Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani!! "odpalamy zawody":multi:
informacje na pierwszej stronie

mamy już pierwszych sponsorów:razz:

nie wiem czy się cieszyć czy zacząć martwić...:razz:

ZAPRASZAM
wstępnie "dogadałam" wyżywienie (obiad firmowy= zupa, drugie, kompot może być jednakow dla wszystkich) po 12 zł lub z karty "Restauracji Siodlarnia"...
Noclegi "u Haneczki" - przyjmują z psami (psy za darmo) duże jasne pokoje (=mieszczą się klatki ;)) możliwość śniadań, obiadokolacji lub inne posiłki do dogadania...

przez ten tydzień nie mam dostępu do netu... więc ew. dalsze info od przyszłej soboty..
Pozdrawiam
Chi

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja niestety musze sobie odpuscic. :(
Moze gdyby hotel byl przy stajni, na miejscu to udaloby mi sie namowic meza a tak.....

Pati gosp. "u Haneczki" jest 15 min od stajni... a gospodarze tacy, że jedzie się jak do wujka na wczasy na wieś, a nie do hotelu ;)...
Z okien restauracji (ciepełko) można ogladać zawody (widok jest na halę ;))...
nie żebym Cię namawiała...:razz:
pozdrawiam
CHI

Posted

CHI napisał(a):
Pati gosp. "u Haneczki" jest 15 min od stajni... a gospodarze tacy, że jedzie się jak do wujka na wczasy na wieś, a nie do hotelu ;)...
Z okien restauracji (ciepełko) można ogladać zawody (widok jest na halę ;))...
nie żebym Cię namawiała...:razz:
pozdrawiam
CHI

Pogadam z Leonem, ale czarno to widze, znajac jego podejscie do mojego agilitowania....:cool1:

Posted

PATIszon napisał(a):
Pogadam z Leonem, ale czarno to widze, znajac jego podejscie do mojego agilitowania....:cool1:

Podejście Twojego i tak jest lepsze niz mojego.
Po tym jak go zaciągnęłam na sylwestrowe, zarzeka sie , że nigdy na więcej.:angryy:

Posted

Ludek napisał(a):
Podejście Twojego i tak jest lepsze niz mojego.
Po tym jak go zaciągnęłam na sylwestrowe, zarzeka sie , że nigdy na więcej.:angryy:

Ha! Leon by mnie wysmial jakbym mu zaproponowala spedzenie Sylwestra na agilitowych zawodach :evil_lol:
Zupelnie nie rozumiem tych chlopow.....:niewiem:

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja niestety musze sobie odpuscic. :(
Moze gdyby hotel byl przy stajni, na miejscu to udaloby mi sie namowic meza a tak.....

a po co masz go zabierac do hotelu. Zostawisz w stajni Gostar

Posted

Chi, ja nie dam rady, przykro mi :shake:.
W piątek muszę być w pracy, więc wyjechać z Warszawy mogę dopiero wieczorem. Jest pociąg nocny, ale do Jeleniej Góry przyjeżdża o 9 rano, a wtedy zawody już będą rozpoczęte. A przecież na tę imprę trzeba jeszcze dojechać, nie wiem gdzie i nie wiem jak :niewiem:.

Posted

Chi czy doszły dwa zgłoszenia moich psów(Lia,Parys)?Formularz zgłoszeniowy był jakiś podejrzany.komputer nie chciał go wysłać ,ostrzegał przed wirusami.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach.

Posted

Chciałam zgłosić bo może jednak się skuszę,wypełniłam formularz ,klikam na wyślij i ...otwiera się oienko nowej wiadomości w outlooku na adres mailowy z pierwszego postu!?

Posted

[quote name='Mudik']Chciałam zgłosić bo może jednak się skuszę,wypełniłam formularz ,klikam na wyślij i ...otwiera się oienko nowej wiadomości w outlooku na adres mailowy z pierwszego postu!?

