Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zalęgły mi się robale? :oops:

Powiedzcie jak się biega na tym piasku? Tak jak na plaży? :placz: Ja mojej psicy na trawie nie mogę dać rady, a na piasku...:shake:

Posted

CHI napisał(a):

Dotarło :lol: jesteście na liście na 1. stronie..
Dotarło, ale jest nieczytelne (takie fajne robaczki) zgłoszenie Marty z Bydgoszczy - chyba masz Viste:mad::angryy: - spróbuję odczytać w pracy (= mam Viste:mad::angryy:) jak sie nie da to będę pisać na maila..
Pozdrawiam
CHi..

Nie mam Visty... Ale wysyłane przez outlook'a a nigdy mu nie ufałam:angryy: choć to był zwykły załącznik w wordzie... . Najwyżej wyślę jeszcze raz jako tekst, proszę dać znać.

Posted

AniaP napisał(a):
Chowacie, nie chowacie :eviltong:, dopiero 5,6,7 :roll: razy był na treningu i jeszcze też nie wiemy z którym przewodnikiem wystartuje, więc jestem ciekawa co to będzie? :mdleje: :evil_lol: Ale będzie chyba nie lada niespodzianką "rasową". :eviltong:

O proszę jakieś niespodziankusy :loveu:

Posted

Kochani mamy 39 psów :multi:
Kto uzupełni "magiczną 40" abym mogła spać spokojnie :razz::diabloti:????
Pozdrawiam
Chi & bbbanda

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Jak to będzie gończy polski to się naprawdę zdziwię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A pudło. :eviltong: :evil_lol: Gramy dalej? ;)

Jakby to był gończy polski, to by nie było niespodzianki "rasowej", a nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol:

CHI napisał(a):

Z naszego małego klubiku :wink: dojdą jeszcze dwa psiaki, więc już możesz spać spokojnie. :grins:

Posted

Flaire napisał(a):
AniaP napisał(a):
nie wiem czy Vivald nie będzie pierwszym "..." :eviltong: biegającym agility. :evil_lol:

Dodaj "w Polsce" - bo inaczej nie uwierzę... ;)

:ices_bla: no oczywiście, tak, tak, dodaję "w Polsce". :evil_lol:

Posted

CHI napisał(a):
Pozdrawiam
Chi & bbbanda

To my jestesmy 40 - juz mozesz spac spokojnie ;).

Posted

Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok?
Czy bedzie można płacić w dniu zawodów, czy tylko i wyłacznie na konto?

Pozdrawiam! ;)

Posted

[quote name='taura1']Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok?

Taura1 - Twoje głoszenie nie dotarło...:-( a na jakiego maila wysłałaś??

Na bieżąco sprawdzam pocztę (pozdrowienia dla właścicielki Bangi :razz:)

I wszystko co dociera od razu wrzucam na "listę startową" - jest na pierwszej stronie... jeśli Ciebie tam nie ma to proszę wyślij mi na priv...
Mail podstawowy na zawody o meritumfci@poczta.onet.pl

[quote name='taura1']Czy bedzie można płacić w dniu zawodów, czy tylko i wyłacznie na konto?

Kochani - mam prośbę - kto może żeby jednak wpłacał na konto... Będzie (jak zwykle:razz:) możliwość wpłaty na miejscu, ale ponieważ to co, zostanie po rozliczeniu "płatności podstawowych" będzie przenaczone na nagrody dla zawodników:diabloti::loveu: przydałoby mi się trochę grosza do dyspozycji...
Bo nie wszystko mogę zapłacić po zawodach - a nie mam z czego założyć...:placz:

I niech się wreszcie zgłosi ten 40 pies:mad:
Wiecie opcja była taka, że jak nie będzie 40 psów to nie będzie zawodów... :-( :-(
Rozumiecie "mojego stresa????"
Pozdrawiam...
CHI
a tor będzie "nówka nieśmigana" :diabloti::razz:, jeszcze tylko kładka i palisada...

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ja już wiem :cool1: Bo grunt to wiedzieć, gdzie szukać :razz:

Ciekawość, ciekawość ;) :evil_lol:, no ale wiedziałam, że w końcu sobie poradzisz i zajrzysz gdzie trzeba. :shiny:

taura1 napisał(a):
Czy moje zgłszenie (pies Dino) doszło (wysyłałam mailem) i czy wszystko jest ok?

Kinga, to jednak jeszcze startujecie? :crazyeye:

Posted

CHI wysyłałam na maila tego z pierwszej strony wątku. Może nie doszedł. W każdym razie wysłałam Ci już PW. :) Lista startowa nie chce mi się otowrzyć. Prosiłabym wiec żebyś mnie powiadomiła czy sie na niej znajdujemy. :)

Aniu doradzają mi żebym startowała skoro przynosi mu to radość, ma kondycje i jest zdrowy. Wiec zadecydowałam że bedziemy startowac, ale i tak jeszcze pojedziemy na badania do weta. ;) Przecież mój pies bez treningów zwariuje. ;)

Pozdrawiam! ;)

Posted

Jest, jest Dino na liście. :-D

[quote name='taura1']Aniu doradzają mi żebym startowała skoro przynosi mu to radość, ma kondycje i jest zdrowy. Wiec zadecydowałam że bedziemy startowac
To kiedy się spotykamy w jedynkach? :)

[quote name='taura1']Znamy sie z zawodów?
Znacie się, znacie. :-D Emerka, to Gosia od Fanti. :smile: