Ania i Salma Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kurczę, aż wstyd przyznać że nawet nie wiedziam o tych zawodach :oops: A przyjechałabym chociaż pokibicować. We wrześniu mialam operację kolana i przynajmniej do lutego mam zakaz biegania :placz: Dajcie więcej zdjęć bym wiedziala co tracę :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wiem, że jakość powalająca, ale trzeba sie cieszyć że psa widać, a nie rozmazaną plamę ;-) "Że co?":evil_lol: Blondas na kładce Eli Nie wiem :eviltong: Rudie: "Tey Astro widzisz co one tam wyczyniają?" Astro: " Noooo... ale wiesz, że to Ty będziesz tam zaraz latać?" Rudie: " Taa?! po co, moja pańcia se sama lata i widzę, że sprawia jej to radochę" Podczas zapoznania z torem :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Rudie: Astro Uniaczek z Marysia Monika i Fiona Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Fiona w dzikim pędzie ;-) Karo Dajdusia, której mam AŻ kilka zdjęć :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dajdusia raz jeszcze Pudel ( na imię jej ? :oops:) Zobaczcie na rozwiany włos przewodniczki i rozwiany włos zawodniczki :evil_lol: Prawda, że podobne? I coś dla sępa ;) :eviltong: Bangitka Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mały biały pudeleczek :cool3: Powyginany border na slalomie ;-) Colak Border.... (Alf? :roll:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 I ten sam futrzak po raz drugi Myślałam zawsze, ze stworzenia które chadzają i biegają na czterech łapach są szybsze od tych co używają dwóch, ale Pipi chyba temu przeczy patrząc na jej czasy :evil_lol::eviltong: Meliska I Bangi numer 2 :) Jinx Quote
Wafelek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Super, dzieki za foty Rudzielca!!! Uwiecznilas ja w dodatku w momencie, kiedy zawziecie probowala wymusic smakolyka od sedziego, hi hi hi:diabloti: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jinx zalicza strefkę z dziwnym spojrzeniem ;) Boksia :loveu: Border..... :eviltong: Rudie :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Astro Tervik Uniaczek :loveu: I Pipi Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Na tym zakończę :cool3: Zdaję sobie sprawę z jakości tych zdjęć, ale to są jedne z lepszcyh jakie mam :evil_lol: Quote
LALUNA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To nie wiem to był Benek z de Luks http://images24.fotosik.pl/117/85610d7109f88622.jpg Powyginany bc na slalomie - Violka Border na strefie kładki z przyczajki - Wendy Ten co siedzi to albo Alf Albo Faust Kochowej. Dzieki wszystkim za zdjecia :loveu: I jak zwykle pytanko. Mozna sobie uzyczyc z własnymi czworonogami? Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Oczywiście, można sobie przejklejać i użyczać :p Miło, ze ktoś w ogóle chce :eviltong: Dzięki za identyfikację niektórych osobników :lol: Quote
Wafelek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Oczywiście, można sobie przejklejać i użyczać :p Miło, ze ktoś w ogóle chce :eviltong: A pewnie, ze chce ;-) Quote
AniaP Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Paula, dzięki za Karo i Dajdusię. :buzi: [quote name='Jona'] AniaP; moglabys dac tutaj filmik. Chodzi mi o przebieg szelti w niedziele na torze jumping 0. sama tez bieglam ten tor i chcialabym go zobaczyc. A ten http://www.youtube.com/watch?v=I9kvNEG49Og nie może być? :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='AniaP']Nie wiem czy akurat mnie masz na myśli ;), ale mam, mam, tylko nie najlepszej jakości :oops: (ale tak szybko biegacie, że bałam się za bardzo przybliżać obraz, żeby Was nie zgubić z kadru :evil_lol:). http://www.youtube.com/watch?v=drSy0BmhXu4 http://www.youtube.com/watch?v=I9kvNEG49Og Matko, ja nie chcę tego oglądać :oops::oops::oops: Massakra :diabloti: ruszam się jak mucha w smole, a koordynacja ruchowo wzrokowa zasługuje na jakiś specjalny medal dla najgorszego przewodnika ;) Muszę się wziąć w garść! O! :mad: Oczywiście BARDZO dziękuję za filmiki!! :loveu: [quote name='AniaP']A niedobra kobieta jesteś, bo nie zrobiłaś Astuni ani jednego zdjęcia. :mad: Oj, nie. Zrobić, zrobiłam, ale nie wyszły :-( Najwyraźniej za szybko biegała, bo wszystkie nieostre :placz: ale spojrzę na nie raz jeszcze, może coś się uda jednak wydobyć... Quote
