madzia828 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Rybc!a napisał(a):Madziu, banner zmieniłam, póżniej zrobię tak, żeby każda z nas (ja, Ty i Gonitwa) miała inny bannerek- czyli każdy pies będzie miał swoją szansę. oki nie ma sprawy;) Quote
Rybc!a Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 madzia828 napisał(a):oki nie ma sprawy;) Ja już Erę mam, więc czekam na resztę bannerów, by wam je wstawić. Quote
Rybc!a Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Pośpieszać nie będę, bo Puchatek ma bardzo dużo roboty. Dostał dużo zleceń- i wcale się nie dziwię- bannery są śliczne! Quote
madzia828 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no śliczne :loveu::loveu: to czekamy na resztę Quote
Rybc!a Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Ogłoszenia Malinki: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/652873.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=16750 Quote
Puchatek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Rybc!a']Pośpieszać nie będę, bo Puchatek ma bardzo dużo roboty. Dostał dużo zleceń- i wcale się nie dziwię- bannery są śliczne! No jest tego trochę ;) ale staram się :oops: Banerek dla Malinki: Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ojej, ale mi wstyd. Malinka została zaadoptowana, a Puchatek tyle się napracował :( Przepraszam serdecznie. Quote
Puchatek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Żebym miał tylko takie zmartwienia. :-) Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Zdrowe podejście do sprawy, dzięki za robotę! Quote
Pimpek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ona jest prze śliczna :loveu: Chętnie bym ją wzięła, ale rodzice się nie zgodzą bo to daleko, a żeby po nią przyjechać jechałabym cały dzień bo to ode mnie daleko :/ Ale ciesze się że ma już nowe dom :D Gdzie zamieszkała ? Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Pimpek napisał(a):Ona jest prze śliczna :loveu: Chętnie bym ją wzięła, ale rodzice się nie zgodzą bo to daleko, a żeby po nią przyjechać jechałabym cały dzień bo to ode mnie daleko :/ Ale ciesze się że ma już nowe dom :D Gdzie zamieszkała ? Nikt tego nie wie. Adopcja poza moją wiedzą. :roll: Quote
Recommended Posts