Becia66 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dobrze że środa już niedługo, niech się to wszystko wyjaśni do końca. bo póki co nie wiemy jak bardzo Maksio jest chory...:shake: A może nie bardzo ? :lol: Quote
Kluska4 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Trzymamy kciuki za jak najlepsze wyniki :roll: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Słuchajcie - a kto maksia zawozi??? i jak z finansowaniem tego wyjazdu??? sa na to pieniazki??? Quote
albiemu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No właśnie zaczynają się schody. Atik z powodów osobistych niestety musi na chwilę nas zostawić, Mariee jest chora i wciąż się kuruje. Potrzebujemy kasy na transport i kogoś kto przewiezie, tak samo zapłacić potrzeba Niziołkowi. Zapytamy go o konkretny koszt badań. Musimy się mobilizować i to szybko. W tym momencie kasa potrzebna na transport i badanie psa. Mam pytanie i prośbę - czy wiecie coś o dziewczynach z Warszawy, które pomagają w adopcjach bokserów? Może któraś z nich byłaby w stanie przyjechać po Maksia do kliniki. No chyba, że Mariee uda się wykurować - chociaż ona też już może co robi i trzeba uszanować jej stan zdrowia. Potrzebna jest nam zdrowa. Nie panikujemy organizujemy się! Quote
albiemu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jeśli któraś z Was będzie mogła pomóc finansowo, podam na pm swoje konto. W zależności od dalszych działań podam kasę dalej - chyba, że macie lepszy pomysł. Tytułu narazie nie zmieniam, że zbieramy kasę bo nie ma Beci66 w domu, jak wróci doda w tytule watku prośbę o pomoc finansową. Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ja mam 100 pln z aukcji dla maksia i caly czas czekam komu i gdzie - kto poprowadzi maksia od strony finansowej? Quote
albiemu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Marysia zawiezie Maksia. :loveu: Koszt badania to około 200 zł do tego paliwo. Proszę przelewać na konto mariee, które będziemy rozsyłać na pm. :help1: Zaznaczajcie proszę kto wpłaca na dogo, kwoty nie musicie naturalnie - Mariee zrobi potem łączne rozliczenie uzbieranej kwoty i na co poszła kasa. Jesli pieniążków zostanie pójdą na rozliczenie hoteliku Maksia w klinice w Lublinie. DZIĘKI ZA KAŻDĄ ZŁOTÓWKĘ!! :loveu: Quote
albiemu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :grins::Rose:caroolcia dzięki wielkie, to naprawdę wielka pomoc!!! Quote
albiemu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 mariie wysłałam 40 zł, niestety nie jestem w stanie więcej - mam nadzieję uda nam się uzbierać całą potrzebna kwotę Quote
żywa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 poproszę konto mariee nie wiele ale wyślę Quote
Becia66 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Mam chore serduszko... :great::great::great: Quote
albiemu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 podnosimy Maksia - zbieramy kasę na transport i leczenie - PROSIMY O WSPARCIE KAŻDA ZŁOTÓWKA SIĘ PRZYDA Quote
mariee Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzisiaj dr. przygotuje dokumentacje badan a jutro rano wyjazd ! Quote
mariee Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 sa przelewy od: Caroolcia - 100 PL zywej - 100 PL albiemu - 40 PL -------------------------- razem: 240 PL Quote
albiemu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 czyli na styk wychodzi :) jeśli wet weźmie około 200 zł. Mariee na paliwo wystarczy a jak nie będziemy coś dalej dumać z kasą. Dziewczyny WIELKIE DZIĘKI :) Quote
Becia66 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 To ja żeby wyrównać do 300 zł - dorzucam 60 zł. :eviltong: Quote
mariee Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mamy dokumentacje Maksia, rano wyjazd! Trzymajcie kciuki, może to nic złego?! Maksio dzisiaj jak wyszedł wywijał piruety, ile to było radości:loveu: , witał wszystkich ludzi w poczekalni. Na spacerku nie wiedział komu ma już dawać buzi, czy mi czy Zbyszkowi. Chyba jest jemu tutaj dobrze, chętnie wraca do kliniki, zanim poszedł do siebie zdążył jeszcze wycałować panie z recepcji. Az milo nam było, ze taki szczęśliwy.Oby jutro okazało sie ,ze nic takiego z tym serduszkiem złego sie nie dzieje to będzie Super! Quote
Becia66 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Trzymamy mocno kciuki za zdrowie Maksia...:happy1::happy1: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 o rany!!!! ale słodki chłopaczek :loveu: becia 66 - bardzo dziekujemy :calus: Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Trzymamy kciuki za badania i za podróż. Powodzenia!!! Quote
albiemu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja sie kręcę nerwowo od rana i myślę o Maksiu, mam nadzieję wszystko będzie dobrze Quote
mariee Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Maksio ma łagodna (wrodzona) wade serca , łagodne zwezenie tetnicy plucnej W chwili obecnej nie wymaga leczenia. Co jakis czas kontrola lekarska( badanie osluchowe raz na 1-2 miesiace) a za po pol roku echo serca.W okresie letnim przy wysokich temperaturach byc moze bedzie wskazane podawanie lekow. Moze byc poddany kastracji. Mam nadzieje,ze wynik wszystkich bardzo zadawala?! Koszt konsultacji i badania 160 zl. Maksio dostal znizke , zaplacilam 100 PL Quote
Recommended Posts