Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę...tak do oceny zostały dopuszczone wszystkie psy które zaliczyły testy (a forhanden..tłumaczyli jako dostateczną:mad:), reasumując trzy pierwsze psy(pominę właścicieli)dostały tytuł VA z czego psy z lokatą 2 i 3 jak wczesniej pisałam z oc.forhanden z testów...ale cóż w Polsce zawsze są Państwa w Państwie...:evil_lol:

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorplant napisał(a):
No nie kazdy:shake::-(
gadac z laikami o kłusie ON-ka to tak jak nie przymierzajac "ze slepym o kolorach ".Dla mnie jest super ,poogladac zgranie posuwu z wykrokiem i harmonia ruchu z tego wynikajaca.:loveu:

Hej ,hej ,hej:)) ja też jestem laikiem ,dopiero się dokształcam co do ON-ów ,skrupulatnie wertując wszystko co z nimi związane, poczułam się ciut urażona;)) Mnie strasznie kręci ta cała otoczka,wystawianie,jak jestem przy ringu to ,aż mnie ciarki przechodzą i sama bym tak chciała:)))) Mam to chyba wrodzone,nie mając ON już się tak działo,czyli to nie ja wybrałam rasę tylko rasa mnie;)))) To takie wtrącenie na marginesie..

Posted

natka1238 ty sie nie "urażaj";),nie obrazaj,jak ktos chce sie uczyc o ON-ku i jego pieknym ruchu to ja nie mam nic przeciwko ,wrecz przeciwnie,moge godzinami tłumaczyc ,wyjasniac ,pokazywac na przykładzie,wnerwiaja mnie:angryy: tylko tacy którzy z góry neguja ON-ka i jego piekno nie znajac sie na tym .Wybrałas ON-ka wiec "witaj w klubie" ,zakreconych na jego punkcie :multi:!

Posted

a ja powrócę do tematu dresików itp:evil_lol:
otóz odkryłam idealne buty na spacery w jesienne deszcze, a sa to......
Kalosze, lub jak kto woli gumowce:laugh2_2::sweetCyb:
są wprost idealne:
A) nie przemakają więc mogę se chodzic po kałużach, bagienkach i innych miejscach ukochanych przez psice :lol:
b) mają nawet dobrą przyczepnośc
c) jak se włoże nogawki do środka to spodnie mam suche (przynajmniej na dole:cool3:)
d) idealnie się wpisuje w przyjęty wizerunek onkarza :diabloti:

niestety owe buty maja jedną wadę, po takim spacerku zapach z nich nie jest fiołkowy, ale podobno nie można miec wszystkiego:evil_lol::evil_lol:

ale jestem gienialna :Cool!::sweetCyb:

Posted

Tyż mom kalosze:bigcool: Ale chyba jakieś podrabiane bo przyczepność nie teges... No spodnie moje psowe dżinsy takie to mam już tak przetarte na tyłku od wywrotek, że szok:evil_lol: Ale nogawki funfel nówki nieśmigane, gumowce ładnie chronią nogawki:lol: Tylko muszę sobie jakiś ładny dresik sprezentować:evil_lol:

Posted

A ja to swojemu psiochowi kokardę sprawię, czerwoną, wielką jako i no wielki, co innym można a mnie nie. Co do dresa to mi się ino bluza ostała Reeboka, portki sie podarły:placz:, ale se nowe skombinuje z lumpeksa:evil_lol:

Posted

ja tez mam kalsoze!!kupione tydz temu w biedronce.. chyba za duze wzielam i noga mi w nich lata.. na dworze nie etstowalam;/ ale bede msuaila chyba grube skarpety w nie wkadac zbey mi nie spadaly z nog... ogolnie to ciezko dostac takie buty na mnie bo mam waska stopke z niskim podbiciem czy czyms tam;p

Posted

Wyjątek napisał(a):
Ja też kcem kaloszki!! gdzie fajne można dostać??

ja kalsoze kupilam tydz temu w biedronce!!za ok 30 zl... wiem, ze w fajnych sklepach w wawce mozna dostac ale takie hmm sliczniusie itp za ok 100 zl;p a gdzie dostac taka gumowa/foliowa pelerynke??bo mam jakies kurtki.. ale one na wiekszy deszcz sie nie nadaja bo i tak mokne!!

Posted

no nie mówcie, że nie jestem taka genialana.. proszę, no proszę :placz::evil_lol:

ja za moje dałam 27zł, oryginal firmy kosmos:lol::lol::sweetCyb:
a taki płaszczyk to kiedyś w realu widziałam, na stoisku z rzeczami do ogrodu.

Posted

A propo wystaw, to kogo mozna sie spodziewac na klubówce w Bytomiu? :razz: Ja bede próbowała dotrzec. Ale uzytkowa obstawiona, ciekawe ile z psów przjedzie testy :p

Posted

Nanami napisał(a):
A propo wystaw, to kogo mozna sie spodziewac na klubówce w Bytomiu? :razz: Ja bede próbowała dotrzec. Ale uzytkowa obstawiona, ciekawe ile z psów przjedzie testy :p

ja bede nie wiem w ktory dzien a moze w obydwa organizuje ja ZKWP oddział Bytom ale odbedzie sie w Tarnowskich Gorach :cool3:

Posted

nenemuscha napisał(a):
No my tez jedziemy...troszke pobiegac:lol:

nenemuscha tylko weź jakis ładny dresik ,żeby potem znowu nie bylo gadania :cool3: