Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

Posted

Atik napisał(a):
Jest zainteresowany. Tylko jest poumawiany z ludźmi na spotkania adopcyjne w różnych rejonach Polski już wcześniej.
to znaczy, ze ma wiecej boksiow na oku....zeby tylko jakiejs hodowli z tego nie bylo :roll:

Pamietajcie, ze jest jeszcze kilka innych boksiow lub mixow do adopcji, wiec moze wolne domki warto zatrzymac.

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pamietajcie, ze jest jeszcze kilka innych boksiow lub mixow do adopcji, wiec moze wolne domki warto zatrzymac.

Masz racje jeżeli wszystkie domki bedą sprawdzone i dobre to może każdy z nich weźmie innego boksia :cool3: przecież jest ich teraz zatrzęsienie :-(

Posted

becia66 napisał(a):
caroolcia, wysłałam ci wczoraj maila z załącznikiem...:roll:

To niestety TEN domek, o którym myślałam....wysłałam ci maila....

Czy jakiś domek został juz przetestowany??? Co z tą kastracją? MOzna zawsze nowy domek zobowiązać do kastracji w terminie....... od adopcjiw treści umowy adopcyjnej, a za to maluszek szybciek trafi do domku!

Posted

Ulka18, z tego nie będzie hodowli, bo domek chce wykastrowanego psa. To, że był poumawiany to bardzo dobrze, chce pojeździć, zobaczyć psy, ich reakcje na jego. Z wszystkich dotychczas zdobytych kontaktów ten domek podwarszawski jest najlepszy. Ale dam domkowi możliwość wyboru.

Posted

to dobrze, najwazniejsze zeby domek pasował pieskowie ale i zeby piesio był dobrze dobrany do domku - jego umiejetnosci imozliwosci, lepiej dluzej czekac i robić to pomalutku niż potem odbierac psiaka ktory znowu trafia za kratki bo dom sobie nie radzi - juz raz przez to przeszlam i teraz uwazam ze lepiej pomalutku ale do celu

Posted

Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :)

Posted

[quote name='Atik']Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :)no to :kciuki: za powodzenie akcji ;)

Posted

[quote name='Atik']Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :)
Bomba!!!!!!!!! czuje w tym reke lublińskiego aniołka ;) to jest własnie właściwa droga!!!!!

Posted

Dostałam takiego miłego maila w srawie boksia. Tak się zastanawiam, może zaprosić ta Panią na forum boksiów w potrzebie???
Chyba tak zrobię.

Oto mail:

witam moze moge pomoc finansowo sama mam boksera marcela a wczesniej byl maks tez bokser znam psychike tej rasy i wiem jakie to wrazliwe psiaki okropnie sie denerwuje czy znajdzie dom trzymam kciuki zeby jak najszybciej dobry czlowiek zaopiekowal sie i zabral go do cieplego domku jesli potrzebna pomoc finansowa to prosze dac znac serdecznie pozdrawiam ania z warszawy .

I co wy na to...???:loveu:

Posted

caroolcia, myślę, że pomoc w sfinansowaniu zabiegu i pobytu Maksia będzie potrzebna. Jak nowy domek się dorzuci to przekażemy na innego boksia.

Posted

dzisiaj żywa idzie sprawdzić domek w W-wie, zobaczymy czy to domek Maksia :) czy jeszcze nie ...
Na spokojnie - się ucieszę jak już padnie ostateczna decyzja.

Żywa DZIĘKI!