe Quote
banjo Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 a dziś (jak Gosi nie było w domu) kotek zwymiotował i Emi TO zjadła :eek: Quote
333 Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Eryka , a czy wyszorowałaś Ashankowi ząbki :lol: . Ja swego czasu musiałam zakupić parę szczotek do zębów dla Jeep. Quote
Crazy@ Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 a dziś (jak Gosi nie było w domu) kotek zwymiotował i Emi TO zjadła :eek: o fee Przpomniały mi się czasy jak Crazy zjadała kupy, najlepiej ludzkie :o . Ale na szczęscie barzdo szybko jej przeszło. Quote
Bonnie Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Leia na szczęście ludzkich kup nie zjadała. Ale za to królicze jej smakowały. :D Potrafiła (teraz jej przeszło) chodzić za Maxem i trącać go w zadek ... bo może coś smacznego właśnie wypadnie. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
tufi Posted March 16, 2004 Author Posted March 16, 2004 Taki automat dokarmiajacy - krolik :) o fuuuj 0X Quote
eryka Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 łojezu bonnie, super to musialo wygladac ale nic nie przebije mojej chrzestnej corki... a bylo to tak... weronika ma straszny apetyt, i pewnego dnai przyszla do mnie z wizyta, ze swoja babcia, zaczelysmy sobie rozmawiac, a roczne raczkujace dziecko przemieszczalo si epo mieszkaniu. taa tak sie zagadalysmy, ze zlapalysmy ja dopiero przy misce kota, pelnej eukanuby (mniam mniam) do tej pory nie wtajemniczylam jej mamy o incydencie, ale cala rodzina wie i jest dosc smiesznie pozdrawiamy eryka i ahsan Quote
333 Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Moje obie córki gdy zaczynały raczkować podjadały Jeepowi royala. On wtedy siadał przy misce myśląc , że mała ma coś lepszego i najczęściej jak ich dopadałam to byli na etapie dzielenia się tzn on troszkę poglamał , potem oddał jej , potem ona to samo... aż wredna matka przerywała ucztę :evil: Quote
eryka Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 kupilam ten salvikal mam nadzieje, ze szybko zobacze poprawe nie chce psa koopozercy ble ble ble Quote
Bonnie Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Moją sunię salvikal wyprowadził z "kupowego obżarstwa", mojej koleżanki też, więc mam nadzieję, że i Twojemu pomoże. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
GOSIA09 Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 To ja dzisiaj tez kupie bo moja własciwie na dworzu nie je ale sprząta w kuwecie kotu Quote
eryka Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 napewno Beata mi pomoze, a powiedz mi prosze, jak go stosujesz? posypujesz jedzenie? czy moze jakos inaczej przemycasz... pozdrawiam wiosennie eryka@ahsan Quote
Bonnie Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Leia dostaje salvikal razem z jedzeniem gotowanym. Mieszam wszystko razem i zjada bez problemu. Zresztą ona jest z tych psów co to im wszystko smakuje. :D Ponieważ Leia waży ok. 29 kg to dostaje 3 łyżeczki od herbaty tego preparatu. Z tego co pamiętam mówiłaś, że Ahsan dostaje suchą karmę tylko, więc może zapytaj weta jak podawać salvikal z suchym jedzeniem. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
lapis Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 Moje obie córki gdy zaczynały raczkować podjadały Jeepowi royala. On wtedy siadał przy misce myśląc , że mała ma coś lepszego i najczęściej jak ich dopadałam to byli na etapie dzielenia się tzn on troszkę poglamał , potem oddał jej , potem ona to samo... aż wredna matka przerywała ucztę :evil: chciałabym to zobaczyć :cunao: :roflt: Quote
lapis Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 No nie wiem jak tak można Lapis wącha i.............dzięki Bogu idzie dalej :Dog_run: spokojnie spokojnie ten sie smieje kto sie smieje ostatnimoj pieseczek tez tylko z obrzydzeniem obwachiwal koopki a teraz trezsie sie na sam widok i wpiernicza brrrrr zygac mi sie chce Eryka wykrakałaś. :evilbat: Wczoraj był pierwszy spacer po lesie i kupki dzika. :grab: (dobrze, że tych od dzika nie ma na podwrku) PS> A, byliśmy ze znajomymi z ich psem, i Marek bawiąc się z psiakami usiadł pod drzewe i Lapis wylizał mu buzię. Ciekawe czy Iza dawała mu potem buzi :question: :question: :question: Quote
GOSIA09 Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 Emi na razie na dworzu wącha i idzie dalej :lol: Ale już kocie z kuwety podjada Quote
Dag Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 Pozwolicie, że tamat kooop będzie ciagniety w jednym topiku? Bo się jakoś rozpączkował i tu i topiku "mój Ahsanek", a chiba jeden wystarczy... :wink: Dag-mod :evilbat: Quote
Recommended Posts