Wafelek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 CHI napisał(a): a jak duże to bądź człowiek i spakój :crazyeye: plizzzzz Sa skompresowane jak sie najlepiej dalo. Pakowanie takiego pliku juz nie wiele daje ;-) Quote
wendka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 To teraz na mnie kolej :cool3: Przy Marysi i Pauli to jestem cienki Bolek w fotach na hali. Marysiu, wielkie, wielkie dzieki za podeslanie plytki :modla::loveu: Kilka fotek, ktore zdolalam obrobic, reszta jutro. Zdycham po seminarium :cool3: Quote
wendka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Mozna bylo odnotowac rozne podejscie zawodnikow do startow: taktyka wyczekiwania Kolezanka od Astro postanowila pomodlic sie do psa:cool3: Quote
wendka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale najwieksza dynamika wykazala sie Marysia z Una. Najpierw spokojna zmylka ...potem odrzucenie smyczy... ... Marysia salutuje i jazzzda... Quote
wendka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Byly tez niespodziewane aczkolwiek szalenie mile przerywniki biegow w zimnej hali :cool3: sedzia krzywo na przerywniki spojrzal... Ale sępy od razu obskoczyly kolezanke z tacą :evil_lol: Quote
Mokka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wendka, super relacja :ylsuper: a i fotki niczego sobie, nie marudź :lol: Quote
PATIszon Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wendka napisał(a): Ale sępy od razu obskoczyly kolezanke z tacą :evil_lol: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Image4-8.jpg A w tej czerwonej kurteczce, tylem odwrocona....to Magda? No prosze, kto by pomyslal...taka porzadna nono.... No ladnie , ladnie.....:razz: Quote
Magda i Saga Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no bardzo mi przykro było, że pigwówka wjechała dopiero w niedzielę mogłam sobie tylko powąchać:angryy: Quote
wendka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 PATIszon napisał(a):A w tej czerwonej kurteczce, tylem odwrocona....to Magda? No prosze, kto by pomyslal...taka pozadna nono.... No ladnie , ladnie.....:razz: Pani w czerwonej kurteczce nie tylko pląsała wokół tacy :cool3: Czasem tez ... odpoczywała :evil_lol: Quote
PATIszon Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Magda i Saga napisał(a):no bardzo mi przykro było, że pigwówka wjechała dopiero w niedzielę mogłam sobie tylko powąchać:angryy: Wygladasz jakbys sobie jednak chlapnela...:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Do Patiszona: Za to Ty sobie nieprędko chlapniesz:diabloti: Quote
Monia i Taja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wendka, wielkie dzięki za całą serię z nami :loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Jeszcze nam się nie zdarzyło, żeby jakis fotoreporter przyłapał nas na tylu zdjątkach :lol: wielkie dzieki jeszcze raz :loveu: Quote
Mokka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Sorki za offa, ale Monia - dałaś mi adres, który nie działa, cała korespondencja wraca. Quote
Kasia & Nemo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wendka, bardzo dziękuję za zdjęcia :loveu: i oczywiście czekam na kolejne ;) Quote
Astro&Marta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 wendka napisał(a):Mozna bylo odnotowac rozne podejscie zawodnikow do startow: Kolezanka od Astro postanowila pomodlic sie do psa:cool3: Nie... to tylko buziak na szczęście ze słowami " tylko spokojnie, ciiii, spokój..." Dzięki za fotki! Czy ja się do niego przyssałam? Wyssałam głupawke chyba ... ;) Quote
PATIszon Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Astro&Marta napisał(a): Czy ja się do niego przyssałam? Wyssałam głupawke chyba ... ;) Ja tak nie moge robic, bo Kenia wtedy zeby wybija. Raz tak zrobilam i zobaczylam gwiazdy...... Tak, ze pozostaje nam trening mozolny celem wybicia glupawki. BTW jak chcesz pocwiczyc strefki to zapraszam jutro, bo w piatek ma okrutnie lac caly dzien. Quote
Wafelek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wendka, serdeczne dzieki za wszystkie foty moich futrzakow!! (czyt.Rudzielca i Przema :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts