Jump to content
Dogomania

Bokser w klinice w Lublinie. Chore serduszko !!! MA DOM.

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden dom z ogrodem bez psa jest w Krakowie. Był bokser pręgowany ale zmarł w wieku 9 lat/ mam przysłane jego zdjęcia/.
Drugi dom to kamienica w Katowicach, pani nauczycielka z nastolatkami
synem i córką, mieli bokserkę ala zmarła w wieku 12 lat.
Trzeci dom z ogrodem w Piasecznie .Państwo mają półroczną bokserkę, cieszyli się że miałaby towarzysza zabaw
i byli skłonni przyjechac żeby zapoznac psy. Oni jako jedyni ucieszyli sie z kastracji. Mają doświadczenie z bokserami.
Wszystkie domy powiadomione o ewentualnej wizycie przedadopcyjnej
i wszystkie ochoczo sie zgodziły.
Co wy na to ?

Posted

Reno, jedynym domem tymczasowym w Rzeszowie jaki znam jest mój dom :evil_lol: . Ja na razie mam kichę po tym, jak Rudka nadziała mi sie na płot
i zamiast iśc na Srebrne Wesele naszych przyjaciół wylądowaliśmy u weta
i potem nie mogłam się ruszyc nigdzie z domu przez kilka dni.
Mąż poprosił o chwilę wytchnienia :evil_lol: i nie mogę przegiąć pały bo to nic dobrego na przyszłośc nie wróży.

Posted

a nie macie na miejscu weta z hotelikiem? jakiejś kliniki?? nie bedzie niepotrzebnego jeżdżenia w te i wewte. Ten ostatni domek wygląda najlepiej. Co do krakowa...... czy możesz mi przesłac fotki tego bokserka bo mi kiedyś jeden domek potencjalny w Krakowie mocno podpadł....może to nie ten, ale warto sprawdzić

Posted

Zgłosiła się jeszcze jedna Pani z Rybnika.
Mieszka w bloku ale blisko ma łąki, dom bez psów, zmarła jej 9-letnia bokserka na raka. Jest raczej przeciwna kastracji samców.

Posted

[quote name='becia66']Zgłosiła się jeszcze jedna Pani z Rybnika.
Mieszka w bloku ale blisko ma łąki, dom bez psów, zmarła jej 9-letnia bokserka na raka. Jest raczej przeciwna kastracji samców.

Buuuuuu...
Przeciwnikom kastracji mówimy: "NIE"!!!

Posted

albiemu, jestem po rozmowie z tym najlepszym domkiem, faktycznie bardzo sensowny. Ale prosił mnie, żebym mu dała czas na sprawdzenie tych, którymi jest zainteresowany i koło 8 września da mi znać, czy się umawia na spotkanie czy rezygnuje. Chyba, że wcześniej znajdzie psiaka to da znać wcześniej. Jesteśmy w kontakcie.

Posted

Atik pisz jasniej. :roll: Co to znaczy <tych ,którymi jest zainteresowany .> i da znac po 8 września czy sie decyduje czy nie.:roll: Widocznie nie jest nim mocno zainteresowany.:shake:

Posted

Jest zainteresowany. Tylko jest poumawiany z ludźmi na spotkania adopcyjne w różnych rejonach Polski już wcześniej. Od 4 do 8 ich nie będzie, więc prosił o czas. Co nie znaczy, że domku szukać nie trzeba.