Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy zainteresowanie najwyraźniej zniechęcają się problemami zdrowotnymi Maksia. Jeden z obserwatorów wycofał się, gdy napisałam na aukcji, że pies jest juz wykastrowany.
Ech, życie...:-(

Posted

Reno2001 napisał(a):
Wszyscy zainteresowanie najwyraźniej zniechęcają się problemami zdrowotnymi Maksia. Jeden z obserwatorów wycofał się, gdy napisałam na aukcji, że pies jest juz wykastrowany.
Ech, życie...:-(

i bardzo dobrze że taki się wycofał :mad:

Posted

U Maksia bez zmian, przywykl juz do sytuacji. Przyzywczail sie juz do nas i czeka jak przyjedziemy. Dzisiaj chcial dac susa za zajacem, myslalam ze mi bark wyskoczyl:cool3: Maksio juz nie skacze jak dawniej na czlowieka ,no i przybral troszke cialka :p . Nadal "Zero "telefonow !:(

Posted

Maksio zmężniał, wydoroślał chłopisko, trochę na wadze przybrał, ślicznie wygląda:loveu:

A odbiło mu się dzisiaj jak siedziałyśmy z mariee w samochodzie jak "rasowemu facetowi":lol:, myślałam że padne:megagrin::megagrin:

Posted

:evil_lol: ja siedziałam z Maksem z tylu Karina z Tojfelkiem z przodu, pomyślała chyba,ze to ja tak niekulturalnie sie zachowuje...tak nieśmiało sie odwróciła:loveu:

Posted

Dobre to było, nie ma co:D:-D:-D:lol!::megagrin::megagrin::lol!::megagrin::lol!:

Szkoda Maksiulka, taki grzeczny był i tak słodko zaspany, tulił się do mariee:loveu::loveu::calus:

Posted

[quote name='qarina_77']Maksio zmężniał, wydoroślał chłopisko, trochę na wadze przybrał, ślicznie wygląda:loveu:

A odbiło mu się dzisiaj jak siedziałyśmy z mariee w samochodzie jak "rasowemu facetowi":lol:, myślałam że padne:megagrin::megagrin:
:loveu::loveu::loveu:

Hahahahahaha :megagrin: