caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Świetnie wiadomości!!!!!!! bardzo się cieszę że nie jest to jakies straszne schorzenie :multi::multi::multi: lekarz na 6 + z ta zniżką - kochany :loveu: Quote
albiemu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 rewelacyjne wieści, fakt ma wadę serca ale w łagodnej postaci więc lepiej być nie może na to co mamy :) JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!! Ruszamy z poszukiwaniem domku dla Maksia, wiemy co juz mamy. Trzeba zrobić allegro od nowa :) Wierzę niebawem Maks będzie grandził w nowym domku :) Quote
albiemu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :loveu::multi::p:lol: :cool3: :loveu::multi::p:lol: :cool3: :loveu::multi::p:lol: :cool3: :loveu::multi::p:lol: :cool3: :loveu::multi::p:lol: :cool3: :loveu::multi::p:lol: :cool3: dla Weta sto usmiechów!!!! Było sto ale nie można tyle wkleić. WILEKIE DZIĘKI!!! Quote
mariee Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 poczekajcie moze do wieczora , bedzie dzwonic Pania z wawy z tego pierwszego domku. Nie wiem czy ma juz innego boksera, ale ma dzwonic do mnie wieczorkiem?! Quote
albiemu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 o kurcze, no to trzymamy kciuki - było by idealnie tym bardziej, że tam jest dr Niziołek Quote
Becia66 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Super wieści...:Cool!::Cool!: Maksio trzymaj się !!! Domek już blisko...:lol: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 i cos wiadomo o domku w Warszawie?? Quote
AgaiTheta Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dajcie znać jak z domkami, kilka mamy w kieszeni ;) Quote
Kluska4 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zapraszam na bazarek - kubki z boksiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80496 Quote
albiemu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Mariee jakie wieści po wczorajszej rozmowie telefonicznej? Quote
mariee Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 albiemu napisał(a):Mariee jakie wieści po wczorajszej rozmowie telefonicznej? Pani Hania dzisiaj bedzie rozmawiac z dr.Niziolkiem! jaka bedzie decyzja ? musimy jeszcze poczekac! Quote
albiemu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dobrze, że jest zainteresowana i chce porozmawiać z fachowcem - to znaczy, że jest odpowiedzialna i jej zależy :) Bez względu na jej decyzję cieszę się, że jest osobą odpowiedzialną, której los Maksia nie jest obojętny. Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 albiemu napisał(a):dobrze, że jest zainteresowana i chce porozmawiać z fachowcem - to znaczy, że jest odpowiedzialna i jej zależy :) Bez względu na jej decyzję cieszę się, że jest osobą odpowiedzialną, której los Maksia nie jest obojętny. Wyjełaś mi te słowa z ust :p Quote
albiemu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Maksiu Maksiuniu cioteczki się martwią i troszczą o Ciebie, oby się okazało, że domek własnie się szykuje na Twoje przyjęcie ... :) Quote
mariee Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Spędziliśmy z Maksiem dzisiaj trochę czasu, co za żywioł :loveu: Teraz sprawa kastracji! Co myślicie , kastrować ,nie kastrować? Jezeli kastrować to będę musiała podpisać zgodę, powiem szczerze ,ze boje sie trochę:shake: Quote
olenka_f Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ja bym nie kastrowała , chore serduszko a narkoza wiadomo.... różnie może być Quote
żywa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 olenka_f napisał(a):ja bym nie kastrowała , chore serduszko a narkoza wiadomo.... różnie może być ale w potencjalnym domku jest niesterylizowana sunia... trzeba kastrację zrobić w dobrej klinice z anastezjologiem Quote
albiemu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 jest ryzyko, trzeba dobrze się nad tym zastanowić - decyzję przedewszystkim niech podejmą lekarze, znaja się najlepiej i potencjalna pani - musimy zawsze brać pod uwagę w tym wszystkim dobro psa, Maks ma chore serce i to jest priorytet w tej decyzji. Quote
mariee Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dostalam info od Pani Hani! Witam pani Mario, rozmawiałam z dr. Niziołkiem. tak jak pani wspomniała, nie jest to nic bardzo groznego, niemniej taka wada wymaga jednak kontroli i ewentualnego leczenia. musimy jeszcze przemyśleć kwestię adopcji, nie chcemy pochopnie podejmować decyzji. Jeśli jest rodzina, która chce Maxa od razu, niech adoptuje. My prędzej czy później i tak przygarniemy jakieś porzucone nieszczęście. Jeśli jednak Max w przeciagu powiedzmy tygonia nie znajdzie domu, to myśle, ze jestesmy w stanie zdeklarować sie i ostatecznie dać odp. jakos w połowie przyszłego tygodnia. Quote
caroolcia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Skoro Państwo nie są na 100% zdecydowani to nie ma sensu... Trzeba na nowo ogłaszac chłopaczka i szukac mu bardzo dobrego domku!!!! Nowe allegro i cała reszta..... Quote
mariee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 to ktora z nas daje Maksia na allegro? Quote
caroolcia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 chyba dziewczyny wystawiały juz na allegro, czymi sie wydaje - wystarczyłoby wtedy kliknac wystaw ponownie - jak sie nikt nie zglosi to ja jutro zrobie Quote
Reno2001 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja robiłam Maxiowi allegro, ale niestety zastapiłam je innym psiakiem, bo byłam pewna, że domek się zdecyduje. Potem wyszły te wszystkie problemy... Niemniej ja go moge wystawić ponownie. Dajcie tylko znać. Quote
Recommended Posts