Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 inni - Fiona: Emm... ktorys z łysych :) : I kolekcja pudli: c.d.n. Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kolekcji pudli ciag dalszy: Kibice: "Co to bedzie, ach co to bedzie...?" I kilka sheltie w akcji - ale nie wiem, ktory jest ktory:) Quote
wendka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jak to koniec?? :crazyeye: Dziekuje pieknie za fotki :loveu: A komentarze bardzo trafne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby co, to mam torki z weekendu i moge wyslac na maila zainteresowanym :lol: Quote
Mokka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='wendka']Jakby co, to mam torki z weekendu i moge wyslac na maila zainteresowanym :lol: Ja poproszę Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Troche musze przeedytowac, nie wiedzialam ze nie moze byc wiecej niz 5 fotek na post - czlowiek sie cale zycie uczy ;) Zatem ciag dalszy: I czarne.... cos:) : Inne czarne: Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Przemowa Sprawczyni Glownej tego zamieszania: Publika, zawodnicy, krewni, znajomi...i mieszkancy stajni: Najmlodszy uczestnik: Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kilka innych fot z rozdania (na ktorejs Saga powinna sie zamienic miejscem, ale nie wiem na ktorej:lol: ) Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No i... to koniec - popatrzcie na te smutne miny smootasow... ;-) Ok, zmienilam jak trzeba. Troche wiecej fotek jest w albumie na fotosiku - http://wafelka.fotosik.pl/albumy/314913.html , a i tak wiekszosc jest do d... Nasz aparat hm, kiedys byl bardzo dobry :) a warunki oswietleniowe byly trudne do tego psy jak na zlosc szybkie ;-) Jakby ktos chcial nieobrobiony oryginal (jedno zdjecie to niecale), to prosze o kontakt na priv. Zdecydowana wiekszosc zdjec robil moj Przemo ;) Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='wendka']Jak to koniec?? :crazyeye: Nooo koniec... wiecej napisalam, gdzie jest;) A fotki Jinx... no przykro mi, ze nie sa lepsze :-( Jakby co, to mam torki z weekendu i moge wyslac na maila zainteresowanym :lol: Ja kce, ja kce! (na priv podesle ci mojego maila). Quote
Wafelek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 oki a teraz jeszcze deserek. Z serii "Tunele": Monika ćwiczy z tunelem skręty na lewą rękę. Widać że mają dobry kontakt, posłuszny tunel pięknie zakręca... Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Monika ćwiczy z tunelem skręty na lewą rękę. Widać że mają dobry kontakt, posłuszny tunel pięknie zakręca... :lol::lol::lol::lol::lol: Nie znam jeszcze tej techniki? :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Od razu "sępom" ;) mówię - mam Bangi (jedną, ale ładną), mam Blondyna, mam Sagę :p Marysiu wiesz, ze Cie kocham :loveu: :cool3: :razz: Ja rowniez BAAAAAAAAAAARDZO dziekuje za SUPER zawody i FANTASTYCZNA atmosfere!!!!!!!! Dawno nie bylam na tak wyluzowanych zawodach, gdzie kazdy tak chetnie pomagal :multi:. Malgosiu jestes WIELKA, juz sie nie moge doczekac na nastepne zawody - na pewno bedziemy!!!!!!! (i w razie co moge znowu siedziec "na fotokomorce" :razz: ;)) Wafelek, DZIEKI za fotki Bangitki :multi:. Quote
Bzikowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Widzę, że rozdanie nagrod było już przy jeździeckim treningu :loveu: /stajnia gostar jest idealna, zaluje ze nie pojechalam popatrzeć:cool3:/ Gratuluję wszystkim, zwłaszcza Moniczce i Bangitce ;) Quote
CHI Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Resztę przeszkód zwiozłam wczoraj... Jeszcze jutro rozliczę pieniądze i zawody przejdą do historii... Kochani jeszcze raz dziekuję... Kto zostawił pojemniczek z butelką na wodę??? Ka-Vanga to się powoli szykuj.. ;) Quote
IraKa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 CHI napisał(a):Kto zostawił pojemniczek z butelką na wodę??? Ka-Vanga to się powoli szykuj.. ;) Może ja. Jak pojemniczek jest czarny i ma szary haczyk. Małgosia już knujesz coś nowego:crazyeye: Niewierzę:loveu: Quote
Magda i Saga Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Wafelek']Kilka innych fot z rozdania (na ktorejs Saga powinna sie zamienic miejscem, ale nie wiem na ktorej:lol: ) Na tej powinnyśmy sie przesunąć w prawo, czyli Wendy z Beata na pierwsze, ja na drugie, a Czeszka z banda borderów na trzecie Quote
PATIszon Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Magda i Saga'][quote name='Wafelek']Kilka innych fot z rozdania (na ktorejs Saga powinna sie zamienic miejscem, ale nie wiem na ktorej:lol: ) http://images34.fotosik.pl/50/692e7d17bd9ab777med.jpg Na tej powinnyśmy sie przesunąć w prawo, czyli Wendy z Beata na pierwsze, ja na drugie, a Czeszka z banda borderów na trzecie Niech sie wykaze ktos , kto zna sie na PS-ie i po krzyku:razz: Quote
Monia i Taja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 My również dziękujemy za zawody podczas których mimo zimna, panowała ciepła atmosfera!!! Ogromnie się cieszę, że ktoś uwietrznił moją nowatorską metodę :) Dzięki Bożenko :eviltong: A co z wynikami w MA0? Czy juz zostały poprawione? Quote
Asti Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja nieśmiało poproszę o torki asti@vp.pl ;) Bo ja uwielbiam analizować jakbym ja to przebiegła (najczęściej wzrokiem). Quote
CHI Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Sprawdzę w domu, bo wróciłam dopiero ze sprawy... Tak to jest to poidełko.. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='wendka']Jakby co, to mam torki z weekendu i moge wyslac na maila zainteresowanym :lol: Ja! Ja! Ja! Proszę uprzejmie! :) Z uwagi na CHI zacznę bokserowato :cool3: Czarne kudłate ;) Łyse piaskowe ;) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Strefa? Jaka strefa? :cool3: Jeśli się nie mylę :evil_lol: czeski borderek, straaasznie fajnie śmigający: Kolak Saga :loveu: Daisy CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Bangi :razz: Łysa (Kejti?) Owłosiona :lol: Anti Śmigacz CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Któryś z shelciaków: Monia, która jako jedyna już w tunelu zorientowała się, że Pani skręca! Blondyn To zdjęcie natomiast jest technicznie do luftu. Ale nie uważacie, że psu należy się nagroda za najpiękniej niezaliczoną strefę? :razz: CDN Quote
Recommended Posts