Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę że juz po wszystkim i że Maksio dobrze się czuje:loveu:

:grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::grins::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::D

Posted

Ach ten Maksio, wyskoczyl do nas jak poparzony "szaleniec", nie mozna bylo szelek zalozyc bo nie mogl ustac spokojnie:mad:
Wszystko u Maksia dobrze, byl na spacerku ,zachowywal sie jak przed zabiegiem. :loveu:

Posted

w imieniu koleżanki, wykupiłam na allegro cztery cegiełki, zapłaci przelewem więc będą inne dane niż kupującego. Wpłaci Renia K. z Rzeszowa :)

Jedna ważna rzecz, jak przychodzi potwierdzenie z allegro to w opisie jest aby zaznaczyć, że wpłata na Tonia, pasuje to poprawić.

Posted

Aganiok widzę, że allegro trochę ruszyło, cieszy mnie to. Mam nadzieję wcześniejsi kupujący, opisali przelew dobrze :)
Aganiok w pospiechu człowiek się mysli, normalna sprawa.

Posted

ja się nie pomyliłam, ale zapomniałam na śmierć, że mam jakiekolwiek powiadomienie z Allegro. Poprosiłam GreenEvil, że jeśli przyjdzie przelew "na Tonia" aby zaksiegowała pieniążki dla Maksa. Tonio obecnie ma już dom i nie potrzebuje pieniążków.
Wszystko pod kontrolą ;)

Posted

mariee tajemnicza, ma zlotą zasadę pisania dosłownie o konkretach, to chyab dobrze - nie robi nam nadziei tylko pisze jak minął dzień :)

TYLKO CZEKAĆ AŻ PADNIE TEKST - MAKS???? AAAAA!!!! MAKS!!! - MA DOM ....

CZEGO ŻYCZĘ ! :)

Posted

[quote name='mariee']Maksio musi sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc, ale domek tuz tuz![/quote]
no to i my się uzbrajamy w cierpliwość, brrrrr mam z tym wielkie kłopoty, bo ja niecierpliwa osoba jestem, ale dla Maksia wszystko:loveu: