Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariee napisał(a):
Nie ma żadnych z Maksiem problemów, rodzina pokochała Maksia bardzo... cukiereczek:loveu:

Co za radośc :multi::multi::multi:jak się cieszę że Maksio do takich cudownych ludzi trafił to było mu pisane :loveu: No w końcu tyle czekał na ten domek,ale opłacało się :multi:
Buziaki dla Maksia :calus:czekamy na fotki z nowego domku :loveu:

Posted

olbrzymie podziękowania dla Ciebie Marysiu, że tak dzielnie znosiłaś moje napady wieczorne na gg, za cierpliwość, że miałaś ją aby mi odpowiadać na setki pytań :) - KOBITO!!!!!!!! NORMALNIE CZOŁA CHYLĘ PRZED TOBĄ!!!! Wiem, ja bardzo pokochałaś Maksa i jak trzeba się pozbyć swojego egozimu w imię miłości, zaangażowania. Najpiękniejszą cechą człowieka jest pozwolić odejść w imię miłości, lepszego jutra, nawet jeśli serce boli. Jestem szczęściarą, że Cie poznałam

ATIK, Tobie również, to już trzeci bokser orzechowski, któremusie udało dzięki Tobie i Marysi. Jak będzie kolejny uderzam jak zwykle do Was dziewczyny.

Dziękuje wszystkim obecnym na wątku, pomogliście podejmować czasem trudne decyzje, ale w spokoju, logicznie i z miłości do psów.

MAKS Tobie gratuluje siebie samego bo fura gościa jesteś !!!!! :D
Dziękuje nowym właścielom udało sięWam pozyskać fantastycznego członka rodziny.

Posted

Tak, mamy poranne wiesci:loveu:

Maksio z Felusiem już razem wychodzą przez taras załatwić potrzeby fizjologiczne, jak bracia!:loveu:
Natomiast w domu Felus pilnuje jeszcze kuchni i swego posłania .Dzisiaj rano było małe spięcie w kuchni, Maksio rzucił sie na Felusia , było to tylko takie skakanie, nic sie nie stało. Po woli chłopaki sie dogadują! :diabloti:

Posted

becia66 napisał(a):
Feluś z Maksiem pewnie się siłują , kto tu dominant będzie...:eviltong:
Miejmy nadzieję że dojdą do porozumienia po dobroci...:eviltong:

Jestem ciekawa, który mądrzejszy;)...

Posted

Maksio mieszka u nas już od kilku dni(5),jest kochany . Nigdy nie zapomnę jego smutnej minki ,jak zobaczyłam go pierwszy raz na allegro. wiedziałam że bedziemy jego rodziną.Rodziną na zawsze.

Posted

Czeka Was do dźwigania na swoich barach olrzymia miłość i wdzięczność Maksa - plecy zdrowe?? :D

Ja chciałam bardzo podziękować Państwu za szansę na życie Maksa w miłości, spokoju wzajemnej trosce bo zanim poznał Marysię i Was tego nie miał. Miałam z nim do czynienia tak krótko a tyle mi dał :)
Pozdrawiam serdecznie i witam WAS!!!! Proszę ukochać Maksia od cioteczek z Rzeszowa!