No właśnie u mnie chodzi, a z każdego innego kompa nie i nie potrafię tego zmienić, a tu milion rzeczy do zrobienia:placz:..
Dopiero wróciłam ze szkolenia i taki fopas...

Kochani pomóżcie!!!
Potrzebuję DZIAŁAJĄCY FORMULARZ na cito!!!
na meritumfci@poczta.onet.pl

pozdrawiam

CHI

Posted

[quote name='Ania&parys']Chi czy doszły dwa zgłoszenia moich psów(Lia,Parys)?Formularz zgłoszeniowy był jakiś podejrzany.komputer nie chciał go wysłać ,ostrzegał przed wirusami.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach.

Doszły oba i teraz juz zupełnie nic nie rozumiem...:crazyeye:

I jeszcze doszły zgłoszenia Zuzi i borderki Agnieszki, ale jakimś obejściem tego nieszczęsnego formularza...

i to było by na tyle...
Jeśli nie uda się "odpalić formularza" to proszę przysyłajcie zgłoszenia na maila meritumfci@poczta.onet.pl zawierające nast. dane:
[FONT=Arial]który dzień:[/FONT][FONT=Arial]Klasa:[/FONT][FONT=Arial]Kategoria:[/FONT][FONT=Arial]Imię i nazwisko przewodnika:[/FONT][FONT=Arial]Imię i nazwisko właściciela:[/FONT][FONT=Arial]Adres zamieszkania przewodnika:[/FONT][FONT=Arial]Imię i przydomek psa:[/FONT][FONT=Arial]Rasa psa:[/FONT][FONT=Arial]Data urodzenia psa:[/FONT][FONT=Arial]nr tatuażu/chipa:[/FONT][FONT=Arial]Płeć psa:[/FONT][FONT=Arial]Nr ewidencyjny Książeczki Pracy:[/FONT][FONT=Arial]PKR psa:[/FONT][FONT=Arial]Numer rejestracyjny w O/ZKwP:[/FONT][FONT=Arial]Oddział ZKwP:[/FONT][FONT=Arial]nr telefonu:[/FONT][FONT=Arial]e-mail:[/FONT]
w dowolny sposób....
pozdrawiam
CHI

Posted

LALUNA napisał(a):
A nie można bez formularza? Na maila? :cool3:

pewnie, że można :razz: al e z formularzem bardziej elegancko :diabloti:

Posted

Mokka napisał(a):
Chi, ja nie dam rady, przykro mi :shake:.
W piątek muszę być w pracy, więc wyjechać z Warszawy mogę dopiero wieczorem. Jest pociąg nocny, ale do Jeleniej Góry przyjeżdża o 9 rano, a wtedy zawody już będą rozpoczęte. A przecież na tę imprę trzeba jeszcze dojechać, nie wiem gdzie i nie wiem jak :niewiem:.

Mokka zawody bez Ciebie to nie zawody:shake:
a kto będzie robił zdjęcia???
A w czym byś chciała wystartować?? Coś pokombinuję, a i samochód się podeśle:razz:...
A o ew. odpracowaniu to już na priv...
pozdrawiam... i zapraszam...

• 2 weeks later...
Posted

Uprzejmie sie przypominam:razz::

bo póki co lista startowa jest za krótka, aby ją gdziekolwiek umieszczać :-(:placz:
Pozdrawiam i zapraszam
CHI & BBB

Posted

[quote name='LALUNA']A jaka cena noclegów
"u Haneczki" 40 zł, a pies za darmo
Mam jeszcze jedno miejsce dla ok 8-9 osób (apartament góra - dół) po 25 zł ale ok 10-15 km od Gostaru.

Jakby była chętna cała grupa to daje namiar - miejsce jest zarąbiste :)...
www.republika.pl/z_przystani
Jeszcze sprawdzam inne miejsca - bo nie wszędzie chcą przyjmować z psami:angryy: