Atik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mam dowieźć Maksia do Warszawy czy ewentualnie mógłby ktoś po niego dojechać do Lublina? Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czy po kastracji jest juz zaklepany jakiś tymczas, czy może sa juz konkretne, zainteresowane domki? Quote
Dharma Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dorota, a kiedy bys jechala? caroolcia - jest kilka domow czekajacych na mlode psy, ale takiego stuprocentowego jeszcze nie ma. Quote
Atik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Maksa mozna zabrać dopiero w środę więc najwcześniej w środę. Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Miałam już dzisiaj 3 telefony w sprawie boksia i to bardzo konkretne. Muszę wyjśc z domu, więcej napiszę jak wrócę / niedługo /.:roll: Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Na allegro zainteresowanie boksiem jest bardzo duże!!! Sprawa kastracji staje sie więc chyba co raz pilniejsza. Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 to wspaniale że interesuja się maksikiem !!!! tylko kastracja + sprawdzenie domku :cool3: Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Jeden dom z ogrodem bez psa jest w Krakowie. Był bokser pręgowany ale zmarł w wieku 9 lat/ mam przysłane jego zdjęcia/. Drugi dom to kamienica w Katowicach, pani nauczycielka z nastolatkami synem i córką, mieli bokserkę ala zmarła w wieku 12 lat. Trzeci dom z ogrodem w Piasecznie .Państwo mają półroczną bokserkę, cieszyli się że miałaby towarzysza zabaw i byli skłonni przyjechac żeby zapoznac psy. Oni jako jedyni ucieszyli sie z kastracji. Mają doświadczenie z bokserami. Wszystkie domy powiadomione o ewentualnej wizycie przedadopcyjnej i wszystkie ochoczo sie zgodziły. Co wy na to ? Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jestem pod wrażeniem :multi: :multi: :multi: . Beciu a czy kastrację można przeprowadzić u Was w Rzeszowie. Nie byłoby jeżdżenia. Tylko DT na kilka dni potrzebne :roll: . Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Reno, jedynym domem tymczasowym w Rzeszowie jaki znam jest mój dom :evil_lol: . Ja na razie mam kichę po tym, jak Rudka nadziała mi sie na płot i zamiast iśc na Srebrne Wesele naszych przyjaciół wylądowaliśmy u weta i potem nie mogłam się ruszyc nigdzie z domu przez kilka dni. Mąż poprosił o chwilę wytchnienia :evil_lol: i nie mogę przegiąć pały bo to nic dobrego na przyszłośc nie wróży. Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rozumiem, rozumiem. No to trzeba jakos inacze pomyśleć. Może juz zacząć sprawdzać domki i zaraz potem wysłać go na SGGW skąd pomknie do wybranego domu??? Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a nie macie na miejscu weta z hotelikiem? jakiejś kliniki?? nie bedzie niepotrzebnego jeżdżenia w te i wewte. Ten ostatni domek wygląda najlepiej. Co do krakowa...... czy możesz mi przesłac fotki tego bokserka bo mi kiedyś jeden domek potencjalny w Krakowie mocno podpadł....może to nie ten, ale warto sprawdzić Quote
Donvitow Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Sprawdzenie krakowskiego domu bez problemu jak chcecie. Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 caroolcia wysłałam ci maila, ciekawe czy to ten domek... ?:roll: Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Zgłosiła się jeszcze jedna Pani z Rybnika. Mieszka w bloku ale blisko ma łąki, dom bez psów, zmarła jej 9-letnia bokserka na raka. Jest raczej przeciwna kastracji samców. Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='becia66']Zgłosiła się jeszcze jedna Pani z Rybnika. Mieszka w bloku ale blisko ma łąki, dom bez psów, zmarła jej 9-letnia bokserka na raka. Jest raczej przeciwna kastracji samców. Buuuuuu... Przeciwnikom kastracji mówimy: "NIE"!!! Quote
Dharma Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 I ja mam pania w wawie, z 3 - letnia sterylizowana suczka. w piatek sie widzimy. Quote
Atik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 albiemu, jestem po rozmowie z tym najlepszym domkiem, faktycznie bardzo sensowny. Ale prosił mnie, żebym mu dała czas na sprawdzenie tych, którymi jest zainteresowany i koło 8 września da mi znać, czy się umawia na spotkanie czy rezygnuje. Chyba, że wcześniej znajdzie psiaka to da znać wcześniej. Jesteśmy w kontakcie. Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Atik pisz jasniej. :roll: Co to znaczy <tych ,którymi jest zainteresowany .> i da znac po 8 września czy sie decyduje czy nie.:roll: Widocznie nie jest nim mocno zainteresowany.:shake: Quote
Atik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jest zainteresowany. Tylko jest poumawiany z ludźmi na spotkania adopcyjne w różnych rejonach Polski już wcześniej. Od 4 do 8 ich nie będzie, więc prosił o czas. Co nie znaczy, że domku szukać nie trzeba. Quote
Donvitow Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja też jestem przeciwny kastracją psów. Ale Dogo to sfeminizowane forum. One rządzą.:diabloti: Quote
mariee Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Donvitow napisał(a):Ja też jestem przeciwny kastracją psów. Ale Dogo to sfeminizowane forum. One rządzą.:diabloti: a sterylizacji? Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 becia666 - po nazwisku nie skojarze, ale czy te fotki ich boksia mozesz mi podesłać? bo boksiu rozpoznam. rany ale domków dla maksia - super Quote
Becia66 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 caroolcia, wysłałam ci wczoraj maila z załącznikiem...:roll: Quote
Recommended Posts