margo001 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='qarina_77']Maksio podbił już nie jedno serce:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ty tez miałaś to szczęście poznac Maksika :loveu:więc sama się przekonałaś że nie można mu się oprzec :loveu:kochany Maksiulek :loveu: Quote
qarina_77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='margo001']Ty tez miałaś to szczęście poznac Maksika :loveu:więc sama się przekonałaś że nie można mu się oprzec :loveu:kochany Maksiulek :loveu:[/quote] Dokładnie, nie można mu sie oprzeć:loveu: Nie zdawałam sobie sprawy że boksery są takie kochane przylepki i takie całuśniki:buzi: Quote
Atik Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bądźcie cierpliwi :p Mam wrażenie, że to ostatni weekend Maksia w klinice ;) Quote
mariee Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To ja Maksio Witam Cioteczki:loveu: tutaj z Ciocia Karina mariee mnie musia co tam masz? Quote
albiemu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Maksiu moje serce też podbił :)! Cudownie by było, gdyby to były jego sotatnie dni w klinice :) Mariee doszedł list? Quote
margo001 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='mariee'] Witaj Maksiulku słonko moje :loveu::loveu::loveu: Witaj Karinko miło mi Cię poznac :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy wszyskie dobre cioteczki :loveu: Quote
mariee Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kochany Maksiulka ! bylo dzisiaj przytulanie Quote
Aganiok Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 poszły prawie wszystkie cegiełki na Allegro :multi: wspaniale Maksio to piękny pies, zapada wszystkim w serce... Quote
albiemu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 pogoniłam swoich znajomucyh widzę, że kupili :) coś tam DZIĘKI TOWARZYSZE!!!!!! :D Quote
Akadna Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Aganiok']poszły prawie wszystkie cegiełki na Allegro :multi: wspaniale Maksio to piękny pies, zapada wszystkim w serce... O! To świetnie!:multi: Quote
mariee Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Maksiulke dzisiaj zabralam na wycieczke, lo matko jechal na przednim siedzeniu, zamocowany na szelkach smycza za zaglowek... a jak dostojnie siedzial, tylko na zakretach musialam reka przytrzymywac bo tracil rownowage:loveu: Quote
albiemu Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jak tam Maksiulek? Cud, miód, orzeszki pewnie jak zwykle :) Quote
mariee Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cud miod, a nawet wiecej:loveu: Orzeszki sa w porzadku tz, woreczki:) Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jaki słodki cukiereczek:loveu: Szok takie cudo było w schronie:shake::crazyeye: Quote
Zuza2610 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Maksiu, aleś ty słodki! :loveu: Na pewno szybko znajdziesz domek!;) Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 patrze, patrze i się napatrzeć nie mogę jakie z niego cuuudo :kiss_2: Quote
Recommended Posts