AniaP Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Zrobić, zrobiłam, ale nie wyszły :-( Najwyraźniej za szybko biegała No coś Ty :crazyeye:, to w takim razie to nie mogła być Asti :shake:, bo ona tak szybko nie biega. :cool3: Marysia_i_gończy napisał(a): ale spojrzę na nie raz jeszcze, może coś się uda jednak wydobyć... Dzienx. :buzi: Quote
Wafelek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Matko, ja nie chcę tego oglądać :oops::oops::oops: Massakra :diabloti: ruszam się jak mucha w smole, a koordynacja ruchowo wzrokowa zasługuje na jakiś specjalny medal dla najgorszego przewodnika ;) Hm. Moja sucz donosi, ze nie wygralabys w tej konkurencji. Ty przynajmniej nie wpadasz na przeszkody:diabloti: ps. a jakas malenka chociaz fota Rudzielca gdzies ci sie nie nawinela przypadkiem...? Quote
Marysia_i_gończy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 AniaP napisał(a):No coś Ty :crazyeye:, to w takim razie to nie mogła być Asti :shake:, bo ona tak szybko nie biega. :cool3: Ona, ona - wszystkie psy zasuwały tam aż miło :loveu: Wafelek napisał(a):Hm. Moja sucz donosi, ze nie wygralabys w tej konkurencji. Ty przynajmniej nie wpadasz na przeszkody:diabloti: To wyłącznie kwestia refleksu. Wiesz, życie z gończym wyrabia refleks, więc udawało mi się jakoś omijać te wyskakujące nagle pod nogami przeszkody :evil_lol: aczkolwiek na swoich pierwszych zawodach skakałam boczek od jakiejś hopki :evil_lol: Wafelek napisał(a):ps. a jakas malenka chociaz fota Rudzielca gdzies ci sie nie nawinela przypadkiem...? Nieeee. Praktycznie nigdy nie mam zdjęć swoich konkurentów z klasy - ale chyba Wanda coś moim aparatem strzeliła :razz: Quote
Mokka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): aczkolwiek na swoich pierwszych zawodach skakałam boczek od jakiejś hopki :evil_lol: Ja na swoich pierwszych zawodach też skakałam , choć przeszkody omijałam szerokim łukiem :evil_lol:. Moniuś skakał, to ja też, synchronicznie :diabloti: Quote
Astro&Marta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dziękuję za fotki :* Rozmowa Rudej z Astrem świetna.... Mam jakieś filmiki z openu small (Pudelki, Bangi, fragment Asti, jakies Szelki)ale kiedy będzie czas żeby to wrzucić to nie wiem. Postaram się jak najszybciej. Z utęsknieniem czekam na filmiki ... ;) Quote
CHI Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Uprzejmie informuję Szanownych Fotografów, że ściągam zdjęcia i wrzucam: 1. na płytke dla Sponsora (ROYAL-CANIN) 2. na stronę oddziału (ale to później) www.jeleniagora.zkwp.pl 3. na moją (może kiedyś...) www.meritum.republika.pl i mam prośbę... 1. o kilka filmików z zawodów na meritumfci@poczta.onet.pl też dla sponsora..., chyba, że ktoś mam Blondyna... ;) wtedy dla mnie - nie umiem ściągnąć z netu... 2. duże zdjęcia Blondyna (coby je wydrukować i walnąć w Oddziale na ścianę ;) najlepiej spakowane... Pozdrawiam serdecznie... CHI Quote
Wafelek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='CHI'] i mam prośbę... 1. o kilka filmików z zawodów na meritumfci@poczta.onet.pl też dla sponsora..., chyba, że ktoś mam Blondyna... ;) wtedy dla mnie - nie umiem ściągnąć z netu... A konkretnie ile to kilka? I jakie psy pani sobie zyczy? ;-) Co do Blondyna to tez go mam, on taki fajny... no i jako jedyny pies na zawodach potrafil odczytac numery na przeszkodach ("ehh ta pancia, ze tez to ja zawsze musze ja poprawiac... no nie wiesz, ze to nie tedy ma byc??"). Blondyna ci od razu wysylam - tylko ostrzegam, sa dosc duze :-) Quote
CHI Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Wafelek napisał(a):A konkretnie ile to kilka? I jakie psy pani sobie zyczy? ;-) ..... Blondyna ci od razu wysylam - tylko ostrzegam, sa dosc duze :-) z 2-3 z ładnymi przebiegami ;) a jak duże to bądź człowiek i spakój :crazyeye: plizzzzz Quote
Recommended Posts