mariee Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Makus sie str:diabloti:asznie rzadzi w domu , jest draniem, ostanio wzial sobie piwo i 10 pomaranczy z kuchni:evil_lol:. jakis czas temu karton mleka Quote
albiemu Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 heheheh :) to jakaś nowa sałatka ??? Mariee byłam w sobotę w schronie - nie ma boksiów żadnych i oby już nigdy nie było .... Quote
mariee Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie moze teraz byc, bo mam reke prawa w gipsie:diabloti: Quote
margo001 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hello Maksiu :loveu: Co za przystojniak z Ciebie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pozdrawiamy Maksia i jego rodzinkę :loveu: Quote
Becia66 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Aż łzy się cisną ze wzruszenia.....:loveu: piekny psiak, widac że szczęśliwy.:loveu: Pozdrawiam wszystkich co Maksia kochają.....:hand: Quote
mszelong Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Makuś cały szczęśliwy. Pieski się pogodziły ,rozrabiają razem. Makuś stara się rządzć i chyba mu się to udaje.Miał skaleczoną łapkę to Feluś go nie odstępował, cały czas go lizał.Miło żyć i wiem że czas i miłość zdziałają cuda, pozdrawiam Wszystkich dogomaniaków-mama Makusia i Felusia;) Quote
Becia66 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Co tam u Maksia słychać ? mam nadzieje że ze zdrowkiem wszystko dobrze...:lol: Quote
mariee Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Maksio z Felkiem ( Felek spi na Maksia pupie), aktulane foto Quote
halcia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tak wygodnie śpi,a mine ma marsową.Zreszta swoją miną ujął nas w tej starej budzie......artysta. Quote
mszelong Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam serdecznie i wszystkich gorąco pozdrawiam.U Makusia wszystko dobrze,kochają się z Felusiem jak bracia,wszędzie razem,nawet do naszego łóżka.Wieczorem panów nie można zgonić,Felek to jeszcze reaguje,a Makuś zapada w ciężki sen i żadna siła go nie ruszy.Do domu obcych nie wpuszcza,warczy na każdego.Trzeba mu tłumaczyć że to jakaś ciocia albo ktoś znajomy.broni mocno własnego terytorium.Jest kochany,na jego mordkę mogę patrzec godzinami i całować w ten kochany pyszczek,cudak przekochany.Żadnych oznak choroby,ale też cały czas jest na lekach.Rano i wieczorem dostaje swoje tableteczki na serduszko.:lol::lol::lol::lol: Quote
Becia66 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Cieszymy sie bardzo że u was wszystko w porządku i Makuś zdrowy i ma wspaniałego kolegę i świetnie się wam wszystkim układa.......:loveu::loveu::loveu::loveu: Niestety nie ze wszystkich domków mamy tak cudowne wieści....:shake: Całuski dla 2 boksiowatych pysiów od ciotek orzechowskich, a was serdecznie pozdrawiamy....:loveu: Quote
halcia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Balsamem na dusze ,tak dobre wiesci.Pozdrowienia. Quote
albiemu Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 warto dla takich wiadomości nie spać, zamartwiać się psim nieszczęściem ... Pozdrawiam naprawdę serdecznie ... Quote
Becia66 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Jak patrzę na te zdjęcia z pierwszego postu to żal serce ściska......:shake::-(... pamiętam dokładnie moment w którym je robiłam i załamkę jak patrzyłam na totalną psią depresję..... Maksiu miałeś szczęście wielkie że trafiłeś do tak wspaniałego domku....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mszelong Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to my mieliśmy szczęście że Makuś trafił do nas Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 mszelong napisał(a):to my mieliśmy szczęście że Makuś trafił do nas no nie licytujmy sie kto miał większe....:eviltong:.... Grunt że wszyscy szczęśliwi....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts