CHI Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Aniu zgłoszenie doszło obu psów:lol: tylko nie było, że na oba dni stąd te znaki zapytania juz poprawiam... Quote
Emerka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zalęgły mi się robale? :oops: Powiedzcie jak się biega na tym piasku? Tak jak na plaży? :placz: Ja mojej psicy na trawie nie mogę dać rady, a na piasku...:shake: Quote
Astro&Marta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 CHI napisał(a): Dotarło :lol: jesteście na liście na 1. stronie.. Dotarło, ale jest nieczytelne (takie fajne robaczki) zgłoszenie Marty z Bydgoszczy - chyba masz Viste:mad::angryy: - spróbuję odczytać w pracy (= mam Viste:mad::angryy:) jak sie nie da to będę pisać na maila.. Pozdrawiam CHi.. Nie mam Visty... Ale wysyłane przez outlook'a a nigdy mu nie ufałam:angryy: choć to był zwykły załącznik w wordzie... . Najwyżej wyślę jeszcze raz jako tekst, proszę dać znać. Quote
Magda i Saga Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Uprzejmie donoszę, że z Bydgoszczy jeszcze będą 2 osoby na oba dni, czyli razem 4 na dwa dni Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AniaP napisał(a):Chowacie, nie chowacie :eviltong:, dopiero 5,6,7 :roll: razy był na treningu i jeszcze też nie wiemy z którym przewodnikiem wystartuje, więc jestem ciekawa co to będzie? :mdleje: :evil_lol: Ale będzie chyba nie lada niespodzianką "rasową". :eviltong: O proszę jakieś niespodziankusy :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AniaP napisał(a): Ale będzie chyba nie lada niespodzianką "rasową". :eviltong: Jak to będzie gończy polski to się naprawdę zdziwię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
CHI Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Kochani mamy 39 psów :multi: Kto uzupełni "magiczną 40" abym mogła spać spokojnie :razz::diabloti:???? Pozdrawiam Chi & bbbanda Quote
AniaP Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Jak to będzie gończy polski to się naprawdę zdziwię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pudło. :eviltong: :evil_lol: Gramy dalej? ;) Jakby to był gończy polski, to by nie było niespodzianki "rasowej", a nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol: CHI napisał(a): Kochani mamy 39 psów :multi: Kto uzupełni "magiczną 40" abym mogła spać spokojnie :razz::diabloti:???? Z naszego małego klubiku :wink: dojdą jeszcze dwa psiaki, więc już możesz spać spokojnie. :grins: Quote
Flaire Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AniaP napisał(a):nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol:Dodaj "w Polsce" - bo inaczej nie uwierzę... ;) Quote
AniaP Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Flaire napisał(a):AniaP napisał(a):nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol: Dodaj "w Polsce" - bo inaczej nie uwierzę... ;) :ices_bla: no oczywiście, tak, tak, dodaję "w Polsce". :evil_lol: Quote
PATIszon Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Rozumiem, ze dalej nie wiemy co to za pies? Quote
Ka-Vanga Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 CHI napisał(a):Kochani mamy 39 psów :multi: Kto uzupełni "magiczną 40" abym mogła spać spokojnie :razz::diabloti:???? Pozdrawiam Chi & bbbanda To my jestesmy 40 - juz mozesz spac spokojnie ;). Quote
taura1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok? Czy bedzie można płacić w dniu zawodów, czy tylko i wyłacznie na konto? Pozdrawiam! ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AniaP napisał(a):Jakby to był gończy polski, to by nie było niespodzianki "rasowej", a nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol: Ja już wiem :cool1: Bo grunt to wiedzieć, gdzie szukać :razz: Quote
CHI Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='taura1']Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok? Taura1 - Twoje głoszenie nie dotarło...:-( a na jakiego maila wysłałaś?? Na bieżąco sprawdzam pocztę (pozdrowienia dla właścicielki Bangi :razz:) I wszystko co dociera od razu wrzucam na "listę startową" - jest na pierwszej stronie... jeśli Ciebie tam nie ma to proszę wyślij mi na priv... Mail podstawowy na zawody o meritumfci@poczta.onet.pl [quote name='taura1']Czy bedzie można płacić w dniu zawodów, czy tylko i wyłacznie na konto? Kochani - mam prośbę - kto może żeby jednak wpłacał na konto... Będzie (jak zwykle:razz:) możliwość wpłaty na miejscu, ale ponieważ to co, zostanie po rozliczeniu "płatności podstawowych" będzie przenaczone na nagrody dla zawodników:diabloti::loveu: przydałoby mi się trochę grosza do dyspozycji... Bo nie wszystko mogę zapłacić po zawodach - a nie mam z czego założyć...:placz: I niech się wreszcie zgłosi ten 40 pies:mad: Wiecie opcja była taka, że jak nie będzie 40 psów to nie będzie zawodów... :-( :-( Rozumiecie "mojego stresa????" Pozdrawiam... CHI a tor będzie "nówka nieśmigana" :diabloti::razz:, jeszcze tylko kładka i palisada... Quote
AniaP Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ja już wiem :cool1: Bo grunt to wiedzieć, gdzie szukać :razz: Ciekawość, ciekawość ;) :evil_lol:, no ale wiedziałam, że w końcu sobie poradzisz i zajrzysz gdzie trzeba. :shiny: taura1 napisał(a): Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok? Kinga, to jednak jeszcze startujecie? :crazyeye: Quote
CHI Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ka-Vanga napisał(a):To my jestesmy 40 - juz mozesz spac spokojnie ;). Ty jesteś ta 39:placz: Quote
Emerka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jeśli ktoś jeszcze poszukuje noclegu, www.karkonosze.ig.pl/podzamcze ekipa z Poznania zajęła większość miejsc noclegowych. :eviltong: Cena 30,-/osobę /dobę Quote
OlaAB Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ja już wiem :cool1: Bo grunt to wiedzieć, gdzie szukać :razz: ja też już wiem ;) Quote
taura1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 CHI wysyłałam na maila tego z pierwszej strony wątku. Może nie doszedł. W każdym razie wysłałam Ci już PW. :) Lista startowa nie chce mi się otowrzyć. Prosiłabym wiec żebyś mnie powiadomiła czy sie na niej znajdujemy. :) Aniu doradzają mi żebym startowała skoro przynosi mu to radość, ma kondycje i jest zdrowy. Wiec zadecydowałam że bedziemy startowac, ale i tak jeszcze pojedziemy na badania do weta. ;) Przecież mój pies bez treningów zwariuje. ;) Pozdrawiam! ;) Quote
Emerka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :lol:Widziałam Dinusia na liście startowej. Chłopak ma świetną kondycję! Quote
taura1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Emerka napisał(a)::lol:Widziałam Dinusia na liście startowej. Chłopak ma świetną kondycję! Miło nam. ;) Znamy sie z zawodów? Quote
AniaP Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jest, jest Dino na liście. :-D [quote name='taura1']Aniu doradzają mi żebym startowała skoro przynosi mu to radość, ma kondycje i jest zdrowy. Wiec zadecydowałam że bedziemy startowac To kiedy się spotykamy w jedynkach? :) [quote name='taura1']Znamy sie z zawodów? Znacie się, znacie. :-D Emerka, to Gosia od Fanti. :smile: Quote
Recommended Posts