Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Atik napisał(a):Jest zainteresowany. Tylko jest poumawiany z ludźmi na spotkania adopcyjne w różnych rejonach Polski już wcześniej. to znaczy, ze ma wiecej boksiow na oku....zeby tylko jakiejs hodowli z tego nie bylo :roll: Pamietajcie, ze jest jeszcze kilka innych boksiow lub mixow do adopcji, wiec moze wolne domki warto zatrzymac. Quote
Reno2001 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja wystawiam też bordera Cygana z tym, że kontakt podany jest bezpośrednio na schronisko. Tak ma zostać czy dajemy jakis namiar na Was dziewczyny??? Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 becia66 napisał(a):caroolcia, wysłałam ci wczoraj maila z załącznikiem...:roll: jeszcze nie dotarł.... Quote
Hippies Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ulka18 napisał(a):Pamietajcie, ze jest jeszcze kilka innych boksiow lub mixow do adopcji, wiec moze wolne domki warto zatrzymac. Masz racje jeżeli wszystkie domki bedą sprawdzone i dobre to może każdy z nich weźmie innego boksia :cool3: przecież jest ich teraz zatrzęsienie :-( Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 becia66 napisał(a):caroolcia, wysłałam ci wczoraj maila z załącznikiem...:roll: To niestety TEN domek, o którym myślałam....wysłałam ci maila.... Czy jakiś domek został juz przetestowany??? Co z tą kastracją? MOzna zawsze nowy domek zobowiązać do kastracji w terminie....... od adopcjiw treści umowy adopcyjnej, a za to maluszek szybciek trafi do domku! Quote
Atik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ulka18, z tego nie będzie hodowli, bo domek chce wykastrowanego psa. To, że był poumawiany to bardzo dobrze, chce pojeździć, zobaczyć psy, ich reakcje na jego. Z wszystkich dotychczas zdobytych kontaktów ten domek podwarszawski jest najlepszy. Ale dam domkowi możliwość wyboru. Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 to dobrze, najwazniejsze zeby domek pasował pieskowie ale i zeby piesio był dobrze dobrany do domku - jego umiejetnosci imozliwosci, lepiej dluzej czekac i robić to pomalutku niż potem odbierac psiaka ktory znowu trafia za kratki bo dom sobie nie radzi - juz raz przez to przeszlam i teraz uwazam ze lepiej pomalutku ale do celu Quote
albiemu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jestem dokładnie tego samego zdania - niech ma juz dobry dom, skoro tyle na niego czekał i nie liczę tu tylko schroniska ale też czas jaki był u tego pacana Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :kciuki: za domeczek dla boxia może przy okazji inne boxie załapią się na domki skoro są chętni :razz: Quote
Kudłata Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No, i jak? Są jakieś wiadomości odnośnie domku? Mam szykować samochód? :cool3: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ...............cisza.......................... Quote
Atik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :) Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Atik']Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :)no to :kciuki: za powodzenie akcji ;) Quote
Kluska4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wspaniałe wieści :multi: Tak, tak. Trzymamy kciuki :p Quote
caroolcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Atik']Kudłata, szykuj samochód na środę, Maksio jedzie do Lublina na klinikę, gdzie będzie kastrowany a potem, miejmy nadzieję zabierze go już domek, :) Bomba!!!!!!!!! czuje w tym reke lublińskiego aniołka ;) to jest własnie właściwa droga!!!!! Quote
Reno2001 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dostałam takiego miłego maila w srawie boksia. Tak się zastanawiam, może zaprosić ta Panią na forum boksiów w potrzebie??? Chyba tak zrobię. Oto mail: witam moze moge pomoc finansowo sama mam boksera marcela a wczesniej byl maks tez bokser znam psychike tej rasy i wiem jakie to wrazliwe psiaki okropnie sie denerwuje czy znajdzie dom trzymam kciuki zeby jak najszybciej dobry czlowiek zaopiekowal sie i zabral go do cieplego domku jesli potrzebna pomoc finansowa to prosze dac znac serdecznie pozdrawiam ania z warszawy . I co wy na to...???:loveu: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a my grzeczniutko sobie czekamy na środe.... a jak wyglada z finansowaniem zabiegu?? Quote
Kudłata Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kurcze, ten Lublin to strasznie boksery lubi :lol: :Rose: Quote
AgaiTheta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jakby Wam ostało się domków, pamiętajcie o Żeberku zabiedzonym. Musimy mu szybko pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78485 Quote
Atik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 caroolcia, myślę, że pomoc w sfinansowaniu zabiegu i pobytu Maksia będzie potrzebna. Jak nowy domek się dorzuci to przekażemy na innego boksia. Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 sama finansowo bardzo kiepsko w tej chwili stoję, ale prosze zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240527156 Może ciegiełki też by było warto zrobić? jak myślicie? Quote
albiemu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dzisiaj żywa idzie sprawdzić domek w W-wie, zobaczymy czy to domek Maksia :) czy jeszcze nie ... Na spokojnie - się ucieszę jak już padnie ostateczna decyzja. Żywa DZIĘKI! Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 o rany aukcja juz zakończona! ledwo wstatwiłam hi hi hi W takim razie pierwsza stówka do skarpetki - tylko gdzie??komu?? Quote
żywa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Warszawski domek - super :) mam nadzieję, że Maksik tu trafi albiemu piszę pm Quote
Recommended Posts