Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata Hanel napisał(a):

Ale wcześniej widzimy sie oczywiście w Poznaniu. Obrodziło w szczeniakach sukach, no nie?

Jej nic mi nie mów :crazyeye:Spodziewałam się trzech gdzieś, a tu szósteczka :crazyeye:
nawet na światówce było mniej :razz:
Ale spoko nas nie macie się co obawiać raczej :lol:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:W której jesteście hali? Nie chce mi się szukać. W ramach treningu przed zawodami przybiegnę Wam pokibicować. Startuję z hali nr 6.

START: hala nr 7
CEL: hala nr 4, ring 18 :cool3: suki planowo 12.50 :p

No właśnie, Paula, debiutujecie na wystawie? :smile:

No, a jak :multi: wymagane 6 mies mamy, wystawa pod nosem wiec bedziemy :loveu:

My też chętnie przyjdziemy pokibicować!:cool3:

Bardzo nam miło ;-)

Tylko nie liczcie na spektakularne zwycięstwo, bo szans nie mamy w sumie ;-) Ale możecie kibicować, żeby się Wena zachowała jak na pannę przystało i nie fiksowała, a o fotki się nie obrażę :cool3: :eviltong:

sorry za off ;-)

Posted

Ja chciałam tylko dodać, że wszystkie moje psy to klub Cavano;)

A w trakcie moich wakacji mój podstawowy zawodnik mi się popsuł (czołgista bombowiec a stopki wrażliwe jak u niemowlaka:diabloti:) ale dzielnie próbujemy się wyleczyć na przyszły weekend.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Straszą mnie warunkami na drodze.

Eee do soboty się rozpuści... a poza tym wracałam wczoraj z Poznania dziwnymi drogami :cool3:
Na szczęście miałam zimówki, ale u nas wcale nie bło najgorzej...
Pozdrawiam
Sajko - zaraz dopiszę..

Posted

CHI napisał(a):
Eee do soboty się rozpuści... a poza tym wracałam wczoraj z Poznania dziwnymi drogami :cool3:
Na szczęście miałam zimówki, ale u nas wcale nie bło najgorzej...
Pozdrawiam

CHI mogłabyś napisać ile Ci zajęła droga z Poznania do Jeleniej? :) I cóż to za dziwnymi drogami jechałaś? :razz:

Posted

Kochani, aż się boję włączać kompa - bo coraz więcej psów wypada...:-(
Sajko bardzo mi przykro......

Marysia_i_gończy napisał(a):
CHI mogłabyś napisać ile Ci zajęła droga z Poznania do Jeleniej? :) I cóż to za dziwnymi drogami jechałaś? :razz:

"Wyrzuciło mnie" :razz: najkrótsza drogą na coś takiego:

nie wiem czy ja miałam głupszą minę czy Funia...

Jechałam 5 godzin.. z przeprawą promową... na prom czekałam 10 min..
ale część była po drogach nie odśnieżonych, a część po prawie nie odśnieżonych = Kapela... (te skróty:cool3:) No i weź poprawkę na wiek mojego Golfa :razz: (jest starszy od większości zawodników agility....:lol:)

Najlepiej jechać z Leszna na Głogów, Szprotawę, Bolesławiec albo z Leszna na Głogów, Lubin, Legnicę, Jawor i tu albo na Bolków, albo z Jawora na Świerzawę i Kaczorów (przypadkiem nie pchajcie się na Kapelę, tj Podgórki bo tam może być mało śmiesznie).

Zimówki obowiązkowo!!

I mam pytanie kto jest chętny na "obiady firmowe" po 12 zł, bo muszę dać dziś wieczorem odpowiedź - tyle, że z karty można zamówić np wielkiego hamburgera + surówki za 9,9 zł
więc nie wiem czy jest sens zamawiać te obiady...

Zaraz poprawię listę startową - proszę pamiętajcie o zabraniu (lub zapisaniu) nr legitymacji ZKwP - bo będzie to potrzebne do protokołu...
Pozdraiam
Chi

Posted

Magda i Saga napisał(a):
A my całą czteroosobowa ekipą twardo jedziemy :-) Chyba najdalej mamy :-)

Mysle, ze my mamy jednak troche dalej ;-).

Sajko, kto smial Ci bulla popsuc :placz:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Ech... a specjalnie przyjdą ludzie zobaczyć skaczące bulle bo mówili, że to niemożliwe... :-(

Ualtualniłam listę...
"Jakby co" to jestem na szybkim necie do 14,30....
A potem już do zawodów zostaje na radiowym, który ostatnio zależy od pogody:mad:

Na "wszelki wypadek" podaję tel: 0 605 72 03 87 i do zobaczenia :multi:

Posted

Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać - zdjęcie z wczoraj

i pytanie:

Na jaki kolor malowałam moje przeszkody????:razz:

DO ZOBACZENIA NA ZAWODACH!!!!

PS.
tyle śniegu jest na polu zabronowanym... powyżej widać rżysko, drogi główne czarne, temp w tej chwili ok. 0 stopni...

Opony zimowe, ale łańcuchów nie trzeba ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Bullowy sam się zepsuł, bo jak zwykle ma stopki delikatne jak niemowlak czy panienka z okienka... chodzi po tym samym co bari, Bari raz na 6,5 roku raz rozciął łapę- drutem kolczastym który ktoś próbował ukraść i wyciągnął z ziemii w trawę, grubego z serii rozciął/ wyrwał pazur kontuzja to pewnie 10-12sta na 3 lata:roll:

jakby była ładna pogoda, to bym pojechała popatrzeć i z trojką się pobawić w bieganie, ale przy jego kontuzji i tej pogodzie- :-(

Posted

CHI napisał(a):
Kochani, aż się boję włączać kompa - bo coraz więcej psów wypada...:-(

Jakiś pech. Przeklęty pech :wallbash::wallbash::wallbash:
Wygląda na to, że ja też wypadam. Ale zapieram się rękoma i nogami żeby być - najwyżej podmienię przewodnika (będę mogła??)... a tak chciałam wreszcie pobiegać :placz:

CHI napisał(a):
Najlepiej jechać z Leszna na Głogów, Szprotawę, Bolesławiec albo z Leszna na Głogów, Lubin, Legnicę, Jawor i tu albo na Bolków, albo z Jawora na Świerzawę i Kaczorów (przypadkiem nie pchajcie się na Kapelę, tj Podgórki bo tam może być mało śmiesznie).

Dziękuję :Rose:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

My dopiero wyruszamy, przezwyciezywszy khem chwile zwatpienia i przerozne problemy zwiazane z kataklizmem snieznym na Sląsku... to ma byc listopad? Jesien???
Brrr mam ogromna nadzieje, ze im dalej na zachod tym lepiej :-)

Do zobaczenia jutro!

Pozdrowienia ze sniegolandu... :D

Posted

Ja jadę jutro wczesnym rankiem. Mam nadzieję że się lepiej poczuję, bo wczoraj gruchnął mi kręgosłup jak podnosiłam bramę i chodzę jak paralityk:evil_lol:. I do tego musze nadgonić robotę, więc czeka mnie jeszcze dzisiaj praca do późnych godzin. Mam nadzieję że jutro podołam i że droga nie będzie za śliska.
Do zobaczenia do jutra!!!