Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Makuś cały szczęśliwy. Pieski się pogodziły ,rozrabiają razem. Makuś stara się rządzć i chyba mu się to udaje.Miał skaleczoną łapkę to Feluś go nie odstępował, cały czas go lizał.Miło żyć i wiem że czas i miłość zdziałają cuda, pozdrawiam Wszystkich dogomaniaków-mama Makusia i Felusia;)

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie i wszystkich gorąco pozdrawiam.U Makusia wszystko dobrze,kochają się z Felusiem jak bracia,wszędzie razem,nawet do naszego łóżka.Wieczorem panów nie można zgonić,Felek to jeszcze reaguje,a Makuś zapada w ciężki sen i żadna siła go nie ruszy.Do domu obcych nie wpuszcza,warczy na każdego.Trzeba mu tłumaczyć że to jakaś ciocia albo ktoś znajomy.broni mocno własnego terytorium.Jest kochany,na jego mordkę mogę patrzec godzinami i całować w ten kochany pyszczek,cudak przekochany.Żadnych oznak choroby,ale też cały czas jest na lekach.Rano i wieczorem dostaje swoje tableteczki na serduszko.:lol::lol::lol::lol:

Posted

Cieszymy sie bardzo że u was wszystko w porządku i Makuś zdrowy i ma wspaniałego kolegę i świetnie się wam wszystkim układa.......:loveu::loveu::loveu::loveu:
Niestety nie ze wszystkich domków mamy tak cudowne wieści....:shake:
Całuski dla 2 boksiowatych pysiów od ciotek orzechowskich, a was serdecznie pozdrawiamy....:loveu:

Posted

Jak patrzę na te zdjęcia z pierwszego postu to żal serce ściska......:shake::-(...
pamiętam dokładnie moment w którym je robiłam i załamkę jak patrzyłam na totalną psią depresję..... Maksiu miałeś szczęście wielkie że trafiłeś do tak wspaniałego domku....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

mszelong napisał(a):
to my mieliśmy szczęście że Makuś trafił do nas

no nie licytujmy sie kto miał większe....:eviltong:....
Grunt że wszyscy szczęśliwi....:loveu::loveu::loveu: