AlaNowak Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Uwaga! Pilnie poszukuje osoby, ktora w poprzednich latach byla na wystawie w Luksemburgu. Prosze o zgloszenie sie do mnie na priv`a:) Pozdrawiam, Ala Nowak. Quote
Draczyn Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Uwaga! Pilnie poszukuje osoby, ktora w poprzednich latach byla na wystawie w Luksemburgu. Prosze o zgloszenie sie do mnie na priv`a:) Pozdrawiam, Ala Nowak.Mysmy tam byli dwa razy i zduzym powodzeniem ale ok 7 lat temu ostatnio, wiec nie wiem, czy wiadomości z tamtych czasow beda dla Ciebie istotne Quote
AlaNowak Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 No to może pochwale się tutaj:P Mój kochany piesek, moje Słońce najmilsze właśnie zostało Championem Luksemburga !!! Dziękuję Gosi M. za piękną prezentację i wywalczenie dla Bibcia tak ważnego tytułu:smile: Quote
Juta Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gratulacje !!!! Nawet wielkie gratulacje!!! A czy możesz zdradzić, na jakich zasadach i wystawach przyznają tam tytuł championa? Może być na PW:p Quote
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 GRATULUJE!!!! a na jakiej wystawie i kiedy byłas???? Quote
AlaNowak Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Z Gosią Moskała moj pies pojechal. Wystawa ta teraz w Luksemburgu (dzisiaj1.09 i jutro 2.09:) Ja niestety pojechac nie moglam...:( Quote
Codik&Toffik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 GRATULACJE !!!:lol: P.S A jak tam się zdobywa championat? Quote
zula Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']No to może pochwale się tutaj:P Mój kochany piesek, moje Słońce najmilsze właśnie zostało Championem Luksemburga !!! Dziękuję Gosi M. za piękną prezentację i wywalczenie dla Bibcia tak ważnego tytułu:smile: Jeszcze raz gratuluję :klacz: Quote
AlaNowak Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 http://www.spaniel.pl/images/kraje/luksemburg.htm Quote
Martyna Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratulki raz jeszcze ! :cool3: Allaaaaa nie zeskanowalabys mi flaciorow? Quote
AlaNowak Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Martynko- dostane dzisiaj psa z katalogiem, wiec zeskanuje:) Quote
zula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):dostane dzisiaj psa z katalogiem, wiec zeskanuje:)Hihihi.. to ja poproszę cockery:cool3: Quote
olaglowka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A ja pudle i salyham terriery a jak bedzie Tobie nudno to mozesz dac jesczze beagle ;) Quote
NigdyNigdy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A czy o Husky Syberyjskie mogę się uśmiechnąć? :) Quote
Basik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A ja labradory poproszę i dogi argentyńskie moze być zdjecie na prv! Please, Please, Please!!!!!!!!!!! Quote
Martyna Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To Cie wrobilam ;-) ale jak sie lenilas w domcu kiedy psisko pracowalo to musisz odrobic swoje w polu :P:P:P:P ok???? hihihi :loveu: Quote
Jakaranda Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czy w pinczerach sukach było coś wystawiane w klasie baby? Quote
AlaNowak Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Jakaranda- niestety mam tylko z soboty katalog... Grupy: 1,5,6,8,9 Quote
AlaNowak Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 A i dajcie mi troche czasu to wszystko wam poprzesylam:) Quote
zpr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Jakaranda- niestety mam tylko z soboty katalog... Grupy: 1,5,6,8,9 Poprosze o wykaz zgłoszonych Siberian Husky :lol: Quote
Recommended Posts