caroolcia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 o rany!!! Ale sąsiedztwo - super hi hi hi Czekamy teraz cierlpiwie na relacje i zdjęcia z nowego domku!!!! Quote
Anja33 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O Matulu jakie dobre wieści z samego rana w poniedziałek Maksiu Serduszko Powodzenia:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aganiok Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja się również bardzo cieszę! I trzymam kciuki!!! Quote
Akadna Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Maksiu! Samych szczęśliwych dni!!!! :smilecol::smilecol: Quote
mariee Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nie ma żadnych z Maksiem problemów, rodzina pokochała Maksia bardzo... cukiereczek:loveu: Quote
Akadna Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='mariee']Nie ma żadnych z Maksiem problemów, rodzina pokochała Maksia bardzo... cukiereczek:loveu: swietnie!!! :multi: słodkości:loveu: Quote
Magdallena Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No takie wiadomości to ja chce codziennie ale wielka radość :):):):):):):) Quote
margo001 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mariee napisał(a):Nie ma żadnych z Maksiem problemów, rodzina pokochała Maksia bardzo... cukiereczek:loveu: Co za radośc :multi::multi::multi:jak się cieszę że Maksio do takich cudownych ludzi trafił to było mu pisane :loveu: No w końcu tyle czekał na ten domek,ale opłacało się :multi: Buziaki dla Maksia :calus:czekamy na fotki z nowego domku :loveu: Quote
albiemu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 olbrzymie podziękowania dla Ciebie Marysiu, że tak dzielnie znosiłaś moje napady wieczorne na gg, za cierpliwość, że miałaś ją aby mi odpowiadać na setki pytań :) - KOBITO!!!!!!!! NORMALNIE CZOŁA CHYLĘ PRZED TOBĄ!!!! Wiem, ja bardzo pokochałaś Maksa i jak trzeba się pozbyć swojego egozimu w imię miłości, zaangażowania. Najpiękniejszą cechą człowieka jest pozwolić odejść w imię miłości, lepszego jutra, nawet jeśli serce boli. Jestem szczęściarą, że Cie poznałam ATIK, Tobie również, to już trzeci bokser orzechowski, któremusie udało dzięki Tobie i Marysi. Jak będzie kolejny uderzam jak zwykle do Was dziewczyny. Dziękuje wszystkim obecnym na wątku, pomogliście podejmować czasem trudne decyzje, ale w spokoju, logicznie i z miłości do psów. MAKS Tobie gratuluje siebie samego bo fura gościa jesteś !!!!! :D Dziękuje nowym właścielom udało sięWam pozyskać fantastycznego członka rodziny. Quote
Zuza2610 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No, Maksiu, tak się cieszymy wszyscy! :loveu::loveu: Szczęścia w nowym domku, malutki!:multi: Quote
Atik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 albiemu, jak tylko będzie bokser w Orzechowcach to wal w ciemno ;) mariee, mamy jakieś nowe wieści od Maksia? :cool3: Quote
mariee Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak, mamy poranne wiesci:loveu: Maksio z Felusiem już razem wychodzą przez taras załatwić potrzeby fizjologiczne, jak bracia!:loveu: Natomiast w domu Felus pilnuje jeszcze kuchni i swego posłania .Dzisiaj rano było małe spięcie w kuchni, Maksio rzucił sie na Felusia , było to tylko takie skakanie, nic sie nie stało. Po woli chłopaki sie dogadują! :diabloti: Quote
Becia66 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Feluś z Maksiem pewnie się siłują , kto tu dominant będzie...:eviltong: Miejmy nadzieję że dojdą do porozumienia po dobroci...:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 becia66 napisał(a):Feluś z Maksiem pewnie się siłują , kto tu dominant będzie...:eviltong: Miejmy nadzieję że dojdą do porozumienia po dobroci...:eviltong: Jestem ciekawa, który mądrzejszy;)... Quote
mariee Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Obydwaj madrzy, skoro sie dogaduja:cool3: Quote
mszelong Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Maksio mieszka u nas już od kilku dni(5),jest kochany . Nigdy nie zapomnę jego smutnej minki ,jak zobaczyłam go pierwszy raz na allegro. wiedziałam że bedziemy jego rodziną.Rodziną na zawsze. Quote
Atik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witamy serdecznie nowych właścicieli Maksia :multi: Buziaki dla Was za ciepło okazane Maksiowi! Quote
Aganiok Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witamy serdecznie Maksiową rodzinkę!!!! Cieszę się, że wypatrzyliście go na Allegro. Pozdrawiamy serdecznie i.....czekamy na fotki :multi::razz: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ooo Pańcia Maksia się pojawiła - serdecznie witamy !!!! bardzo się cieszę z dobrych wieści o maksiku :multi: Quote
margo001 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 My również witamy Maksiową rodzinkę na dogo i pozdrawiamy serdeczcnie :multi::multi::multi: Mizianka po brzucholu dla Maksia i Felusia :loveu: Czekamy na foteczki :loveu: Quote
albiemu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czeka Was do dźwigania na swoich barach olrzymia miłość i wdzięczność Maksa - plecy zdrowe?? :D Ja chciałam bardzo podziękować Państwu za szansę na życie Maksa w miłości, spokoju wzajemnej trosce bo zanim poznał Marysię i Was tego nie miał. Miałam z nim do czynienia tak krótko a tyle mi dał :) Pozdrawiam serdecznie i witam WAS!!!! Proszę ukochać Maksia od cioteczek z Rzeszowa! Quote
credita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 my też witamy Maksiową rodzinkę i czekamy na nowe wieści :loveu: Quote
mariee Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To dla Was cioteczki i wujaszki, zebyscie nie zapomnieli o Maksiu:loveu: Maksio w pracy Po ciezkiej pracy, drzemka !:p Quote
Aganiok Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ja nie mogę :loveu: a jaki ma różowy kocyk :multi: Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No ładnie maksiu zmuszany do pracy biurowej :mad: :evil_lol: Rewelacja - ciągle jest z Pańcią - szok - domek rewelacyjny:multi: Quote
Recommended Posts